Menu

Makaronai su kukurūzais

  • Makaronai su kukurūzais
  • Makaronai su kukurūzais
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Makaronai su kukurūzais


Autorius: Aušra

Data:

Mano vaikai tiesiog dievina šį patiekalą! Žinoma aš juo nepiktnaudžiauju ir gaminu tik tada, kai tikrai nėra laiko ar nuotaikos sukiotis virtuvėje. Tik turiu pasakyti, kad šis patiekalas būtent tiems, kas tikrai mėgsta kukurūzus, nes patiekalas nuo jų yra net lengvai salstelėjęs. Tačiau manau būtent dėl to juos vaikai ir mėgsta. O makaronai taip pat yra vaikų mėgstami. Todėl kai keli vaikų mėgstami produktai apjungiami, jie net nepastebi, kad ten dar yra ir svogūnas 🙂

Makaronai su kukurūzais

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Kaloringumas: 262 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 150-200 g makaronų
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 1/2 indelio konservuotų kukurūzų
  • sviesto ar aliejaus
  • druskos

Instrukcijos:

  • Užvirtinti vandenį, pasūdyti ir suberti makaronus.
  • Kol jie verta, svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti svieste ar aliejuje, kol jie taps minkšti.
  • Į keptuvę supilti kukurūzus su skysčiu, pagardinti druska ir išmaišyti.
  • Išvirtus makaronus sumaišyti su kukurūzais ir galima tiekti.
  • Skanaus!

Šaltinis: То, что люблю… Люблю готовить

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rūkytos vištienos krūtinėlės ir brokolių mišrainė

Rūkytos vištienos krūtinėlės ir brokolių mišrainė

Kai savaitgalį mama sugalvojo daryti mišrainę, kurią paragavo darbe ir jai labai patiko, aš žiūrėjau į šią idėją skeptiškai. Bet mamos užsidegimas neblėso ir ji nusprendė pavaišinti ja mus. Keista, bet paragavus skeptiškumas dingo ir mums ji labai patiko. Mums, tai turiu galvoj suaugusius, nes vaikams strigo tai svogūnas, tai brokolis. Dėl majonezo gal tai ir nėra sveikiausias variantas, tačiau kaip greita vakarienė šiandien puikiai tiko.

Kaprio salos padažas su vištiena

Kaprio salos padažas su vištiena

Man tai ganėtinai neįprastas patiekalas, nes kažkaip neįsivaizduočiau, kad patiekalas su žirneliais ir kukurūzais gali būti aštrus. Bet bendras skonis buvo visai neblogas. Dariau pilną porciją, tai troškinį valgėm kelias dienas ir nenusibodo. Tik vieną dieną man aštrus buvo, kitą jau normalus, o vyrui kaip tik atvirkščiai. Va ir suprask kaip žaidžia tie skonio receptoriai ?

Makaronų apkepas su vištiena

Makaronų apkepas su vištiena

Autorius: Aušra Data: 2020-02-18 Mėgstu savaitgalį pasisukioti ilgiau virtuvėje ir paskutiniu metu su pagrindiniu tikslu – pagaminti paruoštukų, kurie leis darbo savaitės periodu šeimyną maitinti naminiu maistu bei tuo pačiu suspėti viską padaryti per pusvalandį …

Lazanija

Lazanija

Dar matyt nesutikau žmonių, kurie nemėgtų lazanijos. Ją mėgsta visi! 🙂 Mano šeima ne išimtis. Ir nors jos gamybai reikia skirti laiko, ji tikrai to verta. Kai tik suvalgom paskutinį jos gabaliuką, jau iš karto pradedam planuoti, kada gaminsiu ją vėl. Galbūt dėl to, kuo dažniau lazaniją gaminu, tuo man atrodo kad ji vis greičiau ir greičiau pasigamina.

Makaronai su saulėje džiovintų pomidorų padažu

Makaronai su saulėje džiovintų pomidorų padažu

Šiandienos pietums ragavom labai greitai pagaminamus makaronus su džiovintais pomidorais ir grietinėle. Dukra tik atėjusi į virtuvę ir užuodusi kvapą iš karto nusprendė, kad bus skanu. Tada pamatė, ir tik dar kartą patvirtino, kad bus tikrai skanu 🙂 O valgydama murkė kaip katytė iš malonumo. Sakė, būtinai turėsi kartoti. Vyras tuo tarpu valgė savo porciją tylomis… Tai kėlė sumaištį mano mintyse, bet kai užklausiau „Ar skanu?”, išgirdau atsakymą „O taip!”. Vadinasi verdiktas aiškus – paprasta, skanu ir greita! Tikrai verta išbandyti. O jūs išbandysite?