Menu

[lang_lt]Žemės riešutų sviesto sausainiai[/lang_lt][lang_en]Peanut butter cookies[/lang_en]

  • Details
  • Leave a Comment

riesutu-sviesto-sausainiai1


[lang_lt]Bandžiau porą sausainių variantų su žemės riešutų sviestu ir šie mums buvo skaniausi. Yra dar keletas nusižiūrėtų receptų, bet kol kas šitas geriausias. O kaip bus toliau, matysim.[/lang_lt][lang_en]I”ve tried a few recipes of cookies with peanut butter and these were the best. I still have a few not tries recipes, so maybe in the future I”ll find something better, but now it”s the best.[/lang_en]

 

[lang_lt]1 p. ir 2 v.š. miltų[/lang_lt][lang_en]1 cup plus 2 tablespoons all-purpose flour[/lang_en]

[lang_lt]1/2 a.š. sodos[/lang_lt][lang_en]1/2 teaspoon baking soda[/lang_en]

[lang_lt]2 1/2 v.š. (35 g) minkšto sviesto[/lang_lt][lang_en]2 1/2 tablespoons (35 g) unsalted butter, softened[/lang_en]

[lang_lt]1/4 p. (65 g) žemės riešutų sviesto[/lang_lt][lang_en]1/4 cup (65 g) peanut butter[/lang_en]

[lang_lt]1/4 p. ir 2 v.š. rudojo cukraus[/lang_lt][lang_en]1/4 cup plus 2 tablespoons packed dark brown sugar[/lang_en]

[lang_lt]1 didelis kiaušinis[/lang_lt][lang_en]1 large egg[/lang_en]

[lang_lt]1/2 a.š. vanilės ekstrakto[/lang_lt][lang_en]1/2 teaspoon vanilla extract[/lang_en]

 

[lang_lt]Įkaitinti orkaitę iki 180 C. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Tada vidutinio dydžio inde sumaišyti miltus ir sodą. Kitame inde sumaišyti sviestą ir riešutų sviestą. Palaipsniui supilti rudą cukrų, įmaišyti kiaušinį ir vanilės ekstraktą. Tada po truputį supilti miltų mišinį ir maišyti kol gausis vientisa masė. Arbatiniu šaukštuku dėti tešlą ant kepimo popieriaus. Šakutės apatine puse paspausti kiekvieną sausainį, kad gautųsi grotelių ornamentas. Kepti, kol lengvai paruduos, apie 12-15 minučių. Atvėsinti ant grotelių, o tada sudėti į skardinę dėžutę ar kokį gražų stiklainiuką.[/lang_lt][lang_en]Preheat oven to 180 C. Line baking sheet with parchment paper. In a medium bowl combine the flour and baking soda. In another medium bowl cream the butter and peanut butter. Gradually beat in the brown sugar, add the egg and vanilla, beating until fluffy. Then gradually beat in the flour mixture just until blended. Drop the dough by tablespoons onto the baking sheets. With the back of a fork, lightly press each cookie to flatten in a checkerboard pattern. Bake until lightly browned on the bottom, 12-15 minutes. Cool completely on a rack. Store in an airtight container.[/lang_en]

 

[lang_lt]Šaltinis: [/lang_lt][lang_en]Source: [/lang_en]Tracey”s Culinary Adventures

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.