Menu

Stylish Blog Award

  • Details
  • Leave a Comment

Jau kelios dienos tarp blogerių klajoja virusas – Stylish blog award. Visgi smagu, jog jis neaplenkė ir manęs. Ačiū Forellei už man skirtą dėmesį 🙂 Nežinau, kas sugalvojo tokios nominacijos taisykles ir kodėl, bet išpildysiu ne viskas. Visi svarbiausi Lietuvos blogai jau buvo apdovanoti 🙂 Tai nesikartosiu tiesiog.

Trumpai septyni punktai apie mane:

  1. Visur ieškau tvarkos ir struktūros 🙂 Idealiuose mano namuose kiekvienas daiktas turi turėti savo vietą. Deja, tai ne visada atsispindi mano dabartiniuose namuose. Ypatingai kai yra du vaikai, koreguojantys mano visus norus 🙂
  2. Gaminti patinka labiau nei valgyti. Mėgstu gaminti saldumynus, tačiau suprantu, jog jais šeima nebus soti, tad saldumynai gaminami tik kartą į savaitę.
  3. Nusistačiusi prieš dietas. Manau, kad yra kitų būdų svoriui reguliuoti, bet jų dar nepritaikiau savo gyvenime 🙂 Kaip sakoma – gyveni ir mokaisi.
  4. Turiu blogą įprotį – kaupti elektronines knygas. Paskutiniais metais vyraujančios temos – maistas, rankdarbiai, žaidimai su vaikais, vaikų psichologija.
  5. Kuo toliau, tuo labiau myliu vaikus. Ne tik savo, bet ir visus aplinkinius.
  6. Kol kas keliavusi esu labai mažai. Noriu apvažiuoti dar daug Lietuvos vietų ir dar daugiau – pasaulio.
  7. Sėdėjimas prie kompiuterio surija labai daug mano laisvo laiko. Sunku šį įprotį keisti, bet aš tikrai stengiuosi 🙂

O tiems, kas nežino kiek daug Lietuvoje yra maisto blogų, siūlau užsukti į mano nuorodų puslapį. Čia jau seniai atnaujintos nuorodos. Patikėkit, per metus laiko atsirado daug naujų šaunių blogų, kuriuos ateityje irgi ketinu surašyti čia.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.