Menu

Korėjietiška kiaušinienė su faršu

  • Korėjietiška kiaušinienė su faršu
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Korėjietiška kiaušinienė su faršu


Autorius: Aušra

Data:

Pusryčių paįvairinimas, kad įprasta kiaušinienė būtų sotesnė, įdedam truputį maltos mėsos bei rytietiškų prieskonių. Rezultatas bus nuostabus!

Korėjietiška kiaušinienė su faršu

Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 4 kiaušiniai
  • 250 g kiaulienos, maltos
  • 1 v.š. sojos padažo
  • 1 v.š. kapotų česnakų
  • 1 v.š. smulkintų svogūnų
  • 1 a.š. sezamo aliejaus
  • 1 a.š. ryžių acto
  • 1/8 a.š. maltų baltųjų pipirų
  • 2 v.š. aliejaus

Instrukcijos:

  • Kiaušinius išplakti ir maišant iškepti. Padėti į šalį.
  • Sumaišyti kiaulieną su likusiais ingredientais.
  • Įkaitinti keptuvę, supilti aliejų ir apkepti kiaulieną, kol nebebus rausva.
  • Sudėti keptus kiaušinius ir dar šiek tiek pakepinti.
  • Skanaus!

Šaltinis: Skanaus! (Sonatinos receptai SuperMamos forume)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Aitriųjų paprikų šiupinys su ryžiais

Aitriųjų paprikų šiupinys su ryžiais

Vyras visada mėgsta aštresnį maistą, tad vieną dieną nusprendžiau palepinti jį. Liko patenkintas ir su šypsena veide 🙂 Net netrukdė kukurūzai, kurių jis nemėgsta. O pomidorai įneša labai reikiamos gaivos. Manau šitam recepte tikrai viskas suderinta puikiai.

Mišrainė Silkių kąsneliai

Mišrainė Silkių kąsneliai

Paprasta, tačiau soti, mišrainė. Man labai patiko, vyrui trūko kiek drėgnumo, tačiau viską galima pataisyti įdėjus grietinės ar majonezo pagal skonį.

Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais

Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais

Kažkaip niekada iki šiol nesugalvojau įdėti į sriubą marinuotų agurkų. O jie tikrai priduoda kažko, kas priverčia mano mažąjį suvalgyti visą bliūdą sriubos. Taip pat reikia paminėti, jog sriuba tikrai lengvai ir greitai pagaminama bei iš kasdieninių produktų. Tad tikrai siūlau išbandyti 🙂

Lazanija

Lazanija

Dar matyt nesutikau žmonių, kurie nemėgtų lazanijos. Ją mėgsta visi! 🙂 Mano šeima ne išimtis. Ir nors jos gamybai reikia skirti laiko, ji tikrai to verta. Kai tik suvalgom paskutinį jos gabaliuką, jau iš karto pradedam planuoti, kada gaminsiu ją vėl. Galbūt dėl to, kuo dažniau lazaniją gaminu, tuo man atrodo kad ji vis greičiau ir greičiau pasigamina.

Moliūgų apkepas su varške

Moliūgų apkepas su varške

Labai skanus apkepas. Jame net nesijaučia moliūgai ? Visi valgė ir stebėjosi, jog čia moliūgų apkepas. Moliūgai tik priduoda saldumo.