Menu

Varškinis tinginys su persikais

  • Varškinis tinginys su persikais
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Varškinis tinginys su persikais

Autorius:
Data:

Tikras tinginys, nes pasidarė vos per kelias minutes. Skonis kitą dieną buvo tik geresnis. Originalas su džiovintais vaisiais, bet toks variantas man pasirodė per sunkus. O kadangi norėjosi kažko gaivaus, džiovintus vaisius pakeičiau konservuotais persikais ir tuo tik džiaugiuosi 🙂
Nuotrauka tikrai nekokia, bet kad teko fotografuoti paskutini likusį gabaliuką… Papuošimui persikų neliko, nes juos skaniai suvalgė Ievutė

Varškinis tinginys su persikais

Užtruksime:
Išeiga: 6 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 400 g sausainių
  • 400 g varškės
  • 200 g sviesto
  • 150 g cukraus
  • 1 skardinė konservuotų persikų
  • vanilinio cukraus

Instrukcijos:

  • Persikus nusunkti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
  • Varškę pertrinti per sietelį.
  • Sausainius sulaužyti į nedidelius gabaliukus.
  • Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi ir vanilinius cukrumi iki purumo.
  • Dalimis sudėti varškę, nuolat plakant.
  • Į varškės masę įmaišyti persikus.
  • Suberti sausainius ir gerai išmaišyti.
  • Masę 1 val. palaikyti kambario temperatūroje.
  • Tada sukrėsti į plėvelę ir suformuoti vyniotinį. Arba sudėti į formą, išklotą plėvele, ir suspausti.
  • Laikyti šaldytuve, kol pilnai sustings.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Žemuogės su kefyru

Žemuogės su kefyru

Lengvas ir greitas gėrimas ar tai desertas. Gaminau vaikams ir jie įvertino puikiai. Ech kaip smagu prisiminti tas uogas… Dabar jau tik vieną kitą galima rasti, bet jau stiklinėmis nepririnksi…

Orkaitėje kepti varškėčiai su sėlenomis

Orkaitėje kepti varškėčiai su sėlenomis

Labai greitai padaromi varškėčiai. Darbo prie jų tikrai mažai, o dar ir sveiki. Kol jie keps orkaitėje, galima pasidaryti salotas arba tiesiog užsiimti maisto gamyba kitiems šeimos nariams, kurie nenori maitintis taip sveikai. Su salotomis mums jie tikrai tiko, nes skoniu primena keptą varškės sūrį.

Varškės ir ruginių miltų bandukai

Varškės ir ruginių miltų bandukai, o gal sausainiai?

Recepto autorė sako, kad tai sausainiai, bet pas ją ir forma jų sausainiška. O pas mane jie rutuliukai, tai tekstūra gaunasi tokia tarp sausainių ir bandelių, todėl vadinam juos bandukais. Pirmą dieną išorė būna švelniai traški, o vidus minkštas. Antrą dieną – išorė suminkštėja. Šeimoje gerbėjų turim ir pirmos, ir antros dienos bandukams. Taip kad visiems tinka, svarbu išsaugoti kitai dienai. Be to, kaip matote iš produktų sąrašo, saldumas čia vos iš vieno šaukšto medaus, tad bandukai vos vos salstelėję. Iki sausainių mūsų suvokimu toli 🙂 Bet prie saldžios kavos labai skaniai valgosi (vaikams ir be kavos labai skanu 😉 ).

Kreminės varškės sausainiai

Kreminės varškės sausainiai

Minkštučiai sausainiai, tiesiog tirpstantys burnoje. Darbe susilaukė daug komplimentų, o ir namuose likutis greitai išnyko.

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Labai skanūs pyragaičiai. Jei namuose turiu virtos dešros, visada ir ją sudedu. Tada belieka pasiimti pomidorų padažo ir gaunasi ale picos 🙂 Čia dedu jau dvigubą porciją, nes vienos per mažai, o nuo trigubos persivalgom 🙂

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux