Menu

Varškinis tinginys su persikais

  • Varškinis tinginys su persikais
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Varškinis tinginys su persikais


Autorius: Aušra

Data:

Tikras tinginys, nes pasidarė vos per kelias minutes. Skonis kitą dieną buvo tik geresnis. Originalas su džiovintais vaisiais, bet toks variantas man pasirodė per sunkus. O kadangi norėjosi kažko gaivaus, džiovintus vaisius pakeičiau konservuotais persikais ir tuo tik džiaugiuosi 🙂
Nuotrauka tikrai nekokia, bet kad teko fotografuoti paskutini likusį gabaliuką… Papuošimui persikų neliko, nes juos skaniai suvalgė Ievutė

Varškinis tinginys su persikais

Užtruksime:
Išeiga: 6 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 400 g sausainių
  • 400 g varškės
  • 200 g sviesto
  • 150 g cukraus
  • 1 skardinė konservuotų persikų
  • vanilinio cukraus

Instrukcijos:

  • Persikus nusunkti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
  • Varškę pertrinti per sietelį.
  • Sausainius sulaužyti į nedidelius gabaliukus.
  • Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi ir vanilinius cukrumi iki purumo.
  • Dalimis sudėti varškę, nuolat plakant.
  • Į varškės masę įmaišyti persikus.
  • Suberti sausainius ir gerai išmaišyti.
  • Masę 1 val. palaikyti kambario temperatūroje.
  • Tada sukrėsti į plėvelę ir suformuoti vyniotinį. Arba sudėti į formą, išklotą plėvele, ir suspausti.
  • Laikyti šaldytuve, kol pilnai sustings.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Varškės apkepas su vaniliniu pudingu

Varškės apkepas su vaniliniu pudingu

Mes labai mėgstam varškę. Tačiau ilgainiui tas pats varškės apkepas pabosta, tad pradėjau dairytis kažko naujo. Vat ir nusprendžiau išbandyti šį apkepą ir kaip visada dar paskatino tai, jog jau senokai turiu vanilinio pudingo pakelį, bet niekaip jo nesunaudojau. Vaikams labai patiko. O kadangi kaip lengvai vakarienei dariau iš pusės normos, tai visa šeima lengvai užkando, o ir pakelio jau neliko, nes teko greitai pakartoti 🙂

Potato and curds Arrows

Bulvių ir varškės Rodyklytės

Nuo pietų liko virtų bulvių, tad leidau pasireikšti fantazijai 🙂 Rodyklytės gavosi gan skanios, ypatingai gerą skonį suteikia fermentinis sūris. Tik reikia atsargiai elgtis su druska, nes truputį persūdžiau pamiršusi įvertinti, kad fermentinis sūris duoda sūrumo.

Varškės ir bananų tortas

Varškės-bananų tortas

Iš nuotraukos matosi, kad buvo paskubomis fotografuotas paskutinis torto gabaliukas. Vadinasi teks daryti šį tortą dar kartą tam, kad galima būtų padaryti gražią ir kokybišką nuotrauką.

Pomidoriukų Tulpės

Pomidoriukų Tulpės

Puikus pasirinkimas, kai vyrui reikia dovanoti gėles. Tokios tulpės ne tik papuoš stalą, bet ir skaniai susivalgys.

Varškės ir ruginių miltų bandukai

Varškės ir ruginių miltų bandukai, o gal sausainiai?

Recepto autorė sako, kad tai sausainiai, bet pas ją ir forma jų sausainiška. O pas mane jie rutuliukai, tai tekstūra gaunasi tokia tarp sausainių ir bandelių, todėl vadinam juos bandukais. Pirmą dieną išorė būna švelniai traški, o vidus minkštas. Antrą dieną – išorė suminkštėja. Šeimoje gerbėjų turim ir pirmos, ir antros dienos bandukams. Taip kad visiems tinka, svarbu išsaugoti kitai dienai. Be to, kaip matote iš produktų sąrašo, saldumas čia vos iš vieno šaukšto medaus, tad bandukai vos vos salstelėję. Iki sausainių mūsų suvokimu toli 🙂 Bet prie saldžios kavos labai skaniai valgosi (vaikams ir be kavos labai skanu 😉 ).

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux