Menu

Varškės desertas su rabarbarais

  • Varškės desertas su rabarbarais
  • Varškės desertas su rabarbarais
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Varškės desertas su rabarbarais


Autorius: Aušra

Data:

Desertas gamintas praeitais metais net kelis kartus. Tačiau nespėjau laiku įdėti, o kaip žinia pavėluotai įdėti receptai, nėra labai įdomūs, tad palaukiau metukus, kurie pralėkė tikrai labai greitai.

Man ta švelni rabarbarų rūgšelė su kreminiu varškės kremu labai labai patiko. Kiti taip pat liko neabejingi. Rabarbarai darže jau paaugo ir šią savaitę ketinu vėl kartoti šį desertą.

Varškės desertas su rabarbarais

Užtruksime:
Išeiga: 6 porcijos
Kaloringumas: 321 kcal / porcija

Ingredientai:
1 p.= 237 ml

  • 300 g rabarbarų
  • 300 g kreminės varškės
  • 100 g natūralaus jogurto
  • 1/2 p. cukraus(dėkite pagal savo skonį)
  • 1 a.š. vanilinio cukraus
  • 100 g biskvitinių sausainių, pvz. Savoiardi (sunaudoju mažiau)

Instrukcijos:

  • Rabarbarų stiebus nuplauti, nuvalyti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
  • Į puodą sudėti rabarbarus, vanilinį cukrų, įberti pusę kiekio cukraus ir troškinti ant nedidelės ugnies, kol rabarbarai suminkštės.
  • Sudėti į taures truputį pravėsintus rabarbarus.
  • Ant viršaus sudėti sulaužytus sausainius.
  • Inde sumaišyti kreminę varškę su jogurtu ir likusiu cukrumi.
  • Varškės kremą sudėti į taures.
  • Desertą geriausia palaikyti kurį laiką šaldytuve, kad sausainiai permirktų rabarbarų sirupu. Tačiau tai tikrai nėra būtina.
  • Skanaus!

Šaltinis: Кулинарные Рецепты Любящей Жены

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Braškių ir rabarbarų pyragas

Braškių ir rabarbarų pyragas

Blogai, kai neįdedi recepto iš karto suvalgius pyragą 🙂 Paskui tenka ne vieną dieną ieškoti recepto. Vežėmės jį į svečius į kaimą dar kai buvo braškių sezonas. Turėjo jis būti visas braškinis, tačiau laikas spaudė ir panaudojau rabarbarus, kurie buvo po ranka. Derinys ne naujiena – tikrai viskas puikiai tiko. O pačio pyrago tekstūra tai tokia daugiau biskvitinė. Man labai patiko.

Sardinių paštetas

Sardinių paštetas

Mūsų mėgiamas užtepas. Kai jį paruošiau, tai vyrui visi kiti nebeįtinka 🙂 Manau čia labai gerai sužaidžia citrinos gaivumas. Tik reikia jo nepadauginti, nes mums originaliame recepte nurodytas kiekis pasirodė smarkiai per daug, tad sumažinusi pagal savo skonį, labai džiaugiuosi šiuo paštetu.

Desertinis varškės sūris

Desertinis varškės sūris

Tai vienas iš tų paprastų desertų, už kuriuos parduotuvėje tenka sumokėti nemažai pinigų. Tačiau smaližiams tikrai siūlau nustoti leisti pinigus be reikalo, nes šio sūrio gamyba tikrai neužima daug laiko – tiesiog reikia truputį iš anksto pasiruošti.

Varškės kremas su braškėmis

Varškės kremas su braškėmis

Nepaprastai paprastas ir neįtikėtinai greitai pagaminamas desertas.

Braškių varškės kremas

Braškių varškės kremas

Visi laukia pavasario, o aš laukiu vasaros ? Tų šeimos išvažiavimų į gamtą, šiltų vakarų, šašlykų kepimo. Nors man pačiai keista, nes šiaip mano mylimiausias metų laikas pavasaris, kai pradeda viskas žaliuoti. O kol laukiu, palepinau savo augančią šeimą šiuo desertu. Mažiausiajam nenorėjau duoti, nes visgi braškės, o dar ir kiaušinis žalias įeina, bet kad nebuvo kaip sulaikyti. Jo klykimo ir pykčio pakankamai per kelias dienas prisiklausėm ?

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux