Menu

Džiovinti vaisiai su varške

  • Džiovinti vaisiai su varške
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Džiovinti vaisiai su varške


Autorius: Aušra

Data:

Neseniai išbandytas ir iš karto pamėgtas lengvas desertas. Mažoji apvalgo visus ?

Džiovinti vaisiai su varške

Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos

Ingredientai:

  • 5 vnt. džiovintų abrikosų
  • 5 vnt. džiovintų slyvų
  • 1 v.š. razinų
  • 250 g nerūgščios varškės (naudojau kreminę)
  • 2 v.š. grietinės
  • 2 a.š. cukraus

Instrukcijos:

  • Džiovintus vaisius nuplauti po tekančiu vandeniu ir užpilus verdančiu vandeniu palikti kelioms valandoms.
  • Varškę ištrinti su cukrumi ir grietine.
  • Išbrinkusius abrikosus ir slyvas susmulkinti ir sumaišyti su varške.
  • Gautą kremą sudėti į indelius ir apibarstyti razinomis.
  • Skanaus!

Šaltinis: Мой ребенок. 2008-02. Все о питаний

  1. almanta says:

    Labai patiko įdėja, sugalvojau šiandienają pritaikyti savo virtuvėje.
    Ačiūūū už gerą ,linksmą receptą.

  2. Aušra says:

    🙂 Smagu, kad patiko

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Apkepas su braškėmis

Apkepas su braškėmis

Lengvas ir paprastas, bet skanus, nes su braškėmis.

Varškės tortas su braškėmis

Varškės tortas su braškėmis

Pasakiškai skanus tortas tiems, kurie mėgsta lengvus saldumynus.

Šokoladinis tortas su riešutai ir slyvomis

Šokoladinis tortas su graikiniais riešutais ir džiovintomis slyvomis

Autorius: Aušra Data: 2019-10-15 Tortų gamyba man visada lyg iššūkis. Nusižiūriu daug tortų receptų, svajoju kaip vos ne kiekvieną iš jų gaminsiu, bet kai ateina ta lemtinga torto gamybos diena – vaikštau ratais aplink virtuvę. …

Suvalkiečių kiaušinienė su varške

Suvalkiečių kiaušinienė su varške

Lengva greitai paruošiama vakarienė (ar pusryčiai). Ir kas gerai – mažai riebalų ?

Varškės ir kukurūzų miltų blynai

Varškės ir kukurūzų miltų blynai

Pernai Kalėdų proga pasidovanojau sau knygą Kviečių pilvas, ir ji mane taip paveikė, kad sausio mėnesį visai šeimai nedaviau valgyti nieko iš kviečių. Pradžioj atrodė kažkaip keista, neįprasta, tačiau labai greitai apsipratom. Bet kas man labiausiai patiko – paskatino ieškoti kažko naujo. Taip šiuos blynus ir atradau, ir jau metus laiko karts nuo karto iškepu šeimai. Kartais paprastoje keptuvėje, kartais čirvinėje. Tačiau man jie visgi labiau patinka kepti paprastoje keptuvėje, nors vyras tokiai mano nuomonei ir prieštarauja. Bet kokiu atveju, blynai gaunasi labai purūs ir lengvi. Labai stipriai plečiasi keptuvėje, tad nedėkite blynų arti vienas kito. Ir jei mėgstate valgyti blynus vienus, tada siūlau įdėti daugiau cukraus arba tiesiog iškeptus blynus aplieti kokiu sirupu.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux