Varškės-bananų tortas
- Details
- Leave a Comment
Iš nuotraukos matosi, kad buvo paskubomis fotografuotas paskutinis torto gabaliukas. Vadinasi teks daryti šį tortą dar kartą tam, kad galima būtų padaryti gražią ir kokybišką nuotrauką.
Želė iš pakelio darydama pyliau ne 500 ml vandens, bet 400 ml, kad želė būtų tvirtesnė.
2020-02-11: Atnaujinau pagaliau nuotrauką, nes jau kelintą kartą kartojam. Tik paskutiniu metu darom be sausainių visai. Tikrai mums jų čia netrūksta.
Varškės-bananų tortas
Užtruksime:
Išeiga:
Kaloringumas: kcal / porcija
Ingredientai:
- 1 pak. geltonos spalvos želė (pvz. citrinų skonio)
- 2 bananai
- 400 g varškės
- 200 ml grietinėlės 35%
- 150 g cukraus
- 2 a.š. vanilinio cukraus
- 100 g biskvitinių sausainių
- 15 g želatinos
Instrukcijos:
- Želė paruošti pagal instrukcijas ant pakelio ir atvėsinti.
- Sudėti supjaustytus bananų griežinėlius ir supilti į formą.
- Išmaišyti varškę, grietinėlę ir cukrų.
- Įdėti vanilinį cukrų ir išbrinkintą bei ištirpintą želatiną.
- Varškės masę atsargiai supilti ant geltonos želė.
- Į varškės sluoksnį sukaišioti sausainius.
- Paviršių išlyginti ir tortą dėti į šaldytuvą sustingti.
- Skanaus!
Šaltinis: kuking.net