Menu

Vištiena grietinėlės padaže

  • Vištiena grietinėlės padaže
  • Details
  • 7 Comments
  • Related Items
Vištiena grietinėlės padaže


Autorius: Aušra

Data:

Paskutiniu metu ypatingai pamėgtas patiekalas. Kažkaip išsiilgę mes česnakų ? O grietinėlę priduoda švelnumo.

Vištiena grietinėlės padaže

Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos

Ingredientai:

  • 2 vištienos krūtinėlės
  • 1-2 v.š. miltų
  • 3-5 skiltelės česnako
  • 250 ml grietinėlės
  • druskos
  • pipirų
  • vištienos prieskonių

Instrukcijos:

  • Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apibarsčius prieskoniais truputį pamarinuoti.
  • Tada vištienos gabaliukus apvolioti miltuose ir greitai apkepti įkaitintame aliejuje keptuvėje.
  • Sudėti susmulkintą česnaką ir pakepinti kelias minutes.
  • Supilti grietinėlę ir patroškinti dar 5-7 minutes.
  • Jei reikia, dar pridėti prieskonių.
  • Skanaus!

Šaltinis: kuking.net

  1. Mee parašė:

    Dariau šį patiekalą, tačiau dar pakoregavau. Įdėjau pievagrybių. Nuostabus skonis 🙂 ačiū už įdėją!

  2. Aušra parašė:

    Tikiu, kad buvo skanu. Deja mano šeimynoj yra žmonių nemėgstančių grybų 🙁

  3. virga parašė:

    Aš irgi anksčiau darydavau su pievagrybiais, bet kai laukiaus taip žiauriai supykino vien nuo kvapo kad iki šiol negaliu prisruošti taip pagaminti :))) tai dabar gaminu be pievagrybių – irgi gerai 😉

  4. […] vištienos patiekalų. Nusprendžiau išbandyti kažką naujo, nes ganėtinai dažnai valgom vištieną grietinėlės padaže ir, tiesą pasakius, atsibodo pastoviai persivalgyti Ši vištiena yra ganėtinai panaši, tik […]

  5. […] chicken dishes. I decided to try something new, because I”m a little bit tired to prepare chicken in a cream sauce and all the time overeat. This recipe is a little bit similar, just new seasons gives the new […]

  6. pimpim parašė:

    Nesuprantu kodel,bet gavosi labai riebiai…gal grietinele per riebi,aliejaus daug nepyliau

  7. Aušra parašė:

    Kaip bebūtų su riebia grietinėle tikrai gaunasi ganėtinai riebiai. Galima daryti ir su liesa grietinėle, tik pakaitinus padažas nesutirštės taip, kaip su riebia. Mes bandę abiem variantais, abiem skanu. Tad pasiderinkite pagal savo skonį, kurią naudoti grietinėlę.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Polenta padengta viščiuko filė

Polenta padengta viščiuko filė

Norėjosi kažko naujo gomuriui, su naujais ir gal kiek neįprastais skoniais. Tad išbandžiau šią vištieną ir likau patenkinta. Pagal aprašymą atrodė, jog užtruksiu ganėtinai ilgai, nes daug skirtingų darbų reikia padaryti, bet jie trumpi ir tikrai sutilpau į valandą, kas yra labai gerai, nes daugiau laiko maisto gamybai negaliu skirti (bent jau šiuo metu).

Ramekin'as arba sūrio apkepas

Ramekin”as arba sūrio apkepas

Išbandžiau rusų forumuose rastą receptą ir tik vėliau internete paieškojau ką reiškia recepto pavadinimas. Ramekin – tai sūrio apkepas su kiaušiniais ir duona. Pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos žodžio “ramequin”.

Kiaušiniai su grietinėle

Kiaušiniai su grietinėle

Skanūs ir nesudėtingi 🙂 Sudedam viską į formeles, užstatom kepti ir einam žadinti šeimyną. Tiesą pasakius du kartus jau kepiau, bet vis nepavyksta pagauti momento, kai baltymas jau sustingęs, o trynys dar vis skystas. Bet skonis mums vis tiek patiko. Vyrui ypatingai patiko su fetos sūriu, nes skonis buvo stipresnis. Man – švelnesnis variantas. Kai mamos dienos proga vaišinau senelius šiais pusryčiais, jie nusprendė, jog šie kiaušiniai yra labai sotūs 🙂 O gal jie tiesiog nepratę valgyti ankstyvų pusryčių 🙂

Aštrūs viščiukų sparneliai

Aštrūs viščiukų sparneliai

Kiekvienas mano nuomone aštrumą suvokia skirtingai. Mano ir namiškių nuomone šie sparneliai nebuvo labai aštrūs (gal aitriosios paprikos buvo kaltos), bet prie alaus vieną iš paskutinių vasaros vakarų labai tiko.

Vištienos krūtinėlė su kariu ir citrinos žievele

Vištienos krūtinėlė su kariu ir citrinos žievele

Autorius: Aušra Data: 2014-11-06 Ši vakarienė man priminė pavasarį, kai būnam tiek išsiilgę žalumynų, kad visos vakarienės būna labai panašios į šią – daug salotų ir truputis mėsos sotumui suteikti. Vyras valgydamas murmėjo „Ale tikrai …

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux