Menu

Vištiena grietinėlės padaže

  • Vištiena grietinėlės padaže
  • Details
  • 7 Comments
  • Related Items
Vištiena grietinėlės padaže


Autorius: Aušra

Data:

Paskutiniu metu ypatingai pamėgtas patiekalas. Kažkaip išsiilgę mes česnakų ? O grietinėlę priduoda švelnumo.

Vištiena grietinėlės padaže

Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos

Ingredientai:

  • 2 vištienos krūtinėlės
  • 1-2 v.š. miltų
  • 3-5 skiltelės česnako
  • 250 ml grietinėlės
  • druskos
  • pipirų
  • vištienos prieskonių

Instrukcijos:

  • Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apibarsčius prieskoniais truputį pamarinuoti.
  • Tada vištienos gabaliukus apvolioti miltuose ir greitai apkepti įkaitintame aliejuje keptuvėje.
  • Sudėti susmulkintą česnaką ir pakepinti kelias minutes.
  • Supilti grietinėlę ir patroškinti dar 5-7 minutes.
  • Jei reikia, dar pridėti prieskonių.
  • Skanaus!

Šaltinis: kuking.net

  1. Mee parašė:

    Dariau šį patiekalą, tačiau dar pakoregavau. Įdėjau pievagrybių. Nuostabus skonis 🙂 ačiū už įdėją!

  2. Aušra parašė:

    Tikiu, kad buvo skanu. Deja mano šeimynoj yra žmonių nemėgstančių grybų 🙁

  3. virga parašė:

    Aš irgi anksčiau darydavau su pievagrybiais, bet kai laukiaus taip žiauriai supykino vien nuo kvapo kad iki šiol negaliu prisruošti taip pagaminti :))) tai dabar gaminu be pievagrybių – irgi gerai 😉

  4. […] vištienos patiekalų. Nusprendžiau išbandyti kažką naujo, nes ganėtinai dažnai valgom vištieną grietinėlės padaže ir, tiesą pasakius, atsibodo pastoviai persivalgyti Ši vištiena yra ganėtinai panaši, tik […]

  5. […] chicken dishes. I decided to try something new, because I”m a little bit tired to prepare chicken in a cream sauce and all the time overeat. This recipe is a little bit similar, just new seasons gives the new […]

  6. pimpim parašė:

    Nesuprantu kodel,bet gavosi labai riebiai…gal grietinele per riebi,aliejaus daug nepyliau

  7. Aušra parašė:

    Kaip bebūtų su riebia grietinėle tikrai gaunasi ganėtinai riebiai. Galima daryti ir su liesa grietinėle, tik pakaitinus padažas nesutirštės taip, kaip su riebia. Mes bandę abiem variantais, abiem skanu. Tad pasiderinkite pagal savo skonį, kurią naudoti grietinėlę.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Vištienos ir ryžių salotos su kariu

Vištienos ir ryžių salotos su kariu

Kiek paįvairinome nusibodusių greitų patiekalų meniu. Šis patiekalas tikrai greitas, nes vištieną išsiviriau dieną prieš. Vyras labai gyrė. Sakau, gal po savaitės valgymo bet ką, pasidarė viskas skanu? Bet ne, sakė čia tiesiog skanu ir man pietums paliko vos kelis kąsnius… Galima valgyti tiek šaltas, tiek šiltas

Chicken with oregano and onions

Vištiena su raudonėliu ir svogūnu

Labai sultinga, aromatinga vištiena. Lengvai susikramto net mažiausiam valgytojui. Bandžiau ir su vištiena, ir su kalakutiena, abiejais atvejais buvo nepakartojamai skanu.

Maltos mėsos ir žiedinių kopūstų apkepas

Maltos mėsos ir žiedinių kopūstų apkepas

Švelnaus skonio apkepas, kuriame labai tinka grietinėlė. Man labai patiko, nors ir ganėtinai užtrukau jį gamindama.

Japoniška vištiena

Japoniška vištiena

Labai skani vištiena. Jau gaminau kelis kartus, tačiau nufotografuoti labai sunkiai sekėsi. Pirmą kartą stengiausi suvirti skystimą, kad gautųsi glazūra, tačiau vištiena labai suvirė ir tiesiog byrėjo nuo kaulų. Antrą kartą vištienos nesuviriau bet ir skystis nebuvo tirštas 🙂 Tikriausiai teisingiausia būtų, kai vištiena išverda, ją išimti ir kaitinti tik skystį 🙂 Bet skaniai šeimos vakarienei ir pirmas, ir antras variantas puikiai suėjo.

Kalakutienos kotletai su kopūstais

Kalakutienos kotletai su kopūstais

Vaikiškas receptas puikiai tinkantis ir suaugusiems. Kelis kartus gaminau ir abu kartus visai šeimai patiko.