Menu

Tortas iš krekerių „Žuvytės“

  • Tortas iš krekerių „Žuvytės“
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Tortas iš krekerių „Žuvytės“


Autorius: Aušra

Data:

Vyro itin pamėgtas tortukas. Man irgi labai skanus, bet spėju jau reikia pertraukos, nes darėm kiekvieną progą ir iš tiesų jau pradėjo pabosti.

Tortas iš krekerių „Žuvytės“

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 10 porcijų
Kaloringumas: 328 kcal / 1 porcija

Ingredientai:
1 p. = 237 ml

  • 0,5 l grietinės
  • 1 p. cukraus
  • 1-2 sutarkuoti bananai
  • 0,5 k nesūdytų krekerių (g.b. su aguonom)

Instrukcijos:

  • Grietinę išplakti su cukrumi, įmaišyti tarkuotus bananus.
  • Suberti krekerius ir gerai išmaišyti. Palikti 20–30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų.
  • Dubenį statesniais kraštais iškloti maistine plėvele. Į jį paspaudžiant sudėti krekerių masę ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.
  • Iškračius iš dubenėlio papuošti tarkuotu šokoladu.

Šaltinis: Skanaus! (Sonatinos receptai SuperMamos forume)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Avižinių dribsnių pyragas

Avižinių dribsnių pyragas

Pyragas nėra saldus, tad kas mėgsta saldžiau reikėtų dėti 1 stiklinę cukraus. Kitą kartą taip ir padariau. Kadangi dėl didesnio cukraus kiekio tešla buvo skystesnė tai sodą gesinau actu ir grietinės visai nedėjau. Pavyko vėlgi labai skanus pyragas. Visi pripažino, kad šis variantas skanesnis, nes pirmu atveju vieni jautė truputį sodos, o kitiems trūko saldumo. Šiuo atveju, visi liko patenkinti ir jokių priekaištų neturėjo 🙂

Sluoksniuotos sūrio ir burokėlių salotos

Sluoksniuotos sūrio ir burokėlių salotos

Labai skanios salotos. Tik va fotografija to neatspindi viso gėrio.

Manų kruopų apkepas

Manų kruopų apkepas

Visada darau iš pusės normos, nes ir jos sočiai pakanka mano šeimynai.

Tinginys su chalva

Tinginys su chalva

Niekaip neapsisprendžiu ar mane apėmė tinginystė, ar tiesiog esu tiek pavargusi, kad jau nieko nebenoriu. Tad toliau gyvenam iš paprastų ir greitų receptų. Šis tinginys nėra labai saldus, tad saldumynų mylėtojams gali tekti įsidėti truputį cukraus savo nuožiūra. Mums labai patiko, nes buvo ne per saldus (kaip jau sakiau 🙂 ), drėgnas ir ganėtinai kreminės konsistencijos.

Kaprio salos padažas su vištiena

Kaprio salos padažas su vištiena

Man tai ganėtinai neįprastas patiekalas, nes kažkaip neįsivaizduočiau, kad patiekalas su žirneliais ir kukurūzais gali būti aštrus. Bet bendras skonis buvo visai neblogas. Dariau pilną porciją, tai troškinį valgėm kelias dienas ir nenusibodo. Tik vieną dieną man aštrus buvo, kitą jau normalus, o vyrui kaip tik atvirkščiai. Va ir suprask kaip žaidžia tie skonio receptoriai ?

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux