Menu

Mišrainė Silkių kąsneliai

  • Mišrainė Silkių kąsneliai
  • Mišrainė Silkių kąsneliai
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Mišrainė Silkių kąsneliai


Autorius: Aušra

Data:

Paprasta, tačiau soti, mišrainė. Man labai patiko, vyrui trūko kiek drėgnumo, tačiau viską galima pataisyti įdėjus grietinės ar majonezo pagal skonį.

Mišrainė Silkių kąsneliai

Užtruksime:
Išeiga: 6 porcijos
Kaloringumas: 407 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 200 g silkių, nelabai sūrių
  • 6 nedidelės bulvės, virtos
  • 1 raudonas svogūnas
  • 1 svogūnas
  • šviežių krapų, smulkintų
  • 200 g grietinės
  • 100 g majonezo
  • 2-3 kiaušiniai, virti

Instrukcijos:

  • Sumaišyti grietinę, majonezą, susmulkintus svogūnus ir krapus.
  • Silkių file ir bulves supjaustyti mažais gabaliukais, sudėti į paruoštą padažą ir išmaišyti.
  • Supjaustyti kiaušinius ir suberti į salotas.
  • Lengvai išmaišyti.
  • Skanaus!

Šaltinis: Lengvi receptai I (Laisvos valandos, 2011)

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Ispaniškas omletas

Ispaniškas omletas

Tai mūsų itin pamėgti pusryčiai. Jau gaminom gal bent keturis kartus. Ir supratom vieną – skaniausias jis mums su pomidorų padažo ir grietinės padažu. Gal tiktų valgyti su salotomis, bet šį variantą išbandysim tik pavasarį.

Aistruolių troškinys

Aistruolių troškinys

Nesudėtinga, bet sotu. Makaronus mylinti šeimyna bus Jums dėkinga.

Grikių kruopų apkepas su mėsa

Grikių kruopų apkepas su mėsa

Šis apkepas nėra labai kietas, lengvai pamaigius šakute jis greitai sutrupa. Bet man net ir skaniau, kai įmaišiau daug grietinės, tai jis nebuvo sausas (būtent dėl sausumo mums nelabai patinka grikių kruopos). Vyras irgi liko patenkintas, kad man yra didelis rodiklis ?

Manų kruopų apkepas

Manų kruopų apkepas

Visada darau iš pusės normos, nes ir jos sočiai pakanka mano šeimynai.

Rusiškas blynas, keptas orkaitėje - Дрочёна

Rusiškas blynas, keptas orkaitėje – Дрочёна

Pirmas blynas orkaitėje, kuris pavyko puikiai – purus, minkštas, nesukritęs. Kitus receptus kiek bandydavau, – nepavykdavo… tai pieno per daug, tai uogų per daug. O va šitas variantas pats tas. Skonis kiek primena apkepą, tik be varškės 🙂 Kitą kartą bandysiu kepti didesnėje skardoje, nes šį kartą gavosi storas blynas. Gal dėl to valgant sunku buvo patikėti, jog valgom blyną 🙂 Bet skanu, paprasta ir greita. Ir prie keptuvės nereikia stovėti.