Menu

Norvegiškas sumuštinis

  • Norvegiškas sumuštinis
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Norvegiškas sumuštinis


Autorius: Aušra

Data:

Šį sumuštinį užrodė draugė, jau antri metai gyvenanti Norvegijoje. Kaskart grįžusi į Lietuvą nepamiršta aplankyti ir mūsų 🙂 Žinoma nepamiršta ir lauktuvių. Paskutinį kartą viešėdama su draugu norvegu parodė kaip paprastai galima pasidaryti skanų sumuštinį, nes Lietuvoje prekybos centre pamatė norvegiškų krevečių sūryme, tokių pačių kokios būna ir Norvegijoje.

Norvegiškas sumuštinis

Užtruksime:
Išeiga:
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • Baltos duonos ar batono
  • Majonezo
  • Krevečių sūryme
  • Citrinos

Instrukcijos:

  • Ant duonos tepamės norimu sluoksiu majonezo, dedam kelias krevetes ir išspaudžiame citrinos sulčių pagal skonį. Viskas.
  • Skanaus!

  1. rūtuliukas parašė:

    jėga 🙂 genialų tai, kas paprasta.

  2. Vieno kasnio parašė:

    Labai labai skanu 🙂 Net seile tysta.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Vištiena su sezamu ir česnakiniu padažu

Vištiena su sezamu ir česnakiniu padažu

Lengvas vištienos paįvairinimas su sezamais. Skonis mūsų gomuriui tikrai malonus. Tik neįsijauskit kaip aš 🙂 kepti reikia ant vidutinės ugnies. O aš, kad įsismaginau su per didele kaitra, tai labai daug stipriai stipriai apskrudusių gabaliukų turėjau. Tačiau po pietų neliko nei kąsnelio 🙂 Vištiena, kadangi greitai skrudo, tai buvo iškepusi, bet sultinga, nespėjo perkepti. O česnakinis padažas, nors ir labai lengvai paruošiamas – vyro labai gerai įvertintas. Taip kad kaip visada mūsų šeimoje pasitvirtinantis dalykas – kuo paprasčiau, tuo skaniau. Tikrai taip 🙂

Kijevo mišrainė

Kijevo mišrainė

Seniai gaminamas patiekalas, tik dar laukęs savo eilės pasirodyti šiame puslapyje. Mes mėgstam plonus sluoksnius, tad nufotografuoti gražiai sudėtinga, bet skonis manau atperka viską ?

Sumuštinių suktinukai

Sumuštinių suktinukai

Įspūdingai atrodantys užkandukai. Laiko susigaišta, bet dėl grožio ir įdomumo ko nepadarysi 🙂

Traški vištiena su medaus-garstyčių padažu

Traški vištiena su medaus-garstyčių padažu

Kartais užeina noras išbandyti ką nors naujo ir neįprasto. Šiame recepte buvo du gan neįprasti dalykai – marinatas su rūgpieniu ir žinoma padažas. Kadangi jau dariau net kelis kartus, tai šis receptas priimtas į mūsų ratą ? Vaikams ypatingai patiko vištiena, nes ji buvo labai sultinga. O padažas toks gan neįprastas gaunasi – ir saldus, ir rūgštus, ir aštrus… na tikriausiai ir truputį sūrus ? na toks labai įvairiapusis. Bet užtat labai gerai, kai nenori pomidorų padažo ?

Kreminis kario padažas

Kreminis kario padažas

Iki šio padažo visada tiesiog maišydavau pomidorų padažą su majonezu ir grietine, bet kai išbandžiau šį padažą, dabar visada darau jį. Pasidaro tikrai labai lengvai ir greitai.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux