Menu

Norvegiškas sumuštinis

  • Norvegiškas sumuštinis
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Norvegiškas sumuštinis


Autorius: Aušra

Data:

Šį sumuštinį užrodė draugė, jau antri metai gyvenanti Norvegijoje. Kaskart grįžusi į Lietuvą nepamiršta aplankyti ir mūsų 🙂 Žinoma nepamiršta ir lauktuvių. Paskutinį kartą viešėdama su draugu norvegu parodė kaip paprastai galima pasidaryti skanų sumuštinį, nes Lietuvoje prekybos centre pamatė norvegiškų krevečių sūryme, tokių pačių kokios būna ir Norvegijoje.

Norvegiškas sumuštinis

Užtruksime:
Išeiga:
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • Baltos duonos ar batono
  • Majonezo
  • Krevečių sūryme
  • Citrinos

Instrukcijos:

  • Ant duonos tepamės norimu sluoksiu majonezo, dedam kelias krevetes ir išspaudžiame citrinos sulčių pagal skonį. Viskas.
  • Skanaus!

  1. rūtuliukas parašė:

    jėga 🙂 genialų tai, kas paprasta.

  2. Vieno kasnio parašė:

    Labai labai skanu 🙂 Net seile tysta.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Lietiniai su kumpio ir sūrio įdaru

Lietiniai su kumpio ir sūrio įdaru

Lengva vakarienė ir ganėtinai greita vakarienė. Kiek bandydavau daryti įdarą su kumpiu ir sūriu, vis kažko trūkdavo. Tad kai pabandžiau šį įdarą supratau – būtent tai ko ir ieškojau. Pasirodo slaptas ingredientas – majonezas.

Kijevo mišrainė

Kijevo mišrainė

Seniai gaminamas patiekalas, tik dar laukęs savo eilės pasirodyti šiame puslapyje. Mes mėgstam plonus sluoksnius, tad nufotografuoti gražiai sudėtinga, bet skonis manau atperka viską ?

Sumuštiniai su pomidorais ir alyvuogėmis

Sumuštiniai su pomidorais ir alyvuogėmis

Dar vieni mūsų pusryčiai. Skonis primena picas, ypatingai kai įdedi šviežių bazilikų lapelių. Tikrai šiems skaniems pusryčiams sugaišite labai nedaug laiko, o skonis nuteiks maloniai visai dienai.

Makaronų ir tuno salotos

Makaronų ir tuno salotos

Tai pirmos mano makaronų salotos ir dar su tunu 🙂 Bet buvo tikrai skanu, jau darėm porą kartų. Tik trečią kartą dėl vyro salierų kiekį mažinčiau per pusę, nes jam pasirodo nepatinka salieras (tik dabar išsiaiškinom, nes iki šiol nenaudojom šio prieskoninio augalo).

Bananų-duonos pudingas

Bananų-duonos pudingas

Savaitgaliais, per Lietuvos ryto televiziją žiūrime kartu su vaikais Mokausi gaminti laidą. Arba tiksliau ją įsirašome ir žiūrime mums patogiu metu 🙂 Na bet čia jau ne esmė. Taigi kartą pasakiau vaikams – užteks tik žiūrėti, reikia kažko imtis ir išsirinkome kartu, kad ateinantį savaitgalį gaminsime šį pudingą. Kaip sutarėm, taip ir padarėm – aš supirkau visus produktus, juos susvėriau ir pakviečiau vaikus. O toliau jau darbavosi vaikai. Buvo visko 🙂 , bet svarbiausia ramiai reaguoti ir sakyti, kad visiems visko pasitaiko 🙂 Tada neatmušamas noras gaminti kitą kartą. Taip šį kartą ir aš elgiausi, pasikausčiau kantrybe ir visas nelaimes nuleidau niekais – juk iš tiesų visiems visko pasitaiko 🙂 Tad neužilgo skanavome lengvai pagaminamą desertą ir nuotaikos visų buvo puikios 😉 Net tėtis pritarė, jog desertas vertas dėmesio. Jei vat šalia būtume turėję ledų, būtų iš viso buvę puiku. Bet ir vienas pudingas savaime buvo skanus!