Menu

Sumuštinių suktinukai

  • Sumuštinių suktinukai
  • Details
  • 1 Comment
  • Related Items
Sumuštinių suktinukai


Autorius: Aušra

Data:

Įspūdingai atrodantys užkandukai. Laiko susigaišta, bet dėl grožio ir įdomumo ko nepadarysi 🙂

Sumuštinių suktinukai

Užtruksime:
Išeiga: kiek norėsite 🙂

Ingredientai:

  • Balta forminė duona
  • Majonezas / lydytas sūris / sviestas
  • Svogūnų laiškai
  • Krapai
  • Rūkyta ar sūdyta lašiša / Virtas kumpis

Instrukcijos:

  • Nupjaustyti duonos riekučių pluteles.
  • Duonos riekutes kočėlu pakočioti, kol duona pasidarys ganėtinai plona.
  • Tada ant duonos tepti majonezą/lydytą sūrį/sviestą, užbarstyti pjaustytų svogūnų laiškų ir krapų, bei uždėti plonai atpjautą lašišą ar virtą kumpį.
  • Riekutę susukti (pasistengti kuo standžiau) ir suvynioti į maistinę plėvelę.
  • Taip paruoštus suktinukus dėti į šaldytuvą porai valandų.
  • Išvyniotus suktinukus galima supjaustyti kąsnio dydžio gabaliukais ir papuošti, galima ir visai nepjaustytus papuošti ?
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

  1. rūta parašė:

    Kaip super!!! Negaliu atsispirt tokio nepadarius savo artėjančiam baliukui 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Ruginės duonos sklindžiai

Ruginės duonos sklindžiai

Jau seniai suku galvą, kur galima būtų skaniai sunaudoti užsilikusią ruginę duoną. Visai netyčia beieškodama sklindžių receptų šiandienos vakarienei, savo sename archyve radau šiuos sklindžius. Man labai patiko. Tiems, kam patinka ką tik iškeptos duonos kvapas irgi tikrai patiks 🙂

Užkandėlė su žuvimi

Užkandėlė su žuvimi

Autorius: Aušra Data: 2008-05-23 Pastaba: Duoną geriausia apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai įdėjau smulkintų svogūnų laiškų ir krapų. Užkandėlė su žuvimi Užtruksime: 20 min. Išeiga: Kaloringumas: kcal / porcija Ingredientai: Instrukcijos: Šaltinis: …

Ramekin'as arba sūrio apkepas

Ramekin”as arba sūrio apkepas

Išbandžiau rusų forumuose rastą receptą ir tik vėliau internete paieškojau ką reiškia recepto pavadinimas. Ramekin – tai sūrio apkepas su kiaušiniais ir duona. Pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos žodžio “ramequin”.

Sluoksniuotas varškės ir duonos desertas

Sluoksniuotas varškės ir duonos desertas

Dar vienas skanumynas iš kasdieninių produktų. Nėra itin saldus, bet po švenčių manau tai labai sveika 🙂 O ir labai puikiai susinaudojo duonos likutis. Tiesą pasakius, abu su vyru nesitikėjom, jog jis bus toks skanus. Vaikai taip pat labai gerai įvertino. Tą pačią dieną duonos trupinukai buvo traškūs, kitą dieną – jie suminkštėjo, tačiau abi dienas buvo labai malonu skanauti šį desertą.

Prancūziškas skrebutis traškia plutele

Prancūziškas skrebutis traškia plutele

Autorius: Aušra Data: 2009-06-02 Savaitgalį norėjosi atrasti pusryčiams ką nors naujo ir skanaus. Tad tik ištaikiusi progą puoliau į virtuvę bandyti nusižiūrėto recepto. Įvertinimas visai neblogas – itin skanu buvo su braškių sirupu. Nors žinoma …