Menu

Cinamoniniai skrebučiai

  • Cinamoniniai skrebučiai
  • Cinamoniniai skrebučiai
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Cinamoniniai skrebučiai


Autorius: Aušra

Data:

Čia mūsų šiandienos pusryčiai! Nuostabūs, saldūs ir be galo skanūs! Jei jūs irgi mėgstate cinamoną, tikrai patiks ir jums. Aš dariau greituoju būdu – tik sumaišiau produktus ir netryniau, kol cukrus ištirps. Gal būtų buvę tik dar skaniau, bet laikas buvo mano priešas ir reikėjo skubėti, nes jau alkani vaikai rinkosi prie stalo.

Cinamoniniai skrebučiai

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Kaloringumas: 325 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 8-10 riekių baltos forminės duonos
  • 100 g sviesto, kambario temperatūros
  • 1/2 p. cukraus
  • 1 1/2 a.š. cinamono
  • 1 a.š. vanilinio cukraus

Instrukcijos:

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  • Jei jūsų sviestas tiesiai iš šaldytuvo ir turite mikrobangę, įdėkite sviestą į mikrobangę 15-20 sekundžių ir jis taps kambario temperatūros. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus duoną, indelyje iki vientisos masės.
  • Užtepkite paruošto mišinio ant duonos, nepaliekant kraštų.
  • Sudėkite užteptas duonos riekutes ant kepimo skardos ir kepkite 10 minučių. Tada įjungkite viršutinį kaitinimo elementą ir dar kelias minutes paskrudinkite.
  • Kvieskite visus prie stalo ir skanaukite šių skanių, traškiu viršumi skrebučių!

Šaltinis: The Pioneer Woman

  1. Gabrielė says:

    Na va, beveik kaip mano rytinis pudingas šiandien 🙂 Kaip tik buvau prisiminus tokius skrebučius 🙂

  2. Aušra says:

    Kažkam tai buvo primiršta sena, o man tai buvo naujovė 🙂 Kaip suprantu dar turiu daug visokių neišbandytų dalykų atrasti 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Užkandėlė su žuvimi

Užkandėlė su žuvimi

Autorius: Aušra Data: 2008-05-23 Pastaba: Duoną geriausia apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai įdėjau smulkintų svogūnų laiškų ir krapų. Užkandėlė su žuvimi Užtruksime: 20 min. Išeiga: Kaloringumas: kcal / porcija Ingredientai: Instrukcijos: Šaltinis: …

Ramekin'as arba sūrio apkepas

Ramekin”as arba sūrio apkepas

Išbandžiau rusų forumuose rastą receptą ir tik vėliau internete paieškojau ką reiškia recepto pavadinimas. Ramekin – tai sūrio apkepas su kiaušiniais ir duona. Pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos žodžio “ramequin”.

Sumuštiniai su varške ir žalumynais

Sumuštiniai su varške ir žalumynais

Tai mūsų naujieji pusryčiai. Visgi pavasaris įnešė naujovių ir pradėjome ieškoti lengvų skanių pusryčių. Glotnučiams man rytai dar per vėsūs, keptas kiaušinis atsibodo, sumuštiniai šiaip mūsų šeimoje nėra itin populiarūs. O vat šie sumuštiniai lengvesni, gaivumo suteikia žalumynai. Tad jei pabodo įprasti sumuštiniai su dešra ar sūriu, tikrai siūlau išbandyti.

Prancūziškas skrebutis traškia plutele

Prancūziškas skrebutis traškia plutele

Autorius: Aušra Data: 2009-06-02 Savaitgalį norėjosi atrasti pusryčiams ką nors naujo ir skanaus. Tad tik ištaikiusi progą puoliau į virtuvę bandyti nusižiūrėto recepto. Įvertinimas visai neblogas – itin skanu buvo su braškių sirupu. Nors žinoma …

Ruginės duonos sklindžiai

Ruginės duonos sklindžiai

Jau seniai suku galvą, kur galima būtų skaniai sunaudoti užsilikusią ruginę duoną. Visai netyčia beieškodama sklindžių receptų šiandienos vakarienei, savo sename archyve radau šiuos sklindžius. Man labai patiko. Tiems, kam patinka ką tik iškeptos duonos kvapas irgi tikrai patiks 🙂

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux