Menu

Dešrelės tešloje

  • Dešrelės tešloje
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Dešrelės tešloje


Autorius: Aušra

Data:

Dar vienas iš tų greitai padaromų, daug pastangų nereikalaujančių receptų, kas man dabar itin aktualu. O ir pieniškų dešrelių kaip visada pas mus daug. 🙂

Dešrelės tešloje

Užtruksime:
Išeiga: 3 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 6 pieniškos dešrelės
  • 100 g miltų
  • 250 ml pieno
  • 1 kiaušinis
  • 1-2 a.š. garstyčių
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Morką supjaustyti griežinėliais ir truputį pakepinti.
  • Sudėti supjaustytus svogūnus ir dar truputį pakepinti.
  • Apkepintas daržoves sudėti į riebalais išteptą kepimo indą.
  • Ant viršaus sudėti pieniškas dešreles ir kepti 10min. įkaitintoje orkaitėje.
  • Per tą laiką iš miltų, pieno, kiaušinio, garstyčių ir prieskonių padaryti užpilą.
  • Juo užpilti dešreles ir toliau kepti orkaitėje 30-40min.
  • Skanaus!

Šaltinis: kuking.net

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)

Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)

Nežinau kaip jums, tačiau pas mus bolivinė balanda niekaip neranda kelio į kasdieninę mitybą. Kiek bebandžiusi receptų su ja, tai na… nelimpa… O vat čia yra neprašaunamas žingsnis! Visi išgėrė glotnutį ir kitą dieną suplakus dar kartą su džiaugsmu išgėrė vėl. Žinoma, naudokite uogas kokias tik turite šiuo metu šaldiklyje ar kai bus šviežios. Tačiau aš pasirinkau braškes būtent dėl šiandienos 🙂 Juk šiandien Šv.Valentino diena, tad nuspalvinkite kažką jei ne raudonai, tai bent rožines spalva!

Sausainiai Obuoliniai Džekučiai

Sausainiai Obuoliniai Džekučiai

Va čia tai sausainukai ?. Su dukryte pusę tikriausiai suvalgėm vienu prisėdimu ? Truputį gal per saldūs, bet užburia kaip saulėgrąžų gliaudymas – negali sustoti. Šių sausainių autorius Betty Crocker, tačiau aš paėmiau jį ne iš autorės knygų, o iš kuking.net forumo.

Moliūginis pyragas su šokoladu ir riešutais

Moliūginis pyragas su šokoladu ir riešutais

Dar nemačiau, kad pyragas taip greitai išnyktų. Ir negana to, visi prašytų recepto 🙂 Tikrai buvau maloniai nustebinta visų. Tad receptą vedu be eilės, nors tai mano paskutins kepinys, o prieš jį laukia eilėje dar gal penki receptai. Šiaip pažodžiui verčiant pyragas turėtų vadintis Moliūgine blondine 🙂 Bet lietuviško tinkamo atitikmens nesugalvojau, tad tebūnie tai tiesiog pyragu, tik labai labai skaniu 🙂

Atšaldytos tešlos sausainiai su graikiniais riešutais

Atšaldytos tešlos sausainiai su graikiniais riešutais

Šie sausainiai tai labai patogūs, jei galima taip pavadinti. Jų tešlą paruošiau, įvyniojau į kepimo popierių ir dalį sudėjau į šaldiklį – laikams kai turėsiu dar mažiau laiko, o norėsis kažko saldaus. Puikiai pataikiau 🙂 Nes laiko tikrai maža sukiotis virtuvėje, o nuo to valgyti mažiau nesinori.

Austriškas kavos tortas

Austriškas kavos tortas

Pagaliau! Pirmas normalesnis tortas, kuris tikrai gali vadintis tortu ? Jis buvo gaminamas pagaliau savo virtuvėje, kurios kantriai laukiau beveik du metus. Malonumas neišpasakytas ? Ypatingai kai darėm jį kartu su į svečius užsukusia drauge (irgi skanios kavos mylėtoja). Kaip ir visi tortai – skaniausias buvo kitą dieną. Nors ir pirmą dieną valgydamos gomurius pamaloninom švelniu grietinėlės kremu ir sultingu biskvitu.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux