Menu

Dešrelės tešloje

  • Dešrelės tešloje
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Dešrelės tešloje


Autorius: Aušra

Data:

Dar vienas iš tų greitai padaromų, daug pastangų nereikalaujančių receptų, kas man dabar itin aktualu. O ir pieniškų dešrelių kaip visada pas mus daug. 🙂

Dešrelės tešloje

Užtruksime:
Išeiga: 3 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 6 pieniškos dešrelės
  • 100 g miltų
  • 250 ml pieno
  • 1 kiaušinis
  • 1-2 a.š. garstyčių
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Morką supjaustyti griežinėliais ir truputį pakepinti.
  • Sudėti supjaustytus svogūnus ir dar truputį pakepinti.
  • Apkepintas daržoves sudėti į riebalais išteptą kepimo indą.
  • Ant viršaus sudėti pieniškas dešreles ir kepti 10min. įkaitintoje orkaitėje.
  • Per tą laiką iš miltų, pieno, kiaušinio, garstyčių ir prieskonių padaryti užpilą.
  • Juo užpilti dešreles ir toliau kepti orkaitėje 30-40min.
  • Skanaus!

Šaltinis: kuking.net

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Lietiniai su kumpio ir sūrio įdaru

Lietiniai su kumpio ir sūrio įdaru

Lengva vakarienė ir ganėtinai greita vakarienė. Kiek bandydavau daryti įdarą su kumpiu ir sūriu, vis kažko trūkdavo. Tad kai pabandžiau šį įdarą supratau – būtent tai ko ir ieškojau. Pasirodo slaptas ingredientas – majonezas.

Obuolių pyragas su kokoso drožėmis

Obuolių pyragas su kokoso drožėmis

Kas valgė buvo sužavėti ir labai džiaugėsi, kai pasiūliau kitą dieną vėl šį pyragą iškepti, nes pyrago gaunasi ganėtinai nedaug, o skonis neišpasakytas.

Cukinijų kepinėliai

Cukinijų kepinėliai

Cukinijų pas mane užderėjo ne tik darže, bet dar ir Kauno seneliai užaugino du didelius monstrus 🙂 Tad dar vienas patikęs su cukinijom receptėlis. Bet kadangi cukinijų dar yra daaaug, tai reikės tęsti paieškas skanių patiekalų su cukinijom.

Obuolių pyragas

Obuolių pyragas

Pasirinkau receptą tik dėl to, kad šaldytuve turėjau daug obuolių, o šitam receptui reikėjo net kilogramo jų. Bet kai iškepė pyragas – greitai ėmė nykti, nes obuoliai suteikė sultingumo ir minkštumo pyragui, kas mano visai šeimynai itin patiko.

Troškinti žirneliai su morkomis

Troškinti žirneliai su morkomis

Kad ir koks paprastas šis receptas būtų – jis mūsų šių metų atradimas 🙂 Gal kažkas nuo vaikystės valgė panašiai paruoštas daržoves, tačiau mes su vyru vaikystėje tokio patiekalo nebuvom ragavę. Tad dabar, kai reikia greitų pietų, daržoves keičiame šaldytų daržovių mišiniais ir, analogišku principu paruoštas, žiauriai skaniai suvalgom.