Menu

Kepsniai su alumi

  • Kepsniai su alumi
  • Details
  • 1 Comment
  • Related Items
Kepsniai su alumi


Autorius: Aušra

Data:

Vasarai prisiminti… Kai netikėtai sužinai, kad bus svečių – labai geras ir greitas mėsytės ant grilio receptas.

Kepsniai su alumi

Užtruksime:
Išeiga: 6 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 1 kg kiaulienos sprandinės
  • 2 dideli svogūnai
  • 2 v.š. grietinės
  • 2 v.š. majonezo
  • 1 butelys alaus
  • prieskoniai

Instrukcijos:

  • Mėsą supjaustyti į 1,5-2 cm storio kepsnius, pabarstyti prieskoniais ir truputį pamušti, bet labai nestipriai.
  • Sluoksniuojant su žiedais pjaustytais svogūnais sudėti į indą.
  • Kitame inde sumaišyti grietinę, majonezą ir alų.
  • Marinatą užpilti ant mėsos.
  • Indą uždengti maistine plėvele ir laikyti kambario temperatūroje 2-3val. (be ne ilgiau, nes kepsniai apkars).
  • Kepti grilyje, bet neperkepti!
  • Skanaus!

Šaltinis: kuking.net

  1. Alok Dilon says:

    I like the blog

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

Dar vienas mūsų mėgstamų patiekalų.

Aistruolių troškinys

Aistruolių troškinys

Nesudėtinga, bet sotu. Makaronus mylinti šeimyna bus Jums dėkinga.

Maltos mėsos, svogūnų ir kmynų troškinys

Maltos mėsos, svogūnų ir kmynų troškinys

Troškinys nereikalauja daug laiko gamybai, tiesiog jam reikia laiko išsitroškinti. Žinoma per tą laiką galima pasiruošti salotas. Man prie jo itin būtų tikusios naminės šviežiai keptos bandelės, tačiau tokio malonumo negalėjau sau leisti, tad teko pasitenkinti batonu. Originaliame recepte kmynų dedasi smarkiai daugiau, tačiau čia pateikiu jau mums tikusį kiekį. Taip pat noriu įspėti – jei naudosite sultinį, tai druskos gali prireikti ir visai nedaug arba rizikuojate truputį nusūdyti (kaip kartais nutinka man 🙂 ).

Pipirinė kiauliena pitoje su česnakiniu padažu

Pipirinė kiauliena pitoje su česnakiniu padažu

Pristatu mūsų šeimos favoritą. Net nežinau kuo tiksliai jis mus pakerėjo, tačiau valgo apsilaižydami ne tik suaugę, bet ir vaikai. Jei pitų nedaryti patiems, o pirkti ir tik pašildyti, tai būtų itin greita vakarienė. Tačiau namuose keptos pitos man vis tiek bus skanesnės nei pirktinės, tad verta pažaisti su tešla truputį. Bandžiau kelis pitų variantus, bet šios man itin patiko, nes pavyko puikiai iš pirmo karto.

Maltos kiaulienos ir šparaginių pupelių troškinys rupių kvietinių miltų pitoje

Maltos kiaulienos ir šparaginių pupelių troškinys rupių kvietinių miltų pitoje

Autorius: Aušra Data: 2014-04-08 Troškinukas yra labai paprastas ir kasdieniškas. O pitos – čia patiekalo turbinimas 🙂 Bet jos tikrai nėra būtinos. Tiesiog jas mes taip mėgstam, kad kartais pasistengiu dėl saviškių. Tik kitą kartą …

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux