Menu

Kiauliena jūreiviškai

  • Kiauliena jūreiviškai
  • Kiauliena jūreiviškai
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Kiauliena jūreiviškai


Autorius: Aušra

Data:

Trumpas recepto apibūdinimas – kiauliena, troškinta naminiame pomidorų padaže. Jau spėjau pagaminti kelis kartus. Pirmą kartą kiaulieną supjausčiau storesniais gabalais, antrą kartą – plonesniais. Vyras patvirtino, jog skaniau buvo antrą kartą. Beje, atsargiai su prieskoniais – kai skystis nuo pomidorų išgaruoja, skonis smarkiai suintensyvėja.

Kiauliena jūreiviškai

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 292 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 500 g liesos kiaulienos
  • 1 ind. (400 g) konservuotų smulkintų pomidorų savose sultyse
  • 1 svogūnas
  • druskos
  • pipirų
  • paprikos
  • čiobrelių
  • truputis aliejaus

Instrukcijos:

  • Supjaustyti mėsą vidutinio dydžio gabalais, šiek tiek pamušti grūstuvėliu, pabarstyti pipirais ir paprika.
  • Apkepinti įkaitintame aliejuje trumpai iš abiejų pusių.
  • Mėsą perdėti iš keptuvės į puodą, pasūdyti.
  • Sudėti pakepintą svogūną, susmulkintus konservuotus pomidorus, prieskonines žoleles.
  • Pridengus troškinti, kol mėsa suminkštės.
  • Skanaus!

Šaltinis: senas mano archyvas

  1. Ausrra says:

    Miela bendravarde, galiu tik patvirtinti, kad tikrai labai skanu. Aš panašiai gaminu kiaulienos išpjovą, tik prieš tai ją dar palaikau – pamarinuoju tikrų pomidorų tyrėje, o po to troškinu. Tavoji gaunas panaši, o tai yra labai gardi… 🙂

  2. Aušra says:

    Sveika bendravarde 🙂 Smagu, kad skoniai panašūs 🙂 Mes pirmą kartą kai mėsą supjaustėm storesniais gabaliukais, tai abu su vyru sutarėm, jog mėsą reikėtų pamarinuoti, kad prieskoniai geriau įsigertų.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Kiaulienos file su česnakais ir garstyčiomis

Kiaulienos file su garstyčių padažu, česnakais ir grybais

Autorius: Aušra Data: 2008-05-01 Kiaulienos file su garstyčių padažu, česnakais ir grybais Užtruksime: 30 min Porcijų kiekis: 2 porcijos Kaloringumas: 423 kcal / 1 porcija Ingredientai: Instrukcijos: Šaltinis: idėja iš Dansukker

Super šašlykas

Super šašlykas

Tik pradėjus kepti pasklidęs fantastiškas aromatas nenuvylė nei vieno – visi patvirtino, kad šašlykas tikrai super!

Maybe not the real ones but really tasty kibinai

Gal ir ne tikri, bet tikrai skanūs kibinai

Prisipažinsiu iš karto – tikrų kibinų gyvenime nesu valgiusi ? Bet jau spėjau pavaišinti ir tuos, kurie yra dideli kibinų mylėtojai ir jie pripažino, jog kibinai pavyko tikrai labai geri (tam pritarė ir kibinai, nerealiu temptu bėgantys iš lėkštės ? )

Kiauliena, troškinta su džiovintomis slyvomis

Kiauliena, troškinta su džiovintomis slyvomis

Autorius: Aušra Data: 2015-01-21 Kai norisi greitų pietų, ar bent jau nesinori ilgai stovėti prie viryklės, taip troškinta kiauliena – pats tas. Kol ji troškinasi, dėmesį galima ramiai suteikti į salotų ar garnyro ruošimą. Kad …

Kepsniai su alumi

Kepsniai su alumi

Kai netikėtai sužinai, kad bus svečių – labai geras ir greitas mėsytės ant grilio receptas.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux