Menu

Pamelos Anderson moliūgų pyragas

  • Pamelos Anderson moliūgų pyragas
  • Details
  • 6 Comments
  • Related Items
Pamelos Anderson moliūgų pyragas


Autorius: Aušra

Data:

Labai skeptiškai žiūrėjau į šį receptą, bet kadangi vartant receptų papkę jis pats atsivertė, nusprendžiau kad reikia jį padaryti. Arba dabar, arba niekada, nes receptas guli jau tikriausiai kokie trys metai, jei nedaugiau.

Kadangi ėmiau 200 ml neplaktos grietinėlės ir ją išplakiau, masė gavosi per skysta, kad būtų galima ją apvolioti džiūvėsėliuose. Tad teko pilti tešlą į džiūvėsėliais apibarstytą kepimo formą. Nors ir kepiau ilgiau nei nurodytą, visą laiką pyragas buvo labai skystas viduje, tad ir matosi kas gavosi galutiniame variante… Blogai, kad ten iš kur paimtas receptas nebuvo šio pyrago nuotraukos, tad nežinau kaip viskas turėjo gautis. Bet skonis kaip visada svarbiausia 🙂 O jis tikrai labai geras, netgi labai. Tik pyragas jau toks sotus, kad daugiau nei vieną gabaliuką net norėdamas nesuvalgysi 🙂

Pamelos Anderson moliūgų pyragas

Užtruksime:
Išeiga: 12 porcijų

Ingredientai:

  • 250 g moliūgo, tarkuoto arba labai smulkiai supjaustyto
  • 200 g cukraus
  • 350 g fermentinio sūrio, tarkuoto
  • 200 ml grietinėlės, plaktos
  • 3 v.š. miltų
  • 1/2 a.š. tarkuotų imbierų
  • 1/2 a.š. tarkuotų muskatų
  • 1 1/2 a.š. maltų cinamonų
  • 1/4 a.š. sodos
  • žiupsnelis druskos
  • džiūvėsėlių

Instrukcijos:

  • Sodą nugesinti.
  • Visus komponentus sumaišyti.
  • Gautą masę apvolioti diūvėlėsiuose.
  • Kepti 50 minučių 170 laipsnių karštumo orkaitėje.
  • Ataušinti ir 6 valandas laikyti šaltai.
  • Skanaus!

Šaltinis: TV Arena 2006 04 28

  1. rūta says:

    labai įdomus ingredientų parinkimas. Tokie skirtingi.. Bet jei jau valgomas ir net labai, tai verta 🙂

  2. Aušra says:

    dėl ingredientų ir aš kreivai žiūrėjau 🙂 Juk ne dažnai tenka kepti pyragą, kur daugiausiai yra fermentinio sūrio. Bet valgant sūrio skonio nelabai jaučiasi (naudojau Rokiškio).

  3. wow gold says:

    This is my first time comment at your blog.
    Good recommended website.

  4. rozmarinas says:

    kepiau ir aš, nu niekaip nesuprantu prie ko tas fermentinis sūris? čia gal vertimo klaida? man jo nesijautė, pyragas nieko toks, bet daugiau nekepsiu.

  5. Aušra says:

    Nežinau vertimo čia klaida ar ne, bet pyragas iškepa ir būna ne tik valgomas, bet ir skanus. O kepsi ar ne, čia jau kiekvieno pasirinkimas 🙂

  6. Milda says:

    Šį pyragą kepiau prieš metus maždaug. Išėjo toks sakyčiau neįprasto, gurmaniško skonio. Manau ne kiekvienam, bet tikrai ypatingas.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Keptas lavašas

Keptas lavašas

Internete galima surasti daug lavašo panaudojimo būdų, tačiau kažkaip jie manęs vis neužkabindavo tiek, jog parduotuvėje nepamirščiau nusipirkti lavašo. Bet va šitas kažkaip sudomino ir net nusipirkau ne tik lavašą, bet ir maltos mėsos, kuriuos namie nebuvo ? Vyras valgydamas iš karto pareiškė, kad geriau nei jo kažkada kažkur valgyta lazanija. Aš kadangi dar nesusikaupiu lazanijos gamybai, taip jos gyvenime ir nevalgiusi, tad neturiu su kuo lyginti. Bet skanu, ir ganėtinai greitai, ir suvalgėm tik pusę, o kitą pusę užšaldžiau kokiems skaniems greitiems pietums.

Spagečiai su vištiena

Spagečiai su vištiena

Greiti ir skanūs pietūs. Nežinau kodėl iki šiol šis patiekalas čia neatsirado šiame bloge, nes atrastas jis prieš daug metų ir išbandytas jau tikrai ne vieną kartą.

Moliūgų duonelė su kakava

Moliūgų duonelė su kakava

Ir visai netyčia, ieškodama vaikams į mokyklą mielinių bandelių su šokolado gabaliukais, užmačiau šią duonelę. Grožis neišpasakytas! O ir moliūgų tyrės turėjau panašų kiekį, kiek reikėjo. Vaikai vakare su plonu uogienės sluoksneliu beveik visą ir suvalgė. Duonelė tik vos vos saldi, tikrai nėra mielinis pyragas. Ji tik apsimeta tokiu 🙂

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Labai skanūs pyragaičiai. Jei namuose turiu virtos dešros, visada ir ją sudedu. Tada belieka pasiimti pomidorų padažo ir gaunasi ale picos 🙂 Čia dedu jau dvigubą porciją, nes vienos per mažai, o nuo trigubos persivalgom 🙂

Makaronai su sūriu

Makaronai su sūriu

Šis receptas – tai mūsų išsigelbėjimas, kai norisi skaniai, bet greitai pavalgyti. Pradžioje dariau pusę porcijos, bet kai likom su vyru nei valgę, nei nevalgę, nes viską suvalgė vaikai, supratau, kad pradžioje per daug nuvertinau receptą. Be to, čia vos keli produktai, kurių pas mus beveik visada yra šaldytuve.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux