Menu

Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške

  • Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške
  • Details
  • 4 Comments
  • Related Items
Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške


Autorius: Aušra

Data:

Lengvi skanūs sklindžiai. Labai tinka kai nebežinai kur sunaudoti cukinijas, obuolius ir varškę, o viso šito gėrio pas mus namuose per daug ir visi reikalauja greito naudojimo.

Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške

Užtruksime:
Išeiga: 3 porcijos

Ingredientai:
1 st. = 250 ml

  • 1-2 cukinijos
  • 1 obuolys
  • 2 kiaušiniai
  • 1 st. miltų
  • 100 g varškės
  • cukraus
  • druskos

Instrukcijos:

  • Cukinijas ir obuolį sutarkuoti burokine tarka.
  • Įmušti porą kiaušinių, išmaišyti.
  • Suberti miltus, gerai išmaišyti.
  • Sudėti pertrintą varškę, įberti druskos ir cukraus, išmaišyti.
  • Kepti sklindžius.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

  1. Megė says:

    Na, nuotrauka tikrai neatitinka realybės, bet blyneliai visai skanūs gavosi.

  2. Aušra says:

    Kuo vaizdas kitoks buvo? 🙂 Skystesnė gal tešla gavosi?
    Nes tas kas nuotraukoje, tai kas man gavosi 🙂

  3. Megė says:

    Nesigavo apvaliais kraštais – cukinijos kyšojo iš visų pusių ir apdegė. Gavosi ne blyneliai, o kažkokios apdegusios žvaigždės.

  4. Aušra says:

    Vat dėl tos priežasties ir nustojau dėti receptus juos išbandžiusi tik vieną kartą. Nes pastebėjau pati, kad pirmas kartas dažnai būna kaip sėkmė naujokui – viskas puikiai pavyksta. O antrą kartą pasigaminus patiekalą, dažnai tenka ir persigalvoti.

    Deja šis patiekalas iš tų laikų, kai dar gaminau po vieną kartą ir dėdavau į blog”ą 🙁

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Ryžių pyragėliai su daržovėmis

Ryžių pyragėliai su daržovėmis

Praeitą savaitgalį, kai vaikai miegojo pietų miego, labai norėjau iškepti kažką skanaus (saldaus). Bet susinervinau, kad neturiu nieko nusižiūrėjusi, tad sėdau prie kompiuterio ir bandžiau išsirinkti ką nors iš seno archyvo. Ilgai varčiau ir apsistojau ties šiais pyragėliais. 🙂 Žinau, jie visai ne saldūs. Bet taip jau būna, kai vartai daug receptų, vis kas nors netinka, o čia tiko tai, jog turėjau visko, net grybų 🙂 kas pas mus retenybė. Tik kad jau ilgai užtrukau besirinkdama receptą, tai nedariau iš ryžių krepšelių, o dariau kelių sluoksnių pyragėlius. Skonis manau nuo to nei kiek nenukentėjo. Mums labai patiko šis užkandis. Tik pradžioje pabijojau, kad vyrui trūks mėsos, tačiau jos kažkaip nelabai pasigedom 🙂

Cukinijų ir aguonų keksiukai

Cukinijų ir aguonų keksiukai

Jei dar liko pas jus cukinijų, siūlau išbandyti šiuos keksiukus. Jie kaip ir visi kepiniai su cukinijomis drėgni, tik aguonos suteikia kitokį atspalvį.

Lietiniai su brokoliais ir sūriu

Lietiniai su brokoliais ir sūriu

Labai smagu kai receptas, kurį nusižiūri pasitvirtina 110 procentų 🙂 Prieš gerą savaitę nusižiūrėjau šiuos blynelius, tačiau vis nebūdavo laiko ilgiau užtrukti virtuvėje, bet savaitgalį išaušo ta diena 🙂 Džiaugiuosi, kad dariau tik iš pusės porcijos, nes tikrai vienu lietiniu būčiau neapsiribojusi ir viskas būtų pasibaigę išsipūtusiu pilvu nuo persivalgymo 🙂 Lietinių įdaras labai lengvas, švelniai jaučiasi brokoliai, tačiau nepasimeta ir sūrio skonis. Vyras, kuris sakė, jog nenori valgyti, suvalgė visą lietinį ir smarkiai gyrė 🙂 Manau tikrai netingėsiu ir kitą kartą vietoj mums įprastų lietinių su sūriu, darysiu šiuos. Tikrai verta užtrukti virtuvėje keliomis minutėmis ilgiau.

Picos keksiukai

Picos keksiukai

Kai širdis geidžia vakarienei salotų, bet žinai kad su jomis nepraslysi pro vaikus, jiems kepi picos keksiukus prie salotų 🙂 Ir tada visa šeimyna būna patenkina, net ir tėveliai, nugvelbę vieną kitą keksiuką. Jie super paprastučiai, matyt net ir vyresni vaikučiai juos galėtų išsikepti. Tiesą pasakius, nežinau koks jų skonis atvėsusių pilnai ar kitą dieną, nes mes juos visada suvalgom šiltus ir vienu prisėdimu.

Pyragas su voveraitėmis

Gavusi voveraičių iš karto nusprendžiau, jog šiais metais reikia išbandyti kažką naujo su jomis. Kadangi jau pastebėjau, jog į darbą pietums neštis patogu nesaldžius pyragus, o ir vyro (grybų nemylėtojo) nebuvo namuose, tad šis receptas laimėjo mano atranką 🙂 Tik originaliame recepte druskos kiekis man buvo per didelis, tad čia pateikiu jau ne tokį sūrų variantą.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux