Menu

Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške

  • Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške
  • Details
  • 4 Comments
  • Related Items
Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške


Autorius: Aušra

Data:

Lengvi skanūs sklindžiai. Labai tinka kai nebežinai kur sunaudoti cukinijas, obuolius ir varškę, o viso šito gėrio pas mus namuose per daug ir visi reikalauja greito naudojimo.

Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške

Užtruksime:
Išeiga: 3 porcijos

Ingredientai:
1 st. = 250 ml

  • 1-2 cukinijos
  • 1 obuolys
  • 2 kiaušiniai
  • 1 st. miltų
  • 100 g varškės
  • cukraus
  • druskos

Instrukcijos:

  • Cukinijas ir obuolį sutarkuoti burokine tarka.
  • Įmušti porą kiaušinių, išmaišyti.
  • Suberti miltus, gerai išmaišyti.
  • Sudėti pertrintą varškę, įberti druskos ir cukraus, išmaišyti.
  • Kepti sklindžius.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

  1. Megė parašė:

    Na, nuotrauka tikrai neatitinka realybės, bet blyneliai visai skanūs gavosi.

  2. Aušra parašė:

    Kuo vaizdas kitoks buvo? 🙂 Skystesnė gal tešla gavosi?
    Nes tas kas nuotraukoje, tai kas man gavosi 🙂

  3. Megė parašė:

    Nesigavo apvaliais kraštais – cukinijos kyšojo iš visų pusių ir apdegė. Gavosi ne blyneliai, o kažkokios apdegusios žvaigždės.

  4. Aušra parašė:

    Vat dėl tos priežasties ir nustojau dėti receptus juos išbandžiusi tik vieną kartą. Nes pastebėjau pati, kad pirmas kartas dažnai būna kaip sėkmė naujokui – viskas puikiai pavyksta. O antrą kartą pasigaminus patiekalą, dažnai tenka ir persigalvoti.

    Deja šis patiekalas iš tų laikų, kai dar gaminau po vieną kartą ir dėdavau į blog”ą 🙁

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Maltos mėsos blyneliai

Maltos mėsos blyneliai

Kitaip tariant kai mėsos nėra daug, arba kaip užmaskuoti mėsą 🙂 (4-6 porcijos) 1-2 marinuoti agurkai 2 kiaušiniai 300 ml vandens 200 g miltų 300 g maltos mėsos 100-200 g tarkuoto fermentinio sūrio druskos juodųjų …

Lietiniai su brokoliais ir sūriu

Lietiniai su brokoliais ir sūriu

Labai smagu kai receptas, kurį nusižiūri pasitvirtina 110 procentų 🙂 Prieš gerą savaitę nusižiūrėjau šiuos blynelius, tačiau vis nebūdavo laiko ilgiau užtrukti virtuvėje, bet savaitgalį išaušo ta diena 🙂 Džiaugiuosi, kad dariau tik iš pusės porcijos, nes tikrai vienu lietiniu būčiau neapsiribojusi ir viskas būtų pasibaigę išsipūtusiu pilvu nuo persivalgymo 🙂 Lietinių įdaras labai lengvas, švelniai jaučiasi brokoliai, tačiau nepasimeta ir sūrio skonis. Vyras, kuris sakė, jog nenori valgyti, suvalgė visą lietinį ir smarkiai gyrė 🙂 Manau tikrai netingėsiu ir kitą kartą vietoj mums įprastų lietinių su sūriu, darysiu šiuos. Tikrai verta užtrukti virtuvėje keliomis minutėmis ilgiau.

Šokoladinis pyragas su obuoliais

Šokoladinis pyragas su obuoliais

Šis pyragas laukė savo eilės nuo pernai metų. Kažkaip tais metais per obuolių sezoną nesuspėjau iškepti, o paskui nepirksi gi obuolių, kai namai ir taip pilni visokio gėrio 🙂 Todėl šiais metais jis buvo pirmasis ir kol kas vienintelis pyragas su obuoliais. Tiesą pasakius, realybėje jis gavosi daug gražesnis nei knygos nuotraukoje. Na savo nuotraukų nepulsiu vertinti 🙂 Žinau, kad tobulybei ribų nėra. Tačiau tiksliai žinau, jog laukti pyrago tikrai buvo verta – jis labai sultingas ir drėgnas. Tiesiog tirpo burnoje! Vaikai suvalgę pusę (žinoma aš kepiau pusę porcijos), o galvojau seneliams pusę nunešiu. Teko senelius pavaišinti vos po vieną gabaliuką…

Bandelės prie arbatos

Bandelės prie arbatos

Skanios nesaldžios bandelės, itin greitai pasidaro. Aš bent jau neskubėdama su kepimu užtrukau nepilną valandą.

Avižinių dribsnių keksiukai su džiovintais vaisiais

Avižinių dribsnių keksiukai su džiovintais vaisiais

Aš kažkodėl visada kreivai žiūriu į kepinius su džiovintais vaisiais. Bet gėda prisipažinti… Iškepiau ir pati viena pusę suvalgiau… Rūgpienis keksiukams suteikė varškės skonį. Na tiesiog labai skanu 🙂