Menu

Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške

  • Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške
  • Details
  • 4 Comments
  • Related Items
Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške


Autorius: Aušra

Data:

Lengvi skanūs sklindžiai. Labai tinka kai nebežinai kur sunaudoti cukinijas, obuolius ir varškę, o viso šito gėrio pas mus namuose per daug ir visi reikalauja greito naudojimo.

Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške

Užtruksime:
Išeiga: 3 porcijos

Ingredientai:
1 st. = 250 ml

  • 1-2 cukinijos
  • 1 obuolys
  • 2 kiaušiniai
  • 1 st. miltų
  • 100 g varškės
  • cukraus
  • druskos

Instrukcijos:

  • Cukinijas ir obuolį sutarkuoti burokine tarka.
  • Įmušti porą kiaušinių, išmaišyti.
  • Suberti miltus, gerai išmaišyti.
  • Sudėti pertrintą varškę, įberti druskos ir cukraus, išmaišyti.
  • Kepti sklindžius.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

  1. Megė parašė:

    Na, nuotrauka tikrai neatitinka realybės, bet blyneliai visai skanūs gavosi.

  2. Aušra parašė:

    Kuo vaizdas kitoks buvo? 🙂 Skystesnė gal tešla gavosi?
    Nes tas kas nuotraukoje, tai kas man gavosi 🙂

  3. Megė parašė:

    Nesigavo apvaliais kraštais – cukinijos kyšojo iš visų pusių ir apdegė. Gavosi ne blyneliai, o kažkokios apdegusios žvaigždės.

  4. Aušra parašė:

    Vat dėl tos priežasties ir nustojau dėti receptus juos išbandžiusi tik vieną kartą. Nes pastebėjau pati, kad pirmas kartas dažnai būna kaip sėkmė naujokui – viskas puikiai pavyksta. O antrą kartą pasigaminus patiekalą, dažnai tenka ir persigalvoti.

    Deja šis patiekalas iš tų laikų, kai dar gaminau po vieną kartą ir dėdavau į blog”ą 🙁

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Varškės-bulvių tinginiai

Varškės-bulvių tinginiai

Pirmas tikslas buvo tiesiog padaryti nuotrauką ir patalpinti ją į Mano receptai.lt puslapį. Tačiau kai šeimyna paragavo ir baisiausiai išgyrė, teko pagalvoti ir apie kitą tikslą – įsidėti receptą į savo blog”ą. Šiandien pakartotinai paruošiau šiuos tinginukus ir nusprendžiau, kad jų paslaptis – tinkamos varškės ir bulvių proporcijos. Nes aš juk bulvių ir varškės tinginukus ne kartą esu dariusi iš akies, bet tokie skanūs niekada nepavykdavo. Tad tikrai siūlau išbandyti mano kiek supaprastintą tinginukų variantą.

Avižiniai kokosiniai sausainiai

Avižiniai kokosiniai sausainiai

Užburiantys sausainiai – kai paragauji, negali sustoti. Patiko visai šeimynai. Du kartus jau kepiau ir visada ilgiau dienos neužsilaiko. Žinau, kad labai panašūs sausainiai yra pas Forellę, tik pas ją sausainiai dar labiau „tiuninti” – su riešutais 🙂 Man kol kas užtenka ir be riešutų.

Skinny apple coffee-cake

Dietinis obuolių pyragas

Autorius: Aušra Data: 2013-09-07 Kiek pamenu iš vaikytės, mama visada kepdavo obuolių pyragą be jokių papildomų riebalų. Kažkas labai artimo į šį variantą, tik ji obuolius įmaišydavo į tešlą. O čia jis man net gražesnis …

Polentos blyneliai

Polentos blyneliai

Kažkaip paskutiniu metu pradedu pasiilgti blynų. Namuose jų gal gerą pusmetį nekepiau. Bet panašu, jog ne tik aš viena jų pasiilgau, nes šeimyna šiuos blynus įvertino puikiai. Jei neturite polentos, o kukurūzų kruopas tingite smulkinti, tai manau galima keisti kukurūzų miltais. Tik tada gali prireikti daugiau pieno.

Sluoksniuotas varškės ir duonos desertas

Sluoksniuotas varškės ir duonos desertas

Dar vienas skanumynas iš kasdieninių produktų. Nėra itin saldus, bet po švenčių manau tai labai sveika 🙂 O ir labai puikiai susinaudojo duonos likutis. Tiesą pasakius, abu su vyru nesitikėjom, jog jis bus toks skanus. Vaikai taip pat labai gerai įvertino. Tą pačią dieną duonos trupinukai buvo traškūs, kitą dieną – jie suminkštėjo, tačiau abi dienas buvo labai malonu skanauti šį desertą.