Menu

Spagečiai su vištiena

  • Spagečiai su vištiena
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Spagečiai su vištiena


Autorius: Aušra

Data:

Greiti ir skanūs pietūs. Nežinau kodėl iki šiol šis patiekalas čia neatsirado šiame bloge, nes atrastas jis prieš daug metų ir išbandytas jau tikrai ne vieną kartą.

Spagečiai su vištiena

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos

Ingredientai:

  • 2 vištienos krūtinėlių filė
  • 1 poras
  • 75 g fermentinio sūrio
  • 1/2 apelsino sulčių
  • 250 g spagečių
  • 1 v.š. sojos padažo
  • sezamo sėklų
  • aliejaus
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Spagečius išvirti pasūdytame vandenyje.
  • Keptuvėje su aliejumi apkepti susmulkintą vištieną, pabarstyti druska, pipirais, įdėti susmulkintą porą.
  • Pamažu kepti, kol poras apkeps.
  • Tada sudėti išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautu spagečius.
  • Po kelių minučių įpilti apelsino sulčių, sojos padažo, užbarstyti sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišyti.
  • Kepti, kol sūris išsilydys.
  • Spagečius sudėti į lėkštę ir apibarstyti sezamo sėklomis.
  • Skanaus!

Šaltinis: Kviečiu prie stalo 2000/5

  1. Indre says:

    Mmm idomiai cia. Tik man tie rusvi makaronai nepatinka – pirkau gintarinius su ruginiais miltais, tai kazkokia nesamone. Kiek padazo supili – tiek sugeria, o skonio vistiek sausoki.

  2. Aušra says:

    Iš tiesų tai čia naudoti buvo patys paprasčiausi balti spagečiai 🙂 Tik nuo sojos padažo ir apelsinų sulčių jie nusidažė švelniai ruda spalva 🙂 O tų rudų parduodamų makaronų niekada taip dar ir neišbandžiau, nors mačiau kažkur jų buvo daug prikrauta ant praėjimo, gal akcija. Bet kadangi mes makaronų paskutiniu metu mažai naudojam tai nesusigundžiau.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Ryžių-dešrelių apkepas

Ryžių-dešrelių apkepas

Patinka patiekalai, kuriuos galima iš anksto pasiruošti – atėjus pietums be didelio vargo pasidaro skanūs pietūs. Čia vienas iš tokių patiekalų. Skanu, panašu kažkiek į plovą.

Risi e bisi

“Risi e bisi”

Tai klasikinis Venecijos ryžių patiekalas, dažniausiai tiekiamas su didesniu skysčio kiekiu nei rizotas. Ir kas svarbiausia – tikrai paprastas, greitai padaromas. Išbandyta jau kelis kartus, ir visada šeimyna lieka patenkinta 🙂

Žuvies apkepas su porais ir morkomis

Žuvies apkepas su porais ir morkomis

Mūsų šeimyna žuvies valgo itin mažai, gal dėl to, kad per mažai skanių receptų atradę. Bet šis receptas mums patiko ? Bus dabar ką gaminti iš žuvies bent retkarčiais.

Sūrio lazdelės

Sūrio lazdelės

Ką galiu pasakyti… valgė visi! Ir ne tik kad valgė, bet ir gyrė. Iš nurodytų proporcijų išeina tikrai labai daug tešlos, tad ją dalinau į dvi dalis. Pirmoji dalis važiavo į giminės suvažiavimą ir buvo kildinta tik porą valandų. O antroji dalis buvo skanaujama namuose kitą dieną. Nusprendėm, kad visgi verta pasiruošti tešlą iš anksto, kad ji ramiai galėtų pailsėti šaldytuve, nes kitą dieną lazdelės buvo puresnės ir kiek drėgnesnės. Taip pat dalį lazdelių barsčiau kmynais, o dalį palikau tik su sūriu, nes mano vyras nemėgsta kmynų, kad čia jau galite spręsti pagal save.

Makaronai Penne su pomidorais ir grietinėlės padažu

Makaronai Penne su pomidorais ir grietinėlės padažu

Kai norisi kažko naujo iš makaronų – puikus receptas. Patiekalas švelnaus skonio, su pomidorų rūgštele. O jei nereikėtų išdarinėti pomidorų, būtų labai greitai pagaminamas.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux