Menu

Spagečiai su vištiena

  • Spagečiai su vištiena
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Spagečiai su vištiena


Autorius: Aušra

Data:

Greiti ir skanūs pietūs. Nežinau kodėl iki šiol šis patiekalas čia neatsirado šiame bloge, nes atrastas jis prieš daug metų ir išbandytas jau tikrai ne vieną kartą.

Spagečiai su vištiena

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos

Ingredientai:

  • 2 vištienos krūtinėlių filė
  • 1 poras
  • 75 g fermentinio sūrio
  • 1/2 apelsino sulčių
  • 250 g spagečių
  • 1 v.š. sojos padažo
  • sezamo sėklų
  • aliejaus
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Spagečius išvirti pasūdytame vandenyje.
  • Keptuvėje su aliejumi apkepti susmulkintą vištieną, pabarstyti druska, pipirais, įdėti susmulkintą porą.
  • Pamažu kepti, kol poras apkeps.
  • Tada sudėti išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautu spagečius.
  • Po kelių minučių įpilti apelsino sulčių, sojos padažo, užbarstyti sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišyti.
  • Kepti, kol sūris išsilydys.
  • Spagečius sudėti į lėkštę ir apibarstyti sezamo sėklomis.
  • Skanaus!

Šaltinis: Kviečiu prie stalo 2000/5

  1. Indre says:

    Mmm idomiai cia. Tik man tie rusvi makaronai nepatinka – pirkau gintarinius su ruginiais miltais, tai kazkokia nesamone. Kiek padazo supili – tiek sugeria, o skonio vistiek sausoki.

  2. Aušra says:

    Iš tiesų tai čia naudoti buvo patys paprasčiausi balti spagečiai 🙂 Tik nuo sojos padažo ir apelsinų sulčių jie nusidažė švelniai ruda spalva 🙂 O tų rudų parduodamų makaronų niekada taip dar ir neišbandžiau, nors mačiau kažkur jų buvo daug prikrauta ant praėjimo, gal akcija. Bet kadangi mes makaronų paskutiniu metu mažai naudojam tai nesusigundžiau.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Bulvių ir porų sriuba

Bulvių ir porų sriuba

Kai atšąla oras, norisi kažko šilto. Pagalvojau, kad tiršta sriuba tikrai sušildys. Būtent šią sriubą nusprendžiau padaryti tik dėl to, jog šaldytuve jau senokai gulėjo vargšas poras, o ir visi reikiami produktai buvo po ranka. Pasidaro kaip ir dauguma kitų mano patiekalų – labai paprastai ir greitai. Tačiau paragavusi supratau, kad čia kažkas ypatingo – žiauriai gerai derėjo čiobrelis. Net vyras tai patvirtino. Tad sriuba buvo įtraukta į mums skanių sriubų sąrašą 🙂

Makaronai Penne su pomidorais ir grietinėlės padažu

Makaronai Penne su pomidorais ir grietinėlės padažu

Kai norisi kažko naujo iš makaronų – puikus receptas. Patiekalas švelnaus skonio, su pomidorų rūgštele. O jei nereikėtų išdarinėti pomidorų, būtų labai greitai pagaminamas.

Lazanija

Lazanija

Dar matyt nesutikau žmonių, kurie nemėgtų lazanijos. Ją mėgsta visi! 🙂 Mano šeima ne išimtis. Ir nors jos gamybai reikia skirti laiko, ji tikrai to verta. Kai tik suvalgom paskutinį jos gabaliuką, jau iš karto pradedam planuoti, kada gaminsiu ją vėl. Galbūt dėl to, kuo dažniau lazaniją gaminu, tuo man atrodo kad ji vis greičiau ir greičiau pasigamina.

Picos keksiukai

Picos keksiukai

Kai širdis geidžia vakarienei salotų, bet žinai kad su jomis nepraslysi pro vaikus, jiems kepi picos keksiukus prie salotų 🙂 Ir tada visa šeimyna būna patenkina, net ir tėveliai, nugvelbę vieną kitą keksiuką. Jie super paprastučiai, matyt net ir vyresni vaikučiai juos galėtų išsikepti. Tiesą pasakius, nežinau koks jų skonis atvėsusių pilnai ar kitą dieną, nes mes juos visada suvalgom šiltus ir vienu prisėdimu.

Makaronai su švelniu pomidorų padažu

Makaronai su švelniu pomidorų padažu

Žinau, žinau… nuotrauka tikrai ne itin… Na bet skanu 🙂 Labai paprasta, labai greita. Tikrai rekomenduoju pasigaminti, kai grįšite po sunkios ir ilgos darbo dienos bei būsite alkani kaip vilkai!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux