Menu

Kijevo mišrainė

  • Kijevo mišrainė
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Kijevo mišrainė


Autorius: Aušra

Data:

Seniai gaminamas patiekalas, tik dar laukęs savo eilės pasirodyti šiame puslapyje. Mes mėgstam plonus sluoksnius, tad nufotografuoti gražiai sudėtinga, bet skonis manau atperka viską ?

Kijevo mišrainė

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos

Ingredientai:

  • 100 g sviesto
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 5 kiaušiniai
  • 1 dėžutė lašišos arba tuno savo sultyse
  • 200 g majonezo
  • 1 svogūnas

Instrukcijos:


Mišrainę sluoksniuoti:

  • kietai išvirtų kiaušinių stambiai sutarkuoti baltymai,
  • smulkiai sutarkuots sūris,
  • pusė susmulkintos žuvies,
  • pusė majonezo,
  • sušaldytas tarkuotas sviestas,
  • smulkiai supjaustytas svogūnas,
  • antra dalis žuvies,
  • likusi dalis majonezo,
  • smulkiai sutarkuoti tryniai.

  1. shiny parašė:

    geras! mano močiutė panašią gamindavo ir vadino „mimoza”. buvo dar du papildomi sluoksniai dugne – virtos bulves ir virtos morkos. majonezo sluoksniu buvo daugiau, tarkuoto sviesto nebuvo. net nežinau iš kur ji tokią ištraukė, dabar va pirmą kartą matau kažką panašaus receptuose (:

  2. Aušra parašė:

    O man kažkaip atrodo, kad panašių sluoksniuotų mišrainių yra begalės 🙂 Vieną ingredientą pakeičia ir jau kitas pavadinimas 🙂 Kaip bebūtų svarbu skonis, o ne pavadinimas 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Ryžių-dešrelių apkepas

Ryžių-dešrelių apkepas

Patinka patiekalai, kuriuos galima iš anksto pasiruošti – atėjus pietums be didelio vargo pasidaro skanūs pietūs. Čia vienas iš tokių patiekalų. Skanu, panašu kažkiek į plovą.

Citrininis maskarponės tortas

Citrininis maskarponės tortas

Mes visada esame už gaivius tortus! Tad kai užsakyta buvo pagaminti tortą be kiaušinių ar želatinos, bet su maskarponės sūriu, rinkausi ir rinkausi tarp šokoladinio ar citrininio, žinoma laimėjo citrininis. Šį tortą įvertino teigiamai net ir tie, kurie dažnai linkę sukritikuoti tortus 🙂 Gaminau ir Kalėdoms, ir Naujiems metams, nes jis tikrai to vertas!

Vištiena su sezamu ir česnakiniu padažu

Vištiena su sezamu ir česnakiniu padažu

Lengvas vištienos paįvairinimas su sezamais. Skonis mūsų gomuriui tikrai malonus. Tik neįsijauskit kaip aš 🙂 kepti reikia ant vidutinės ugnies. O aš, kad įsismaginau su per didele kaitra, tai labai daug stipriai stipriai apskrudusių gabaliukų turėjau. Tačiau po pietų neliko nei kąsnelio 🙂 Vištiena, kadangi greitai skrudo, tai buvo iškepusi, bet sultinga, nespėjo perkepti. O česnakinis padažas, nors ir labai lengvai paruošiamas – vyro labai gerai įvertintas. Taip kad kaip visada mūsų šeimoje pasitvirtinantis dalykas – kuo paprasčiau, tuo skaniau. Tikrai taip 🙂

Varškės tortas su braškėmis

Varškės tortas su braškėmis

Pasakiškai skanus tortas tiems, kurie mėgsta lengvus saldumynus.

Sardinių paštetas

Sardinių paštetas

Mūsų mėgiamas užtepas. Kai jį paruošiau, tai vyrui visi kiti nebeįtinka 🙂 Manau čia labai gerai sužaidžia citrinos gaivumas. Tik reikia jo nepadauginti, nes mums originaliame recepte nurodytas kiekis pasirodė smarkiai per daug, tad sumažinusi pagal savo skonį, labai džiaugiuosi šiuo paštetu.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux