Menu

Užkandėlė su žuvimi

  • Užkandėlė su žuvimi
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Užkandėlė su žuvimi


Autorius: Aušra

Data:

Pastaba: Duoną geriausia apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai įdėjau smulkintų svogūnų laiškų ir krapų.

Užkandėlė su žuvimi

Užtruksime:
Išeiga:
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • Balta sumuštinių duona
  • aliejus
  • 1 dėžutė žuvies konservų aliejuje
  • 1 svogūnas
  • 2 kiaušiniai, kietai virti
  • majonezas
  • prieskoniai

Instrukcijos:

  • Nupjaustyti duonos riekučių pluteles.
  • Vieną riekutę padalinti į keturis mažyčius kvadratukus.
  • Juos pakepinti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Aliejų nuvarvinti ant servetėlės.
  • Žuvies konservus išimti į dubenį, sutrinti žuvies gabaliukus šakute.
  • Smulkiai supjaustyti galvutę svogūno ir sudėti prie žuvies.
  • Kiaušinius irgi susmulkinti ir sudėti prie žuvies.
  • Tada viską išmaišyti, įdėti majonezo, prieskonių pagal skonį.
  • Paruoštą aptepą užtepti ant pakepintų riekučių ir patiekti.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Vištiena su sezamu ir česnakiniu padažu

Vištiena su sezamu ir česnakiniu padažu

Lengvas vištienos paįvairinimas su sezamais. Skonis mūsų gomuriui tikrai malonus. Tik neįsijauskit kaip aš 🙂 kepti reikia ant vidutinės ugnies. O aš, kad įsismaginau su per didele kaitra, tai labai daug stipriai stipriai apskrudusių gabaliukų turėjau. Tačiau po pietų neliko nei kąsnelio 🙂 Vištiena, kadangi greitai skrudo, tai buvo iškepusi, bet sultinga, nespėjo perkepti. O česnakinis padažas, nors ir labai lengvai paruošiamas – vyro labai gerai įvertintas. Taip kad kaip visada mūsų šeimoje pasitvirtinantis dalykas – kuo paprasčiau, tuo skaniau. Tikrai taip 🙂

Sardinių paštetas

Sardinių paštetas

Mūsų mėgiamas užtepas. Kai jį paruošiau, tai vyrui visi kiti nebeįtinka 🙂 Manau čia labai gerai sužaidžia citrinos gaivumas. Tik reikia jo nepadauginti, nes mums originaliame recepte nurodytas kiekis pasirodė smarkiai per daug, tad sumažinusi pagal savo skonį, labai džiaugiuosi šiuo paštetu.

Kreminis kario padažas

Kreminis kario padažas

Iki šio padažo visada tiesiog maišydavau pomidorų padažą su majonezu ir grietine, bet kai išbandžiau šį padažą, dabar visada darau jį. Pasidaro tikrai labai lengvai ir greitai.

Cinamoniniai skrebučiai

Cinamoniniai skrebučiai

Čia mūsų šiandienos pusryčiai! Nuostabūs, saldūs ir be galo skanūs! Jei jūs irgi mėgstate cinamoną, tikrai patiks ir jums. Aš dariau greituoju būdu – tik sumaišiau produktus ir netryniau, kol cukrus ištirps. Gal būtų buvę tik dar skaniau, bet laikas buvo mano priešas ir reikėjo skubėti, nes jau alkani vaikai rinkosi prie stalo.

Ruginės duonos sklindžiai

Ruginės duonos sklindžiai

Jau seniai suku galvą, kur galima būtų skaniai sunaudoti užsilikusią ruginę duoną. Visai netyčia beieškodama sklindžių receptų šiandienos vakarienei, savo sename archyve radau šiuos sklindžius. Man labai patiko. Tiems, kam patinka ką tik iškeptos duonos kvapas irgi tikrai patiks 🙂

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux