Menu

Užkandėlė su žuvimi

  • Užkandėlė su žuvimi
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Užkandėlė su žuvimi


Autorius: Aušra

Data:

Pastaba: Duoną geriausia apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai įdėjau smulkintų svogūnų laiškų ir krapų.

Užkandėlė su žuvimi

Užtruksime:
Išeiga:
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • Balta sumuštinių duona
  • aliejus
  • 1 dėžutė žuvies konservų aliejuje
  • 1 svogūnas
  • 2 kiaušiniai, kietai virti
  • majonezas
  • prieskoniai

Instrukcijos:

  • Nupjaustyti duonos riekučių pluteles.
  • Vieną riekutę padalinti į keturis mažyčius kvadratukus.
  • Juos pakepinti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Aliejų nuvarvinti ant servetėlės.
  • Žuvies konservus išimti į dubenį, sutrinti žuvies gabaliukus šakute.
  • Smulkiai supjaustyti galvutę svogūno ir sudėti prie žuvies.
  • Kiaušinius irgi susmulkinti ir sudėti prie žuvies.
  • Tada viską išmaišyti, įdėti majonezo, prieskonių pagal skonį.
  • Paruoštą aptepą užtepti ant pakepintų riekučių ir patiekti.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Grikių kotletai su lašiša

Grikių kotletai su lašiša

Apie šiuos kotletukus nuomonių buvo daug ir labai įvairių. Vieniems norėjosi daugiau lašišos, kitiems (nemėgstantiems šios žuvytės) buvo smagu, kad nesijaučia specifinis lašišos skonis. Bet visi draugiškai sutarėm, kad skaniausi jie su svogūnų laiškais. Tad dabar namuose nebeturim ant palangių nei vieno svogūno laiško ?

Sočiosios sūrio ir kumpio salotos

Sočiosios sūrio ir kumpio salotos

Valgė visi! 🙂 Na žinoma – juk čia nėra svogūnų ar česnakų, ko mano mažieji pipirai nemėgsta. Pradžioje dariau iš pusės porcijos, bet po poros minučių vyras raitojosi rankoves ir darė dar kartą jas jau pats vienas, nes sunku net žodžiais apsakyti kaip jam patiko 🙂 Kadangi dauguma produktų yra ganėtinai stiprūs, tai majonezo dalį tikrai siūlyčiau pakeisti grietine arba padidinti jogurto kiekį. O visa kita pasidaro žaibišku greičiu 🙂

Sumuštinių suktinukai

Sumuštinių suktinukai

Įspūdingai atrodantys užkandukai. Laiko susigaišta, bet dėl grožio ir įdomumo ko nepadarysi 🙂

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Puikus būdas sunaudoti nedidelį mėsos gabaliuką, kai reikia pamaitinti ganėtinai didelę šeimyną. O jei valgytojų yra nedaug, tai drąsiai užmarinuotą mėsą galima palikti šaldytuve net iki savaitės.

Zucchini cake with tuna

Cukinijų pyragas su tunu

Labai skanus pyragas. Prapjauto net nepavyksta nufotografuoti, nes labai jau greitai išnyksta. Sultingas, tikrai nėra sausas. Dėl tos priežasties vyras vos ne pusę pyrago vienu prisėdimu suvalgo 🙂

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux