Menu

Grikių kotletai su lašiša

  • Grikių kotletai su lašiša
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Grikių kotletai su lašiša


Autorius: Aušra

Data:

Apie šiuos kotletukus nuomonių buvo daug ir labai įvairių. Vieniems norėjosi daugiau lašišos, kitiems (nemėgstantiems šios žuvytės) buvo smagu, kad nesijaučia specifinis lašišos skonis. Bet visi draugiškai sutarėm, kad skaniausi jie su svogūnų laiškais. Tad dabar namuose nebeturim ant palangių nei vieno svogūno laiško ?

Grikių kotletai su lašiša

Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos

Ingredientai:

  • 1 dėžutė konservuotos lašišos
  • 1 vidutinio dydžio svogūnas
  • 100 g grikių kruopų
  • 2 kiaušiniai
  • 2 v.š. miltų
  • prieskonių
  • džiūvėsėlių
  • svogūnų laiškų

Instrukcijos:

  • Grikius išvirti.
  • Svogūną susmulkinti ir pakepinti nedideliame kiekyje aliejaus.
  • Konservų dėžutę atidaryti, skysti nupilti, išimti kaulus.
  • Visus produktus sumaišyti.
  • Formuoti kotletus, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje.
  • Patiekiant gausiai apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
  • Skanaus!

Šaltinis: kuking.net

  1. Freida parašė:

    o jeigu vietoj lasisos deti tuno konservus?

  2. Aušra parašė:

    Manau galima bandyti dėti ir tuną. Skonis skirsis bet šiaip turėtų pavykti.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Buckwheat and curd bake

Grikių košės ir varškės apkepas

irmą kartą gyvenime valgiau saldų grikių apkepą ? Man grikiai aplamai kur sunkiai įsivaizduojami. Dažniausiai valgom tik virtus su daug daug sviesto, arba dar varškės įsidedam. Bet nuobodu juk taip, tad čia man kažkas visai naujo. Valgėm su braškių uogiene ir buvo tikrai skanu. Fotografavau paskutinį apkepo gabaliuką atėmusi iš vyro lėkštės ? Vadinasi variantas tikrai vykęs, nors pradžioje į viską žiūrėjau skeptiškai.

Užkandėlė su žuvimi

Užkandėlė su žuvimi

Autorius: Aušra Data: 2008-05-23 Pastaba: Duoną geriausia apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai įdėjau smulkintų svogūnų laiškų ir krapų. Užkandėlė su žuvimi Užtruksime: 20 min. Išeiga: Kaloringumas: kcal / porcija Ingredientai: Instrukcijos: Šaltinis: …

Grikių ir varškės paplotėliai

Grikių ir varškės paplotėliai

Kadangi po dukros “vakarienės” liko daug grikių, nusprendžiau išbandyti kažką naujo su jais. Ir svarbiausia šis eksperimentas patiko mano vyrui!

Grikių kruopų apkepas su mėsa

Grikių kruopų apkepas su mėsa

Šis apkepas nėra labai kietas, lengvai pamaigius šakute jis greitai sutrupa. Bet man net ir skaniau, kai įmaišiau daug grietinės, tai jis nebuvo sausas (būtent dėl sausumo mums nelabai patinka grikių kruopos). Vyras irgi liko patenkintas, kad man yra didelis rodiklis ?

Sardinių paštetas

Sardinių paštetas

Mūsų mėgiamas užtepas. Kai jį paruošiau, tai vyrui visi kiti nebeįtinka 🙂 Manau čia labai gerai sužaidžia citrinos gaivumas. Tik reikia jo nepadauginti, nes mums originaliame recepte nurodytas kiekis pasirodė smarkiai per daug, tad sumažinusi pagal savo skonį, labai džiaugiuosi šiuo paštetu.