Paprasčiausias svogūnų padažas
- Details
- 2 Comments
Niekada negalvojau, kad gali gautis skanus padažas be grietinės ar grietinėlės. Bet iš bado ko tik nepadarysi 🙂 Na ne iš bado, bet išbandžiau tikrai kai namuose nieko doro nebuvo, o kepsniukai vieni atrodė labai sausi. Tad nuo to nekalto pabandymo, dabar kai tik kepu muštinius paruošiu ir pusę porcijos šio padažo. Man jis nerealiai skanus, vyrui kiek erzina grybų prieskonis. Bet gi aš pilu visada vandenį, tad svogūnai savyje turi kažką panašaus į grybus – tikrai, aš nekalta dėl to 🙂
Paprasčiausias svogūnų padažas
Užtruksime:
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Kaloringumas: 91 kcal / porcija
Ingredientai:
- 2-3 svogūnai
- 2 v.š. aliejaus
- 1 v.š. miltų
- grybų nuoviro ar vandens
- druskos
- žiupsnelis cukraus
- maltų pipirų
Instrukcijos:
- Svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti aliejuje.
- Kai svogūnai bus minkšti, suberti miltus.
- Kepinti maišant ir pilti iki norimo tirštumo grybų nuoviro ar vandens.
- Pasūdyti, įberti pagal skonį cukraus, maltų pipirų.
Šaltinis: Iškarpa iš seno tarybinio laikraščio
Hi, this looks like a super easy and delicious recipe. I wonder if you could use mushrooms instead of onion?
Hi 🙂
I think you could add some mushrooms, but don”t change all amount of onion 😉 Because onion and mushrooms are really good companions.