Menu

Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)

  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)


Autorius: Aušra

Data:

Nežinau kaip jums, tačiau pas mus bolivinė balanda niekaip neranda kelio į kasdieninę mitybą. Kiek bebandžiusi receptų su ja, tai na… nelimpa… O vat čia yra neprašaunamas žingsnis! Visi išgėrė glotnutį ir kitą dieną suplakus dar kartą su džiaugsmu išgėrė vėl. Žinoma, naudokite uogas kokias tik turite šiuo metu šaldiklyje ar kai bus šviežios. Tačiau aš pasirinkau braškes būtent dėl šiandienos 🙂 Juk šiandien Šv.Valentino diena, tad nuspalvinkite kažką jei ne raudonai, tai bent rožines spalva!

Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 174 kcal / porcija

Ingredientai:
1 p. = 237 ml

  • 1 p. pieno (bandžiau ir karvės pieną, ir ryžių pieną, skirtumo didelio nepasijuto)
  • 1 p. graikiško jogurto
  • 1 p. virtos bolivinės balandos (kynvos)
  • 2 p. braškių (naudojau šaldytas, trintas, todėl pas mane jos svėrė 400 g))
  • 1 v.š. cukraus sirupo arba pagal skonį (galima naudoti ir kitus saldiklius)
  • 1 a.š. vanilinio cukraus(nebūtina)

Instrukcijos:

  • Viską sudėti į smulkintuvą.
  • Glotnutį trinti iki vientisos masės.
  • Paragauti ar netrūksta saldumo. Ir jei reikia paderinti pagal skonį.
  • Supilstyti į stiklines.
  • Skanaus!

Šaltinis: Super Healthy Kids

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Šaldyto vyšnių jogurto ledai

Šaldyto vyšnių jogurto ledai

Ledai labai gaivūs, o ir susivalgo labai greitai. Iš viso išdalinau į 8 indelius, tai gavosi visai nemažos porcijos. Atsigaivinimui užteko net keliems kartams. Tik kitą kartą sakiau bandysiu prieš šaldant per sietelį praleisti, kad nebūtų odelių likučių. Žinoma jos daug netrukdė, tik nebuvo tos vientisos konsistencijos.

Sodos duona

Sodos duona

Paskutiniu metu ganėtinai dažnai tik vėlai vakare atsimenu, jog namuose baigėsi duona ir reikėjo užstatyti kepti duonkepėje. Tad iš padėties teko suktis, nes kitą dieną vyras būtų badavęs 🙂 Išgelbėjo, ir visų nuostabai netgi labai patiko. Vyras gyrė, kai kitą dieną valgė su sūriu.

Jogurtinis tortas su persikais

Jogurtinis tortas su persikais

Šį skanutį gaminau savo mylimam vyrui gimtadienio proga. Net keista buvo, jog nusprendėm paminėti gimtadienį (kažkaip man ir jam tai nėra būtinybė). Susirinko tik artimiausi ir jų suskaičiavom kaip tik 12 – tiksliai tiek, į kiek porcijų turi būti padalintas šis tortukas. Ir man regis atliko vos nedidelis gabaliukas kitos dienos pasigardžiavimui. Kaip bebūtų tortas gaunasi didelis ir mano manymu jo tikrai užtenka daugiau nei dvylikai žmonių.

Honey-Peach Ice Cream

Medaus ir persikų ledai

Ledai gavosi kreminiai, su švelniu medaus ir persikų skoniu. Tik visi draugiškai sutarėm, kad kitą kartą visus persikus trinsiu į tyrę, nes gabaliukais supjaustyti persikai pavirto į labai šaltus ledukus ? O va nuotraukoje labai puikiai matosi, kokios dažniausiai būna mano fotografavimo sąlygos 😀

Tiesiog skanūs blynai

Tiesiog skanūs blynai

Autorius: Aušra Data: 2009-07-28 Labai skanūs blynai 🙂 Kepėm jau kelis kartus. Vieną kartą net neturėdama pieno dėjau per pusę su vandeniu maišytą grietinėlę – skonis buvo fantastiškas. Šį kartą netyčia padauginau cukraus, bet irgi …