Menu

Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)

  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)


Autorius: Aušra

Data:

Nežinau kaip jums, tačiau pas mus bolivinė balanda niekaip neranda kelio į kasdieninę mitybą. Kiek bebandžiusi receptų su ja, tai na… nelimpa… O vat čia yra neprašaunamas žingsnis! Visi išgėrė glotnutį ir kitą dieną suplakus dar kartą su džiaugsmu išgėrė vėl. Žinoma, naudokite uogas kokias tik turite šiuo metu šaldiklyje ar kai bus šviežios. Tačiau aš pasirinkau braškes būtent dėl šiandienos 🙂 Juk šiandien Šv.Valentino diena, tad nuspalvinkite kažką jei ne raudonai, tai bent rožines spalva!

Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 174 kcal / porcija

Ingredientai:
1 p. = 237 ml

  • 1 p. pieno (bandžiau ir karvės pieną, ir ryžių pieną, skirtumo didelio nepasijuto)
  • 1 p. graikiško jogurto
  • 1 p. virtos bolivinės balandos (kynvos)
  • 2 p. braškių (naudojau šaldytas, trintas, todėl pas mane jos svėrė 400 g))
  • 1 v.š. cukraus sirupo arba pagal skonį (galima naudoti ir kitus saldiklius)
  • 1 a.š. vanilinio cukraus(nebūtina)

Instrukcijos:

  • Viską sudėti į smulkintuvą.
  • Glotnutį trinti iki vientisos masės.
  • Paragauti ar netrūksta saldumo. Ir jei reikia paderinti pagal skonį.
  • Supilstyti į stiklines.
  • Skanaus!

Šaltinis: Super Healthy Kids

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Braškinis pieno ir ledų kokteilis

Braškinis pieno ir ledų kokteilis

Greitas sezoninis gėrimas vasarai prisiminti. Gaila, kad jau ruduo. Nors vaikai vakar mane įtikinėjo, kad jiems vasara jau nusibodo ir pasiilgo rudens. Tik jie patys dar nelabai atsimena, ką reiškia ruduo 🙂 Tikėsimės, jog jis bus saulėtas su daug čežančių lapų.

Jogurtinis keksas su serbentų kremu

Jogurtinis keksas su serbentų kremu

Tai matyt paskutinis mano receptas su serbentais. Šį kartą – baltieji serbentai. Jie matyt švelniausi iš visų serbentų, bet man jie labai patinka. Todėl ir pyragą sugalvojau daryti būtent su jais. Pirmą kartą dariau pagal receptą – kiek erzino serbentų sėklytės. Kitą kartą – apvirtus serbentus sutryniau smulkintuvu ir per sietelį prakošiau – rezultate kreme man trūko kiek gaivumo. Tad trečią kartą gaminčiau visgi paprastesniu būtu ir su sėklytėmis 🙂

Apkepas su lašiša

Apkepas su lašiša

Prisipažinsiu lašišų aš nemėgstu. Man jos kažkokios per riebios. Tad ganėtinai ilgai ieškojau, kur galėčiau sunaudoti užšaldytos lašišos gabaliukus, kurie jau labai ilgai laukė savo eilės šaldiklyje. Pasirinkimas tikrai geras ? Šį apkepą tikrai darysiu dar ir dar kartą.

Minkštas obuolių pyragas

Minkštas obuolių pyragas

Dar vis turiu obuolių, kurie labai prašosi sunaudojami. Pasirinkau šį receptą, nes jį rekomenduojama valgyti su ledais, tačiau aš turėjau vanilinio padažo, kuris labai puikiai tiko. Vaikams žinoma pyragas labai patiko ir be padažo.

Polentos blyneliai

Polentos blyneliai

Kažkaip paskutiniu metu pradedu pasiilgti blynų. Namuose jų gal gerą pusmetį nekepiau. Bet panašu, jog ne tik aš viena jų pasiilgau, nes šeimyna šiuos blynus įvertino puikiai. Jei neturite polentos, o kukurūzų kruopas tingite smulkinti, tai manau galima keisti kukurūzų miltais. Tik tada gali prireikti daugiau pieno.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux