Menu

Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)

  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)


Autorius: Aušra

Data:

Nežinau kaip jums, tačiau pas mus bolivinė balanda niekaip neranda kelio į kasdieninę mitybą. Kiek bebandžiusi receptų su ja, tai na… nelimpa… O vat čia yra neprašaunamas žingsnis! Visi išgėrė glotnutį ir kitą dieną suplakus dar kartą su džiaugsmu išgėrė vėl. Žinoma, naudokite uogas kokias tik turite šiuo metu šaldiklyje ar kai bus šviežios. Tačiau aš pasirinkau braškes būtent dėl šiandienos 🙂 Juk šiandien Šv.Valentino diena, tad nuspalvinkite kažką jei ne raudonai, tai bent rožines spalva!

Braškinis glotnutis su bolivine balanda (kynva)

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 174 kcal / porcija

Ingredientai:
1 p. = 237 ml

  • 1 p. pieno (bandžiau ir karvės pieną, ir ryžių pieną, skirtumo didelio nepasijuto)
  • 1 p. graikiško jogurto
  • 1 p. virtos bolivinės balandos (kynvos)
  • 2 p. braškių (naudojau šaldytas, trintas, todėl pas mane jos svėrė 400 g))
  • 1 v.š. cukraus sirupo arba pagal skonį (galima naudoti ir kitus saldiklius)
  • 1 a.š. vanilinio cukraus(nebūtina)

Instrukcijos:

  • Viską sudėti į smulkintuvą.
  • Glotnutį trinti iki vientisos masės.
  • Paragauti ar netrūksta saldumo. Ir jei reikia paderinti pagal skonį.
  • Supilstyti į stiklines.
  • Skanaus!

Šaltinis: Super Healthy Kids

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sausainių pudingas

Sausainių pudingas

Skanus desertas arba saldi vakarienė ? Gal net truputį per saldi, bet kaip vaikiškas receptas mano mergaičiutei itin patiko – suvalgė beveik visą porciją (o tai pasitaiko ne visada) ?

Ramekin'as arba sūrio apkepas

Ramekin”as arba sūrio apkepas

Išbandžiau rusų forumuose rastą receptą ir tik vėliau internete paieškojau ką reiškia recepto pavadinimas. Ramekin – tai sūrio apkepas su kiaušiniais ir duona. Pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos žodžio “ramequin”.

Braškių varškės kremas

Braškių varškės kremas

Visi laukia pavasario, o aš laukiu vasaros ? Tų šeimos išvažiavimų į gamtą, šiltų vakarų, šašlykų kepimo. Nors man pačiai keista, nes šiaip mano mylimiausias metų laikas pavasaris, kai pradeda viskas žaliuoti. O kol laukiu, palepinau savo augančią šeimą šiuo desertu. Mažiausiajam nenorėjau duoti, nes visgi braškės, o dar ir kiaušinis žalias įeina, bet kad nebuvo kaip sulaikyti. Jo klykimo ir pykčio pakankamai per kelias dienas prisiklausėm ?

Vištiena su jogurtu

Vištiena su jogurtu

Greitas patiekalas, jei pasiruoši iš vakaro. Patiko tuo, jog čia kiek kitoks skonis nei mums įprasta.

Ledai Plombyras

Ledai Plombyras

Šią karštą dieną siūlau atsigaivinti ledais. Visi pripažinom, kad jie tikrai nenusileidžia pirktiniams.