Menu

Maltos mėsos blyneliai

  • Maltos mėsos blyneliai
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Kitaip tariant kai mėsos nėra daug, arba kaip užmaskuoti mėsą 🙂

(4-6 porcijos)

1-2 marinuoti agurkai

2 kiaušiniai

300 ml vandens

200 g miltų

300 g maltos mėsos

100-200 g tarkuoto fermentinio sūrio

druskos

juodųjų pipirų

aliejaus (kepimui)

Padažui:

100 g grietinės

100 g majonezo

2 marinuoti agurkai

1 virtas kiaušinis

šviežių smulkintų krapų

druskos

Mažais kubeliais supjaustyti agurkus. Į indą įmušti kiaušinius. Įpilti vandens, išplakti. Tada sumaišyti su miltais. Į tešlą įmaišyti maltą mėsą, susmulkintus agurkus bei tarkuotą sūrį. Pagardinti druska ir pipirais. Į keptuvę įpilti aliejaus (tik nedaug), kepti mažus, šaukšto dydžio blynelius.
Padažui susmulkinti agurkus ir virtą kiaušinį, sumaišyti su likusiais produktais. Blynelius patiekti su padažu.

Šaltinis: Berniukai virtuvėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Maybe not the real ones but really tasty kibinai

Gal ir ne tikri, bet tikrai skanūs kibinai

Prisipažinsiu iš karto – tikrų kibinų gyvenime nesu valgiusi ? Bet jau spėjau pavaišinti ir tuos, kurie yra dideli kibinų mylėtojai ir jie pripažino, jog kibinai pavyko tikrai labai geri (tam pritarė ir kibinai, nerealiu temptu bėgantys iš lėkštės ? )

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Labai skanūs pyragaičiai. Jei namuose turiu virtos dešros, visada ir ją sudedu. Tada belieka pasiimti pomidorų padažo ir gaunasi ale picos 🙂 Čia dedu jau dvigubą porciją, nes vienos per mažai, o nuo trigubos persivalgom 🙂

Greitas vištienos apkepas

Greitas vištienos apkepas

Vos keli produktai, o kol kepa – puiki proga susipjaustyti salotas. Man labiausiai patiko tai, kad vištienos krūtinėlė čia gaunasi sultinga. O su prieskoniais ir papildomais priedais galima ir paeksperimentuoti.

Kopūstų ir faršo apkepas

Kopūstų ir faršo apkepas

Ganėtinai sveikas ir sotus patiekalas kopūstų mylėtojams. Mūsų šeimyna jį įvertino puikiai. Kiekis tikrai išeina nemenkas, maisto užteko kelioms dienoms 🙂 , todėl jei norite tiesiog paragauti tikrai siūlau gaminti iš pusės normos.

Mielinės bandelės su dešrele

Mielinės bandelės su dešrele

Autorius: Aušra Data: 2009-09-24 Labai skanios bandelės. Ir pasidaro labai lengvai, ypatingai jei panaudojama duonkepė. Susipina irgi labai paprastai – išvaizda labai graži. Mielinės bandelės su dešrele Užtruksime: 2 val. Pagaminsime: 12-14 bandelių Ingredientai: Instrukcijos: …