Menu

Džiovintų vaisių vėrinukai

  • Džiovintų vaisių vėrinukai
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items

Naudojant kuo įvairesnių spalvų džiovintus vaisius, gaunasi labai linksmi ir gražūs vėrinukai. Šį kartą naudojau džiovintas papajas (raudona), džiovinti greipfrutai (žalia), džiovinti ananasai (geltona), džiovintos braškės (ruda ar tai tamsiai raudona) ir džiovintos vyšnios (šviesiai raudona). Suvėriau viską ant paprasčiausių dantų krapštukų. Susmaigsčiau į pusiau perpjautą obuolį, kurį įdėjau į mažą lėkštutę. Stalą labai papuošė!

Idėja: SuperMamos forumas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Varškės ir cukinijų apkepas

Varškės ir cukinijų apkepas

Kai užaugo pirmoji cukinija mūsų darže žinojau, kad noriu iškepti su ja ir varške kokį apkepą. Savo receptų archyvę peržiūrėjusi aptikau tik keptų varškėčių su cukinija receptą, tačiau prie keptuvės stovėti visai nesinorėjo. Bet pagalvojau, kad savo virtuvėje, galiu eksperimentuoti pagal savo norus, tad remdamasi tuo receptu iškepiau apkepą. Apkepas gavosi sultingas ir labai skanus. Kitą savaitę vėl gaminau apkepą ir vėl jį mano šeimyna puikiai įvertino ir nepaliko nieko kitai dienai. Tad tikrai vertas dėmesio receptas!

Džiovinti vaisiai su varške

Džiovinti vaisiai su varške

Neseniai išbandytas ir iš karto pamėgtas lengvas desertas. Mažoji apvalgo visus ?

Džiovintų vaisių saldainiai

Džiovintų vaisių saldainiai

Kai kas Sezamo saldainius pavadino sveikuoliškais 🙂 Jie klydo! Va šitie saldainiai tai jau tikrai sveikuoliški 🙂 Jokio cukraus, viskas natūralu (išskyrus pabarstukus). Su vyru nusprendėm, jog šie saldainiai būtų itin šaunūs jei daryti dar mažesnius (apie 10 centų monetos dydžio) ir panardinti į ištirpintą šokoladą.

Avižiniai sausainiai su moliūgų sėklomis

Avižiniai sausainiai su moliūgų sėklomis

Seniai nužiūrėtas receptas ilgai laukęs savo eilės. Ir išaušo ta diena, kai užmigdžiusi savo mažąjį ėmiausi darbo pasiraitojusi rankoves, nes dar nebuvo laikas daryti vakarienės, o vienintelė vieta tolimiausia nuo miegančio vaiko yra virtuvė. Išsitraukiau …

Avižinių dribsnių batonėliai

Avižinių dribsnių batonėliai

Labai blogai kai namuose baigiasi saldumynai ir visą dieną tik ir tegalvoji apie saldumynus. Va ir gaunasi paskui, kad pusę iškepto gėrio sukerti vos ne vienu prisėdimu. Ir guodžia tik tai, kad šitą saldumyną priskirčiau prie sveikuoliškų (jei nebūtų toks saldus :))