Menu

Kiaulienos file su garstyčių padažu, česnakais ir grybais

  • Kiaulienos file su česnakais ir garstyčiomis
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Kiaulienos file su garstyčių padažu, česnakais ir grybais


Autorius: Aušra

Data:

Kiaulienos file su garstyčių padažu, česnakais ir grybais

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Kaloringumas: 423 kcal / 1 porcija

Ingredientai:

  • 300 g kiaulienos filė
  • 4 skiltelės česnako
  • 100 g pievagrybių
  • sviesto kepimui
  • druskos
  • pipirų
  • 1 a.š. dižono garstyčių
  • 200 ml grietinėlės

Instrukcijos:

  • Česnakus nulupti, susmulkinti ir pakepinti svieste.
  • Pievagrybius supjaustyti riekutėmis ir pakepinti kartu su česnakais. Išimti iš keptuvės.
  • Kiaulienos filė supjaustyti 2cm storio gabaliukais. Apkepinti juos riebaluose, pabarstyti prieskoniais.
  • Į mėsą sudėti pakepintus pievagrybius ir česnakus, supilti grietinėlę, garstyčias ir troškinti ant lėtos ugnies 10min.

Šaltinis: idėja iš Dansukker

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Maltos mėsos, svogūnų ir kmynų troškinys

Maltos mėsos, svogūnų ir kmynų troškinys

Troškinys nereikalauja daug laiko gamybai, tiesiog jam reikia laiko išsitroškinti. Žinoma per tą laiką galima pasiruošti salotas. Man prie jo itin būtų tikusios naminės šviežiai keptos bandelės, tačiau tokio malonumo negalėjau sau leisti, tad teko pasitenkinti batonu. Originaliame recepte kmynų dedasi smarkiai daugiau, tačiau čia pateikiu jau mums tikusį kiekį. Taip pat noriu įspėti – jei naudosite sultinį, tai druskos gali prireikti ir visai nedaug arba rizikuojate truputį nusūdyti (kaip kartais nutinka man 🙂 ).

Kepsniai su alumi

Kepsniai su alumi

Kai netikėtai sužinai, kad bus svečių – labai geras ir greitas mėsytės ant grilio receptas.

Aistruolių troškinys

Aistruolių troškinys

Nesudėtinga, bet sotu. Makaronus mylinti šeimyna bus Jums dėkinga.

Sūrio sriuba

Sūrio sriuba

Labai skani ir soti sriuba. Man kaip grybų mylėtojai, labai skani. Vyras valgė tik dėl to, kad skaniai atrodė skrebučiai, nes jam per stipriai jautėsi grybų skonis (na jis jų tikrai nemėgsta).

Kiauliena jūreiviškai

Kiauliena jūreiviškai

Trumpas recepto apibūdinimas – kiauliena, troškinta naminiame pomidorų padaže. Jau spėjau pagaminti kelis kartus. Pirmą kartą kiaulieną supjausčiau storesniais gabalais, antrą kartą – plonesniais. Vyras patvirtino, jog skaniau buvo antrą kartą. Beje, atsargiai su prieskoniais – kai skystis nuo pomidorų išgaruoja, skonis smarkiai suintensyvėja.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux