Menu

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

  • Kiaulienos kepsnys su svogūnais
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Kiaulienos kepsnys su svogūnais


Autorius: Aušra

Data:

Dar vienas mūsų mėgstamų patiekalų.

Lazdelės

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Kaloringumas: 251 kcal / 1 porcija

Ingredientai:

  • 100 g kiaulienos filė
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 2 a.š. majonezo
  • 50 g fermentinio sūrio
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Mėsą išmušti, pabarstyti druska, pipirais ir dėti į aliejumi išteptą skardą.
  • Ant mėsos užtepti majonezą, po to dėti plonai supjaustytus svogūno žiedus ir užbarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
  • Kepti orkaitėje 180-200° C temperatūroje 45 min. (jei svogūnus pakepinsite iš anksto, kepimo laiką sumažinsite per pusę)

Šaltinis: nebeveikiantis Receptainės puslapis

  1. u says:

    I ties skanu.

  2. Aušra says:

    Gerai 🙂 Čia vienas iš tų patiekalų, kuriuos gaminu kai noriu palepinti savo vyra 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Kepsniai su alumi

Kepsniai su alumi

Kai netikėtai sužinai, kad bus svečių – labai geras ir greitas mėsytės ant grilio receptas.

Zucchini cake with tuna

Cukinijų pyragas su tunu

Labai skanus pyragas. Prapjauto net nepavyksta nufotografuoti, nes labai jau greitai išnyksta. Sultingas, tikrai nėra sausas. Dėl tos priežasties vyras vos ne pusę pyrago vienu prisėdimu suvalgo 🙂

Lietiniai su brinzos sūriu

Lietiniai su brinzos sūriu

Šie lietiniai turi kažką stebuklingo, nes viskas čia labai paprasta ir aišku. Nieko sudėtingo tikrai nėra, bet kai tik pagaminu juos, visi tiesiog pradeda peštis, kad tik niekas nesuvalgytų oficialiai jiems priklausančios dalies.

Pyragas su voveraitėmis

Gavusi voveraičių iš karto nusprendžiau, jog šiais metais reikia išbandyti kažką naujo su jomis. Kadangi jau pastebėjau, jog į darbą pietums neštis patogu nesaldžius pyragus, o ir vyro (grybų nemylėtojo) nebuvo namuose, tad šis receptas laimėjo mano atranką 🙂 Tik originaliame recepte druskos kiekis man buvo per didelis, tad čia pateikiu jau ne tokį sūrų variantą.

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Puikus būdas sunaudoti nedidelį mėsos gabaliuką, kai reikia pamaitinti ganėtinai didelę šeimyną. O jei valgytojų yra nedaug, tai drąsiai užmarinuotą mėsą galima palikti šaldytuve net iki savaitės.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux