Menu

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

  • Kiaulienos kepsnys su svogūnais
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Kiaulienos kepsnys su svogūnais


Autorius: Aušra

Data:

Dar vienas mūsų mėgstamų patiekalų.

Lazdelės

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Kaloringumas: 251 kcal / 1 porcija

Ingredientai:

  • 100 g kiaulienos filė
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 2 a.š. majonezo
  • 50 g fermentinio sūrio
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Mėsą išmušti, pabarstyti druska, pipirais ir dėti į aliejumi išteptą skardą.
  • Ant mėsos užtepti majonezą, po to dėti plonai supjaustytus svogūno žiedus ir užbarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
  • Kepti orkaitėje 180-200° C temperatūroje 45 min. (jei svogūnus pakepinsite iš anksto, kepimo laiką sumažinsite per pusę)

Šaltinis: nebeveikiantis Receptainės puslapis

  1. u parašė:

    I ties skanu.

  2. Aušra parašė:

    Gerai 🙂 Čia vienas iš tų patiekalų, kuriuos gaminu kai noriu palepinti savo vyra 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Faršo kepsneliai su bulvėmis

Faršo kepsneliai su bulvėmis

Patiekalas labai praktiškas 🙂 Puikiai tinka šventiškesniems susibūrimams, nes darbo tikrai nėra daug, o ir prie puodų nereikia stovėti. Viskas pasigamina kartu – ir mėsa, ir garnyras. Belieka tik paruošti salotas ir skanauti patiekalu. Tikrai nusprendėm, kad kartosim dar ne kartą.

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Labai skanūs pyragaičiai. Jei namuose turiu virtos dešros, visada ir ją sudedu. Tada belieka pasiimti pomidorų padažo ir gaunasi ale picos 🙂 Čia dedu jau dvigubą porciją, nes vienos per mažai, o nuo trigubos persivalgom 🙂

Faršo ir sūrio apkepas

Faršo ir sūrio apkepas

Puikus variantas, kai turite faršo užmaišyto kotletams kepti, tačiau prie keptuvės nenorite stovėti. Labai dažnai šį apkepą paruošiu iš anksto šeimynai ir palieku šaldytuve, o grįžus po darbo net ir vyras sugeba iškepti jį. Mano šeimynai jis labai patinka, nors atrodo tai paprasčiausias netikras zuikis. Bet, matyt, kaip visada sužaidžia svarbiausią rolę čia sūris.

Risi e bisi

„Risi e bisi”

Tai klasikinis Venecijos ryžių patiekalas, dažniausiai tiekiamas su didesniu skysčio kiekiu nei rizotas. Ir kas svarbiausia – tikrai paprastas, greitai padaromas. Išbandyta jau kelis kartus, ir visada šeimyna lieka patenkinta 🙂

Žiedinių kopūstų ir brokolių apkepas

Žiedinių kopūstų (kalafiorų) ir brokolių apkepas

Patiekalas skirtas žiedinių kopūstų mylėtojams 🙂 O vienas iš tokių žmonių – mano dukrytė. Žinoma ir aš prie tokių 🙂 Tai, kad dukra su pasimėgavimu valgė net ir antrą dieną, rodo tikrai gerą skonį. Tik naudojau vieną didelį kalafiorą, o brokolio nenaudojau, bet tikiu kad jis čia irgi labai tiktų.