Menu

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

  • Kiaulienos kepsnys su svogūnais
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Kiaulienos kepsnys su svogūnais


Autorius: Aušra

Data:

Dar vienas mūsų mėgstamų patiekalų.

Lazdelės

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Kaloringumas: 251 kcal / 1 porcija

Ingredientai:

  • 100 g kiaulienos filė
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 2 a.š. majonezo
  • 50 g fermentinio sūrio
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Mėsą išmušti, pabarstyti druska, pipirais ir dėti į aliejumi išteptą skardą.
  • Ant mėsos užtepti majonezą, po to dėti plonai supjaustytus svogūno žiedus ir užbarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu.
  • Kepti orkaitėje 180-200° C temperatūroje 45 min. (jei svogūnus pakepinsite iš anksto, kepimo laiką sumažinsite per pusę)

Šaltinis: nebeveikiantis Receptainės puslapis

  1. u says:

    I ties skanu.

  2. Aušra says:

    Gerai 🙂 Čia vienas iš tų patiekalų, kuriuos gaminu kai noriu palepinti savo vyra 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Omletas su sūriu

Omletas su sūriu

Žinau, šis receptas nėra kažkoks stebuklas, tačiau tai yra ganėtinai dažni mūsų pusryčiai, kai duona namuose pasibaigia arba sumuštiniai atsibosta. Paprastu omletu ar kiaušiniene savo vaikų nesuvilioju, o vat su sūriu – visai kitas reikalas. Dažniausiai kepu šį omletą iš akies, tačiau man labai nepatinka receptai, kuriuose nėra orientacinių kiekių, todėl ir dedu čia normalų receptą 🙂

Maltos mėsos blyneliai

Maltos mėsos blyneliai

Kitaip tariant kai mėsos nėra daug, arba kaip užmaskuoti mėsą 🙂 (4-6 porcijos) 1-2 marinuoti agurkai 2 kiaušiniai 300 ml vandens 200 g miltų 300 g maltos mėsos 100-200 g tarkuoto fermentinio sūrio druskos juodųjų …

Maltos mėsos ir pomidorų apkepas

Maltos mėsos ir pomidorų apkepas

Paskutiniu metu vis sunkiau ir sunkiau rasti laiko normaliai pagaminti ką nors sotaus ir skanaus. Tad vis dažniau darau įvairius apkepus – pasiruošiu kiek galima kol mažius miega, o kai ateina pietų metas, lieka tik viską sudėti į kepimo indą ir pašauti į orkaitę. Šitam apkepe patiko pomidorų suteikiamas gaivumas.

Kijevo mišrainė

Kijevo mišrainė

Seniai gaminamas patiekalas, tik dar laukęs savo eilės pasirodyti šiame puslapyje. Mes mėgstam plonus sluoksnius, tad nufotografuoti gražiai sudėtinga, bet skonis manau atperka viską ?

Brokoliai su kietu sūriu

Brokoliai su kietu sūriu

Kai susimąstau, ką čia tokio sveiko ir lengvo norėčiau pasidaryti vakarienei, su malonumu prisimenu šiuos brokolius. Pasidaro labai greitai, o ir skanu. Vyras net pripažino, jog skonis tikrai geras, tik kad va tas brokolių ir kieto sūrio kvapas gali pradžioje išgąsdinti. Tačiau sveikai vakarienei vis tiek greitu laiku vėl juos pasidarysiu. Prisijungsit?