Menu

Lazdelės su pieniškomis dešrelėmis

  • Lazdelės su pieniškomis dešrelėmis
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
” alt=”Lazdelės su pieniškomis dešrelėmis”/>


Autorius: Aušra

Data:

Vienas itin pamėgtų mūsų patiekalų. Dukrytė valgo net apsilaižydama 🙂

Lazdelės su pieniškomis dešrelėmis

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Kaloringumas: 286 kcal / 1 porcija

Ingredientai:

  • 200 g varškės
  • 1 kiaušinis
  • 1 a.š. sodos, nugesintos
  • 6 v.š. miltų su kaupu
  • 5 pieniškos dešrelės, perpjautos į keturias dalis (per pusę ir išilgai)
  • druskos
  • aliejaus kepimui

Instrukcijos:

  • Užminkyti tešlą ir padalinti į 20 dalių.
  • Dešrelių gabaliukus suvynioti į iškočiotus tešlos gabaliukus.
  • Apkepti keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
  • Valgyti su pomidorų padažu ir/arba grietine.

Šaltinis: kuking.net

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Purūs varškės blyneliai

Purūs varškės blyneliai

Labai skanūs blyneliai. Purūs, lengvučiai. Tiesiog tirspta burnoje. O juos prisiminus, mane užlieja jauki šiluma ir malonūs savaitgalio prisiminimai.

Žiedinių kopūstų apkepas su varške

Žiedinių kopūstų apkepas su varške

Iš pradžių šis derinukas pasirodė kiek keistas, bet pagalvojau, jog bent jau atskirai ir žiedinius kopūstus, ir varškę, ir sūrį mes labai mėgstam. Tad ir surizikavau išbandyti. Vyras labai gyrė, valgė su rūgpieniu ir grietine. Vaikams ir man užteko valgyti tik su grietine, bet vis tiek buvo labai skanu.

"Sagos"

„Sagos”

Labai paprastas, greitas ir skanus patiekaliukas. Mūsų dažnai valgomas su pomidorų padažu ir majonezu.

Moliūgų apkepas su varške

Moliūgų apkepas su varške

Labai skanus apkepas. Jame net nesijaučia moliūgai ? Visi valgė ir stebėjosi, jog čia moliūgų apkepas. Moliūgai tik priduoda saldumo.

Ryžių apkepas su varške

Ryžių apkepas su varške

Paskutiniu metu mano šeimyna atsisako bet kokių apkepų, bet kadangi tai buvo vienintelis sudominęs receptas, tinkantis Ryžių savaitei, pasakiau kad darysiu ir taškas 🙂 Ir tik kai pamačiau kaip skaniai šeimyna doroja apkepą pagalvojau, jog čia vieni mėgstamiausių jų ingredientų – ryžiai ir varškė, tad kas gali nepatikti? Ir kas dar svarbu – dedasi labai mažai cukraus, tad apkepas gaunasi tik vos salstelėjęs. To dėka gavau pagyrų iš vyro – sakė vienas skaniausių apkepų su varške 🙂 Tad taip atrodė paskutinis apkepo gabaliukas :D, kuris po kelių paskubom padarytų kadrų buvo vyro skaniai sudorotas.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux