Menu

Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu

  • Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu


Autorius: Aušra

Data:

Viską dariau pagal receptą. Mėsa tikrai gavosi skani, ypatingai kai supjaustėm plonom riekutėmis (2mm storio).

Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu

Užtruksime:

Ingredientai:

  • 1 kg kiaulienos nugarinės
  • 3 v.š. garstyčių
  • 4 v.š. aštraus pomidorų padažo
  • kelios petražolių šakelės
  • 1,5 a.š. druskos
  • truputis maltų pipirų

Instrukcijos:

  • Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišyti, įpjaustyti petražolių, įberti druskos ir pipirų.
  • Šia mase įtrinti mėsą ir uždengus ją laikyti per naktį.
  • Kepti orkaitėje apie 1,5 val. Iš pradžių folijoje, o paskui ją nuimti, kad kepsnys apskrustų.
  • Kepsnį valgyti šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
  • Skanaus!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Kiauliena, troškinta su džiovintomis slyvomis

Kiauliena, troškinta su džiovintomis slyvomis

Autorius: Aušra Data: 2015-01-21 Kai norisi greitų pietų, ar bent jau nesinori ilgai stovėti prie viryklės, taip troškinta kiauliena – pats tas. Kol ji troškinasi, dėmesį galima ramiai suteikti į salotų ar garnyro ruošimą. Kad …

Kiauliena jūreiviškai

Kiauliena jūreiviškai

Trumpas recepto apibūdinimas – kiauliena, troškinta naminiame pomidorų padaže. Jau spėjau pagaminti kelis kartus. Pirmą kartą kiaulieną supjausčiau storesniais gabalais, antrą kartą – plonesniais. Vyras patvirtino, jog skaniau buvo antrą kartą. Beje, atsargiai su prieskoniais – kai skystis nuo pomidorų išgaruoja, skonis smarkiai suintensyvėja.

Maltos kiaulienos ir šparaginių pupelių troškinys rupių kvietinių miltų pitoje

Maltos kiaulienos ir šparaginių pupelių troškinys rupių kvietinių miltų pitoje

Autorius: Aušra Data: 2014-04-08 Troškinukas yra labai paprastas ir kasdieniškas. O pitos – čia patiekalo turbinimas 🙂 Bet jos tikrai nėra būtinos. Tiesiog jas mes taip mėgstam, kad kartais pasistengiu dėl saviškių. Tik kitą kartą …

Aistruolių troškinys

Aistruolių troškinys

Nesudėtinga, bet sotu. Makaronus mylinti šeimyna bus Jums dėkinga.

Kalnakasių marinatas

Kalnakasių marinatas

Keistas pavadinimas? Man irgi, bet kai išsikepėm kepsnius, supratau, jog pavadinimo tikrai nekeisiu, nes kepsniai buvo labai apskrudę dėl didelio aliejaus kiekio marinate. Be to apskrudimas buvo toks labai įdomus, atrodo mėsa turėtų būti tiesiog sudegusi ir kieta, bet viskas buvo priešingai, net ir smarkiai apskrudusiose vietose mėsa buvo labai sultinga ir minkšta. Visi išgyrę marinatą, apsivalgėm ? Šis marinatas labai tiktų ir vištienai marinuoti, tik dar neturėjom progos to išbandyti.