Menu

Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu

  • Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu


Autorius: Aušra

Data:

Viską dariau pagal receptą. Mėsa tikrai gavosi skani, ypatingai kai supjaustėm plonom riekutėmis (2mm storio).

Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu

Užtruksime:

Ingredientai:

  • 1 kg kiaulienos nugarinės
  • 3 v.š. garstyčių
  • 4 v.š. aštraus pomidorų padažo
  • kelios petražolių šakelės
  • 1,5 a.š. druskos
  • truputis maltų pipirų

Instrukcijos:

  • Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišyti, įpjaustyti petražolių, įberti druskos ir pipirų.
  • Šia mase įtrinti mėsą ir uždengus ją laikyti per naktį.
  • Kepti orkaitėje apie 1,5 val. Iš pradžių folijoje, o paskui ją nuimti, kad kepsnys apskrustų.
  • Kepsnį valgyti šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
  • Skanaus!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

Dar vienas mūsų mėgstamų patiekalų.

Maltos mėsos, svogūnų ir kmynų troškinys

Maltos mėsos, svogūnų ir kmynų troškinys

Troškinys nereikalauja daug laiko gamybai, tiesiog jam reikia laiko išsitroškinti. Žinoma per tą laiką galima pasiruošti salotas. Man prie jo itin būtų tikusios naminės šviežiai keptos bandelės, tačiau tokio malonumo negalėjau sau leisti, tad teko pasitenkinti batonu. Originaliame recepte kmynų dedasi smarkiai daugiau, tačiau čia pateikiu jau mums tikusį kiekį. Taip pat noriu įspėti – jei naudosite sultinį, tai druskos gali prireikti ir visai nedaug arba rizikuojate truputį nusūdyti (kaip kartais nutinka man 🙂 ).

Maybe not the real ones but really tasty kibinai

Gal ir ne tikri, bet tikrai skanūs kibinai

Prisipažinsiu iš karto – tikrų kibinų gyvenime nesu valgiusi ? Bet jau spėjau pavaišinti ir tuos, kurie yra dideli kibinų mylėtojai ir jie pripažino, jog kibinai pavyko tikrai labai geri (tam pritarė ir kibinai, nerealiu temptu bėgantys iš lėkštės ? )

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Puikus būdas sunaudoti nedidelį mėsos gabaliuką, kai reikia pamaitinti ganėtinai didelę šeimyną. O jei valgytojų yra nedaug, tai drąsiai užmarinuotą mėsą galima palikti šaldytuve net iki savaitės.

Kepsniai su alumi

Kepsniai su alumi

Kai netikėtai sužinai, kad bus svečių – labai geras ir greitas mėsytės ant grilio receptas.