Menu

Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu

  • Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu


Autorius: Aušra

Data:

Viską dariau pagal receptą. Mėsa tikrai gavosi skani, ypatingai kai supjaustėm plonom riekutėmis (2mm storio).

Kepsnys su garstyčių ir pomidorų padažu

Užtruksime:

Ingredientai:

  • 1 kg kiaulienos nugarinės
  • 3 v.š. garstyčių
  • 4 v.š. aštraus pomidorų padažo
  • kelios petražolių šakelės
  • 1,5 a.š. druskos
  • truputis maltų pipirų

Instrukcijos:

  • Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišyti, įpjaustyti petražolių, įberti druskos ir pipirų.
  • Šia mase įtrinti mėsą ir uždengus ją laikyti per naktį.
  • Kepti orkaitėje apie 1,5 val. Iš pradžių folijoje, o paskui ją nuimti, kad kepsnys apskrustų.
  • Kepsnį valgyti šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
  • Skanaus!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

Kiaulienos kepsnys su svogūnais

Dar vienas mūsų mėgstamų patiekalų.

Kalnakasių marinatas

Kalnakasių marinatas

Keistas pavadinimas? Man irgi, bet kai išsikepėm kepsnius, supratau, jog pavadinimo tikrai nekeisiu, nes kepsniai buvo labai apskrudę dėl didelio aliejaus kiekio marinate. Be to apskrudimas buvo toks labai įdomus, atrodo mėsa turėtų būti tiesiog sudegusi ir kieta, bet viskas buvo priešingai, net ir smarkiai apskrudusiose vietose mėsa buvo labai sultinga ir minkšta. Visi išgyrę marinatą, apsivalgėm ? Šis marinatas labai tiktų ir vištienai marinuoti, tik dar neturėjom progos to išbandyti.

Aistruolių troškinys

Aistruolių troškinys

Nesudėtinga, bet sotu. Makaronus mylinti šeimyna bus Jums dėkinga.

Super šašlykas

Super šašlykas

Tik pradėjus kepti pasklidęs fantastiškas aromatas nenuvylė nei vieno – visi patvirtino, kad šašlykas tikrai super!

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Puikus būdas sunaudoti nedidelį mėsos gabaliuką, kai reikia pamaitinti ganėtinai didelę šeimyną. O jei valgytojų yra nedaug, tai drąsiai užmarinuotą mėsą galima palikti šaldytuve net iki savaitės.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux