Menu

Aistruolių troškinys

  • Aistruolių troškinys
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Aistruolių troškinys


Autorius: Aušra

Data:

Nesudėtinga, bet sotu. Makaronus mylinti šeimyna bus Jums dėkinga.

Aistruolių troškinys

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 200 g spageti makaronų, išvirti pagal instrukcijas ant pakuotės
  • 200 g kiaulienos filė
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 1 bulvė
  • 1 paprika
  • 2-3 skiltelės česnako
  • 1/2 stiklinės sultinio
  • aliejaus
  • 3 v.š. pomidorų padažo
  • 2 a.š. čili padažo
  • druska
  • pipirai

Instrukcijos:

  • Kiaulienos filė supjaustyti mažais gabaliukais ir apkepti su aliejumi.
  • Kepant suberti šiaudeliais supjaustytas morkas ir bulves, po kelių minučių – pjaustytas paprikas, svogūnus, česnakus.
  • Supilti sultinį ir troškinti, kol mėsa ir daržovės suminkštės.
  • Sudėti likusius priedus, išmaišyti ir užpilti ant išvirtų makaronų.
  • Skanaus!

Šaltinis: Paragaukite 2000/5

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Bulvių ir porų sriuba

Bulvių ir porų sriuba

Kai atšąla oras, norisi kažko šilto. Pagalvojau, kad tiršta sriuba tikrai sušildys. Būtent šią sriubą nusprendžiau padaryti tik dėl to, jog šaldytuve jau senokai gulėjo vargšas poras, o ir visi reikiami produktai buvo po ranka. Pasidaro kaip ir dauguma kitų mano patiekalų – labai paprastai ir greitai. Tačiau paragavusi supratau, kad čia kažkas ypatingo – žiauriai gerai derėjo čiobrelis. Net vyras tai patvirtino. Tad sriuba buvo įtraukta į mums skanių sriubų sąrašą 🙂

Makaronų ir tuno salotos

Makaronų ir tuno salotos

Tai pirmos mano makaronų salotos ir dar su tunu 🙂 Bet buvo tikrai skanu, jau darėm porą kartų. Tik trečią kartą dėl vyro salierų kiekį mažinčiau per pusę, nes jam pasirodo nepatinka salieras (tik dabar išsiaiškinom, nes iki šiol nenaudojom šio prieskoninio augalo).

Bulvės, paruoštos ispaniškai

Bulvės, paruoštos ispaniškai

Aštrus garnyras, itin tinkantis prie švelnios mėsytės. Pomidorų gabalėliai suteikia gaivumo bulvėms. Manau puikiai galima būtų pagaminti šį garnyrą jau su išvirtomis bulvėmis.

Kalnakasių marinatas

Kalnakasių marinatas

Keistas pavadinimas? Man irgi, bet kai išsikepėm kepsnius, supratau, jog pavadinimo tikrai nekeisiu, nes kepsniai buvo labai apskrudę dėl didelio aliejaus kiekio marinate. Be to apskrudimas buvo toks labai įdomus, atrodo mėsa turėtų būti tiesiog sudegusi ir kieta, bet viskas buvo priešingai, net ir smarkiai apskrudusiose vietose mėsa buvo labai sultinga ir minkšta. Visi išgyrę marinatą, apsivalgėm ? Šis marinatas labai tiktų ir vištienai marinuoti, tik dar neturėjom progos to išbandyti.

Maltos kiaulienos ir šparaginių pupelių troškinys rupių kvietinių miltų pitoje

Maltos kiaulienos ir šparaginių pupelių troškinys rupių kvietinių miltų pitoje

Autorius: Aušra Data: 2014-04-08 Troškinukas yra labai paprastas ir kasdieniškas. O pitos – čia patiekalo turbinimas 🙂 Bet jos tikrai nėra būtinos. Tiesiog jas mes taip mėgstam, kad kartais pasistengiu dėl saviškių. Tik kitą kartą …