Menu

Obuolių pyragas su kokoso drožėmis

  • Obuolių pyragas su kokoso drožėmis
  • Details
  • 7 Comments
  • Related Items
Obuolių pyragas su kokoso drožėmis


Autorius: Aušra

Data:

Kas valgė buvo sužavėti ir labai džiaugėsi, kai pasiūliau kitą dieną vėl šį pyragą iškepti, nes pyrago gaunasi ganėtinai nedaug, o skonis neišpasakytas.

Kepiau 20cm skersmens formoje. Skardos dugną išklojus kepimo popieriumi pyragas išsiima labai lengvai. Kai nedėjau kepimo popieriaus, tai pyragas nuo dugno atšokdavo sunkokai.

Obuolių pyragas su kokoso drožėmis

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 2 kiaušiniai
  • 100 ml cukraus
  • 100 ml kokoso drožlių
  • 100 ml miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 50 ml lydyto sviesto
  • 3-4 obuoliai, supjaustyti plonomis skiltelėmis

Instrukcijos:

  • Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais ar manų kruopomis.
  • Suberti supjaustytus obuolius.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi, sumaišyti su prasijotais sausais ingredientais.
  • Gale supilti ištirpintą sviestą.
  • Viską išmaišyti ir supilti ant obuolių skiltelių.
  • Kepti 30min. iki 200°C iš anksto įkaitintoje orkaitėje.
  • Skanaus!

Šaltinis: kuking.net

  1. Forelle says:

    Labai viliojančiai ir skaniai atrodo!

    P.S. gal gali man į emailą parašyti? reikia nuomonės dėl vieno projekto

  2. tep says:

    Kepu šį pyraga 🙂 atrodo skaniai, idomu koks bus skonis ;D

  3. tep says:

    kas kepsit šį pyragą, obuolius arba įmaišykit į tešlą, arba sumeskit ant viršaus, nes pyragas prilipo prie skardos, kol nuplėšiau liko puse obuolių 🙂 arba darykite su kepimo popierium, nes kitaip nieko neišeis

  4. Aušra says:

    hmmm pastabose rašiau, kad su kepimo popieriumi pyragas išsiima labai lengvai, o be – sunkokai. Va ir bus neklausyti manęs 🙂 Ir visada tešlą pilu ant supjaustytų obuolių skardoje gulinčių. Žinoma nuo to kur tie obuoliai susideda manau nebus jokio skirtumo 🙂

    O kepimo skardą tepei sviestu ir kokiais džiūvėsiais pabarstei?

  5. Sonata says:

    skanumelis:)

  6. Sonata says:

    niekas man neprisvilo ir jokie oboliai neisbirejo,net ir be sviestinio popieriaus:)

  7. Aušra says:

    Nuo to manau visiems tik daug geriau buvo 🙂 Smagu, kad viskas taip šauniai pavyko 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Manų kruopų apkepas

Manų kruopų apkepas

Visada darau iš pusės normos, nes ir jos sočiai pakanka mano šeimynai.

Ratatouilletarte arba pyragėliai su daržovėmis

Ratatouilletarte arba pyragėliai su daržovėmis

Pyragėliai labai skanūs ir šilti, ir šalti. Galvojau trūks mėsos, tačiau taip nebuvo. Galvojau neštis į darbą pietums, tačiau nespėjau… Suvalgėm pusryčiams…

1 1/2 cups all-purpose flour 1 tsp. baking powder 50 g melted butter 1/2 cup milk 200 g pumpkin puree 2 large eggs 100 ml sugar 1 tsp. vanilla 1/2 tsp. salt

Moliūginiai keksiukai

Daugumoje kepinių, į kurių sudėtį įeina moliūgo tyrė, naudojami meduoliniai prieskoniai – cinamonas, gvazdikėliai, imbieras. Bet man visada norėjosi paprastesnių skonių moliūginių kepinių, nes mano šeimoje meduoliniai prieskoniai ne itin mėgstami. Tad kai iškepiau šių keksiukų, supratau, jog tai būtent tai ko ir norėjau. Keksiukai visada greitai išnyksta. Kadangi juos vaikai mėgsta, tai iškepu ir dalį stengiuosi užšaldyti. O tada jau kai vaikai užsinori prieš miegą kažko skanaus, o kažką eiti kepti jau ne laikas, gelbsti šaldiklis, keksiukai ir mikrobangė 🙂 Tik viena minutė ir keksiukai pakvimpa lyg ką tik iškepti, būna minkštučiai ir svarbiausia skanūs.

Mielinės bandelės su dešrele

Mielinės bandelės su dešrele

Autorius: Aušra Data: 2009-09-24 Labai skanios bandelės. Ir pasidaro labai lengvai, ypatingai jei panaudojama duonkepė. Susipina irgi labai paprastai – išvaizda labai graži. Mielinės bandelės su dešrele Užtruksime: 2 val. Pagaminsime: 12-14 bandelių Ingredientai: Instrukcijos: …

Bulvių duona

Bulvių duona

Pagaliau po ilgos pertraukos radau duoną, kurią valgydamas aikčioja mano vyras 🙂 Taaaip… ilgai buvom stigę ant duonos be plutelės, tačiau turiu vilčių (ir gan didelių), kad ši duona bus dabar gaminama dažnai, gal net padarysim pertrauką nuo iki šiol keptos duonos. O kalbant apie skonį, jis truputį primena švilpikus 🙂

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux