Menu

Obuolių pyragas su kokoso drožėmis

  • Obuolių pyragas su kokoso drožėmis
  • Details
  • 7 Comments
  • Related Items
Obuolių pyragas su kokoso drožėmis


Autorius: Aušra

Data:

Kas valgė buvo sužavėti ir labai džiaugėsi, kai pasiūliau kitą dieną vėl šį pyragą iškepti, nes pyrago gaunasi ganėtinai nedaug, o skonis neišpasakytas.

Kepiau 20cm skersmens formoje. Skardos dugną išklojus kepimo popieriumi pyragas išsiima labai lengvai. Kai nedėjau kepimo popieriaus, tai pyragas nuo dugno atšokdavo sunkokai.

Obuolių pyragas su kokoso drožėmis

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • 2 kiaušiniai
  • 100 ml cukraus
  • 100 ml kokoso drožlių
  • 100 ml miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 50 ml lydyto sviesto
  • 3-4 obuoliai, supjaustyti plonomis skiltelėmis

Instrukcijos:

  • Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais ar manų kruopomis.
  • Suberti supjaustytus obuolius.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi, sumaišyti su prasijotais sausais ingredientais.
  • Gale supilti ištirpintą sviestą.
  • Viską išmaišyti ir supilti ant obuolių skiltelių.
  • Kepti 30min. iki 200°C iš anksto įkaitintoje orkaitėje.
  • Skanaus!

Šaltinis: kuking.net

  1. Forelle parašė:

    Labai viliojančiai ir skaniai atrodo!

    P.S. gal gali man į emailą parašyti? reikia nuomonės dėl vieno projekto

  2. tep parašė:

    Kepu šį pyraga 🙂 atrodo skaniai, idomu koks bus skonis ;D

  3. tep parašė:

    kas kepsit šį pyragą, obuolius arba įmaišykit į tešlą, arba sumeskit ant viršaus, nes pyragas prilipo prie skardos, kol nuplėšiau liko puse obuolių 🙂 arba darykite su kepimo popierium, nes kitaip nieko neišeis

  4. Aušra parašė:

    hmmm pastabose rašiau, kad su kepimo popieriumi pyragas išsiima labai lengvai, o be – sunkokai. Va ir bus neklausyti manęs 🙂 Ir visada tešlą pilu ant supjaustytų obuolių skardoje gulinčių. Žinoma nuo to kur tie obuoliai susideda manau nebus jokio skirtumo 🙂

    O kepimo skardą tepei sviestu ir kokiais džiūvėsiais pabarstei?

  5. Sonata parašė:

    skanumelis:)

  6. Sonata parašė:

    niekas man neprisvilo ir jokie oboliai neisbirejo,net ir be sviestinio popieriaus:)

  7. Aušra parašė:

    Nuo to manau visiems tik daug geriau buvo 🙂 Smagu, kad viskas taip šauniai pavyko 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Overnijos ruginė duona

Overnijos ruginė duona (kepta duonkepėje)

Tai pirmasis duonos receptas, kurį iškepusi džiaugiausi, jog nusipirkau duonkepę 🙂 O išbandžiau jau tikrai ne vieną. Va šitas patiko. Žinoma, tai ne ta ruginė duona, gaminama su raugu, bet tikrai jautėsi rugių skonis. Tik …

Maltos mėsos blyneliai

Maltos mėsos blyneliai

Kitaip tariant kai mėsos nėra daug, arba kaip užmaskuoti mėsą 🙂 (4-6 porcijos) 1-2 marinuoti agurkai 2 kiaušiniai 300 ml vandens 200 g miltų 300 g maltos mėsos 100-200 g tarkuoto fermentinio sūrio druskos juodųjų …

Maybe not the real ones but really tasty kibinai

Gal ir ne tikri, bet tikrai skanūs kibinai

Prisipažinsiu iš karto – tikrų kibinų gyvenime nesu valgiusi ? Bet jau spėjau pavaišinti ir tuos, kurie yra dideli kibinų mylėtojai ir jie pripažino, jog kibinai pavyko tikrai labai geri (tam pritarė ir kibinai, nerealiu temptu bėgantys iš lėkštės ? )

Moliūginiai vafliai

Moliūginiai vafliai

Ištraukiau iš šaldiklio dar vieną indelį moliūgų tyrės (nežinau ar džiaugtis, ar ne, bet jis nebuvo paskutinis). Nesinorėjo kažko neyprasto ar naujo, tad kaip tik buvo proga išbandyti žurnale peržvelgtą vaflių receptą su moliūgais. Kepiau …

Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške

Cukinijų sklindžiai su obuoliais ir varške

Lengvi skanūs sklindžiai. Labai tinka kai nebežinai kur sunaudoti cukinijas, obuolius ir varškę, o viso šito gėrio pas mus namuose per daug ir visi reikalauja greito naudojimo.