Menu

Dešrelių salotos

  • Dešrelių salotos
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Dešrelių salotos


Autorius: Aušra

Data:

Švarinu šaldytuvą ir ieškau, kur sunaudoti konservuotus žirnelius, nes vieni kažkaip nepatinka, o mišrainių nėr kada daryti. Bet va šitos salotos pasidaro vos per kelias minutes. O ir likusių reikalingų produktų mūsų šaldytuve visada pilna 🙂

Dešrelių salotos

Užtruksime:
Išeiga: 1 porcija

Ingredientai:

  • 2 pieniškos dešrelės
  • gabaliukas sviesto
  • 1 marinuotas ar raugintas agurkas
  • 0,5 st. konservuotų žirnelių
  • 2-4 v.š. majonezo
  • krapų

Instrukcijos:

  • Dešreles supjaustyti ritinėliais ir apkepinti svieste.
  • Supjaustyti kubeliais agurkus.
  • Viską išmaišyti su majonezu, apiberti smulkiais krapais.
  • Skanaus!

  1. rūta says:

    na va kaip gerai: paprasta ir skanu 🙂

  2. Aušra says:

    tikrai taip. Paskutiniu metu tik tokių receptų ir ieškau

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rūkytos vištienos krūtinėlės ir brokolių mišrainė

Rūkytos vištienos krūtinėlės ir brokolių mišrainė

Kai savaitgalį mama sugalvojo daryti mišrainę, kurią paragavo darbe ir jai labai patiko, aš žiūrėjau į šią idėją skeptiškai. Bet mamos užsidegimas neblėso ir ji nusprendė pavaišinti ja mus. Keista, bet paragavus skeptiškumas dingo ir mums ji labai patiko. Mums, tai turiu galvoj suaugusius, nes vaikams strigo tai svogūnas, tai brokolis. Dėl majonezo gal tai ir nėra sveikiausias variantas, tačiau kaip greita vakarienė šiandien puikiai tiko.

Kaprio salos padažas su vištiena

Kaprio salos padažas su vištiena

Man tai ganėtinai neįprastas patiekalas, nes kažkaip neįsivaizduočiau, kad patiekalas su žirneliais ir kukurūzais gali būti aštrus. Bet bendras skonis buvo visai neblogas. Dariau pilną porciją, tai troškinį valgėm kelias dienas ir nenusibodo. Tik vieną dieną man aštrus buvo, kitą jau normalus, o vyrui kaip tik atvirkščiai. Va ir suprask kaip žaidžia tie skonio receptoriai ?

Ryžių-dešrelių apkepas

Ryžių-dešrelių apkepas

Patinka patiekalai, kuriuos galima iš anksto pasiruošti – atėjus pietums be didelio vargo pasidaro skanūs pietūs. Čia vienas iš tokių patiekalų. Skanu, panašu kažkiek į plovą.

Pupelių salotos su marinuotais agurkais ir dešrelėmis

Pupelių salotos su marinuotais agurkais ir dešrelėmis

Vėl šaldytuve švilpauja vėjai, tad išviriau pupelių. Viriau visas, kiek turėjau, tad jau kelios dienos maitinamės patiekalais su jomis. Užvakar valgiau pupeles su kepintais svogūnais ir pomidorais. Vakar valgėm makaronus su daržovių troškiniu ir pupelėmis. Šiandien prisiminiau šias salotas. Jau kažkada jos buvo bandytos ir paliko malonius prisiminimus, tik šį kartą proporcijas dėjau pagal savo skonį. Tad pietūs gavosi ganėtinai greiti ir skanūs. Užteko visiems keturiems, tačiau reikia paminėti, kad kiekvienas valgė skirtingus kiekius. Taip pat šiose salotose labai tinka ir parūkyta mėsytė, tad dalį dešrelių keičiau rūkytu kumpiu. Kokios medžiotojų dešrelės čia irgi būtų labai tinkamos.

Risi e bisi

“Risi e bisi”

Tai klasikinis Venecijos ryžių patiekalas, dažniausiai tiekiamas su didesniu skysčio kiekiu nei rizotas. Ir kas svarbiausia – tikrai paprastas, greitai padaromas. Išbandyta jau kelis kartus, ir visada šeimyna lieka patenkinta 🙂

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux