Menu

Kalakutienos kotletai su kopūstais

  • Kalakutienos kotletai su kopūstais
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Kalakutienos kotletai su kopūstais


Autorius: Aušra

Data:

Vaikiškas receptas puikiai tinkantis ir suaugusiems. Kelis kartus gaminau ir abu kartus visai šeimai patiko.

Kalakutienos kotletai su kopūstais

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 179 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 300 g kalakutienos arba vištienos faršo
  • 1 mažas svogūnas
  • 300 g balto kopūsto, susmulkinto ar sumalto
  • 1 kiaušinis
  • 2 v.š. avižinių dribsnių
  • druskos
  • pipirų
  • aliejaus kepimui

Instrukcijos:

  • Kopūstą užpilti verdančiu vandeniu ir, kelias minutes palaikius, nusausinti ant sietelio.
  • Svogūną susmulkinti.
  • Visus produktus sumaišyti.
  • Iš gautos masės suformuokite nedidelius maltinius.
  • Kepti ant nedidelės ugnies, kai apskrunda uždengus dangčiu pakepti dar kelias minutes, kad kopūstas ir svogūnas galutinai suminkštėtų.
  • Skanaus!

Šaltinis: Supermamos forumas

  1. Eugenija says:

    Sudomino receptas, bet labai gaila nelabai supratau, kaip su tuom kepimu ar tūšinimu

  2. Aušra says:

    Jei pasakyčiau, jog kotletus apkepti keptuvėje, tada keptuvę uždengti dangčiu, sumažinti kaitrą ir dar kelias minutes pakepti? Būtų aiškiau? 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Bananine granola be cukraus ir be aliejaus

Bananinė granola be cukraus ir be aliejaus

Prie šios granolos puikiai tiktų prierašas “Sveikiau nebūna” 🙂 Kadangi paskutiniu metu man viskas atrodo per saldu, tai ši granola puikiai tiko. Tik žinoma, bananas turi būti tikrai sunokęs ir saldus, tada ir granola bus švelniai salstelėjusi.

Norvegiški avižiniai krekeriai pagal Forellę

Norvegiški avižiniai krekeriai pagal Forellę

Trapūs krekeriukai, kuriuose saldumas vos juntamas. Vaikams pagraužti labai tiko. Sakiau kitą kartą išbandysiu dėti daugiau druskos ir cukraus nenaudoti. Tada manau puikiai tiktų su kokiais užtepais.

Avižiniai sausainiai

Avižiniai sausainiai

Tokie paprastučiai paprastučiai sausainiai. Žinoma galima dėti priedų kokių tik širdis geidžia, bet kadangi didžiausias sausainių valgytojas pas mus mažiausiasis, tai nieko ir nedėjau. Sausainiai nėra labai trapūs. Galima juos kepti kepimo popieriumi išklotoje skardoje, …

Vištiena grietinėlės ir paprikos padaže

Vištiena grietinėlės ir paprikos padaže

Lengvas ir paprastas, kaip ir dauguma vištienos patiekalų. Nusprendžiau išbandyti kažką naujo, nes ganėtinai dažnai valgom vištieną grietinėlės padaže ir, tiesą pasakius, atsibodo pastoviai persivalgyti 🙂 Ši vištiena yra ganėtinai panaši, tik mažiau česnakų ir truputis kitokių prieskonių, kas patiekalą paįvairina. Ar persivalgėm, jau nebeatsimenu 🙂

Kaprio salos padažas su vištiena

Kaprio salos padažas su vištiena

Man tai ganėtinai neįprastas patiekalas, nes kažkaip neįsivaizduočiau, kad patiekalas su žirneliais ir kukurūzais gali būti aštrus. Bet bendras skonis buvo visai neblogas. Dariau pilną porciją, tai troškinį valgėm kelias dienas ir nenusibodo. Tik vieną dieną man aštrus buvo, kitą jau normalus, o vyrui kaip tik atvirkščiai. Va ir suprask kaip žaidžia tie skonio receptoriai ?

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux