Menu

Braškinis pieno ir ledų kokteilis

  • Braškinis pieno ir ledų kokteilis
  • Details
  • 1 Comment
  • Related Items
Braškinis pieno ir ledų kokteilis


Autorius: Aušra

Data:

Greitas sezoninis gėrimas vasarai prisiminti. Gaila, kad jau ruduo. Nors vaikai vakar mane įtikinėjo, kad jiems vasara jau nusibodo ir pasiilgo rudens. Tik jie patys dar nelabai atsimena, ką reiškia ruduo 🙂 Tikėsimės, jog jis bus saulėtas su daug čežančių lapų.

Braškinis pieno ir ledų kokteilis

Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos
Kaloringumas: 119 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 5 braškės
  • 1 v.š. cukraus
  • 100 ml ledų
  • 100 ml pieno

Instrukcijos:

  • Braškes nuplauti ir sutrinti su cukrumi.
  • Ledus išplakti ir sumaišyti su braškių tyre bei pienu. Arba metam visus produktus į blenderį ir kelias sekundes trinam 🙂
  • Skanaus!

Šaltinis: Virtuvės paslaptys 2003 Nr.3

  1. Justas says:

    Tikrai skanus kokteilis. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Lietiniai su brokoliais ir sūriu

Lietiniai su brokoliais ir sūriu

Labai smagu kai receptas, kurį nusižiūri pasitvirtina 110 procentų 🙂 Prieš gerą savaitę nusižiūrėjau šiuos blynelius, tačiau vis nebūdavo laiko ilgiau užtrukti virtuvėje, bet savaitgalį išaušo ta diena 🙂 Džiaugiuosi, kad dariau tik iš pusės porcijos, nes tikrai vienu lietiniu būčiau neapsiribojusi ir viskas būtų pasibaigę išsipūtusiu pilvu nuo persivalgymo 🙂 Lietinių įdaras labai lengvas, švelniai jaučiasi brokoliai, tačiau nepasimeta ir sūrio skonis. Vyras, kuris sakė, jog nenori valgyti, suvalgė visą lietinį ir smarkiai gyrė 🙂 Manau tikrai netingėsiu ir kitą kartą vietoj mums įprastų lietinių su sūriu, darysiu šiuos. Tikrai verta užtrukti virtuvėje keliomis minutėmis ilgiau.

Braškių ir rabarbarų pyragas

Braškių ir rabarbarų pyragas

Blogai, kai neįdedi recepto iš karto suvalgius pyragą 🙂 Paskui tenka ne vieną dieną ieškoti recepto. Vežėmės jį į svečius į kaimą dar kai buvo braškių sezonas. Turėjo jis būti visas braškinis, tačiau laikas spaudė ir panaudojau rabarbarus, kurie buvo po ranka. Derinys ne naujiena – tikrai viskas puikiai tiko. O pačio pyrago tekstūra tai tokia daugiau biskvitinė. Man labai patiko.

Braškių varškės kremas

Braškių varškės kremas

Visi laukia pavasario, o aš laukiu vasaros ? Tų šeimos išvažiavimų į gamtą, šiltų vakarų, šašlykų kepimo. Nors man pačiai keista, nes šiaip mano mylimiausias metų laikas pavasaris, kai pradeda viskas žaliuoti. O kol laukiu, palepinau savo augančią šeimą šiuo desertu. Mažiausiajam nenorėjau duoti, nes visgi braškės, o dar ir kiaušinis žalias įeina, bet kad nebuvo kaip sulaikyti. Jo klykimo ir pykčio pakankamai per kelias dienas prisiklausėm ?

Ramekin'as arba sūrio apkepas

Ramekin”as arba sūrio apkepas

Išbandžiau rusų forumuose rastą receptą ir tik vėliau internete paieškojau ką reiškia recepto pavadinimas. Ramekin – tai sūrio apkepas su kiaušiniais ir duona. Pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos žodžio “ramequin”.

Varškės kremas su braškėmis

Varškės kremas su braškėmis

Nepaprastai paprastas ir neįtikėtinai greitai pagaminamas desertas.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux