Menu

Picos padas su kepimo milteliais

  • Picos padas su kepimo milteliais
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Picos padas su kepimo milteliais


Autorius: Aušra

Data:

Skirta tiems, kas skuba ir negali iš anksto pasiruošti mielinio picos pado. Mane jis gelbsti jau ne vieną savaitgalį, kai staiga užsimanau picos, o mielinės tešlos šaldiklyje jau nebeturiu. Smagu, kad ir šeima neišbrokavo.

Picos padas su kepimo milteliais

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 279 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 350-400 ml miltų
  • 1 1/2 a.š. kepimo miltelių
  • 1/2 a.š. druskos
  • 50 g sviesto
  • 150 ml pieno

Instrukcijos:

  • Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
  • Tolygiai sudėti į tešlą riebalus.
  • Supilti pieną ir gerai išminkyti minkštą tešlą.
  • Padalinti tešlą mažesniais gabalėliais. Suploti juos ir padaryti maždaug 20 cm skersmens paplotėlius.
  • Sudėti į pateptas arba kepimo popieriumi išklotas skardas.
  • Dėti pageidaujamo įdaro.
  • Kepti 225-250°C temperatūroje maždaug 15 minučių (man uždeko ir 10min.)
  • Skanaus!

Šaltinis: Didžioji virtuvės knyga (Alma littera, 2004)

  1. Jolita parašė:

    Manau, kad esi tikrai stilinga blogere, todėl skiriu Stylish Blogger Award.
    http://surfingtheworldcuisine.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award-stilingiausio.html

  2. Andžela parašė:

    Labai skani pica gavosi😋. Sakyčiau netgi skanesnė nei su mieliniu padu. Ačiū už receptūrą🌹💝

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Sūrio pyragas su moliūgu

Sūrio pyragas su moliūgu

Pasakiškai skanus, burnoje tirpstantis pyragas. Bet tuo pačiu ir labai sotus, sočiai užtenka vieno gabaliuko. Visų įvertinimai buvo labai geri, o vyras tiesiog negalėjo juo atsidžiaugti.

Maltos mėsos blyneliai

Maltos mėsos blyneliai

Kitaip tariant kai mėsos nėra daug, arba kaip užmaskuoti mėsą 🙂 (4-6 porcijos) 1-2 marinuoti agurkai 2 kiaušiniai 300 ml vandens 200 g miltų 300 g maltos mėsos 100-200 g tarkuoto fermentinio sūrio druskos juodųjų …

Lietiniai su kumpio ir sūrio įdaru

Lietiniai su kumpio ir sūrio įdaru

Lengva vakarienė ir ganėtinai greita vakarienė. Kiek bandydavau daryti įdarą su kumpiu ir sūriu, vis kažko trūkdavo. Tad kai pabandžiau šį įdarą supratau – būtent tai ko ir ieškojau. Pasirodo slaptas ingredientas – majonezas.

Sausainiai Šuniukai

Sausainiai Šuniukai

Pagaliau ir aš prisiruošiau padaryti šiuos dailius šuniukus. Dukra vis prašė ko nors, kuo galėtų pavaišinti savo grupės vaikus, tad mama nedelsiant pasiraitojo rankoves ir kibo į darbą ? O darbas buvo tikras malonumas. Na žinoma, kiek imlus laikui, bet šuniukai tikrai to verti.

Mieliniai blynai

Mieliniai blynai

Kaip dažnai nutinka, vėstant orams norisi jaukesnio, šilto maisto. Todėl pusryčiams puiku atsiminti seniai bekeptus mielinius blynus. Šie blynai pirmą kartą buvo išbandyti tikriausiai kai antrą kartą gyvenime pažindinausi su mielėmis ir jų panaudojimu (apie pirmą kartą bus kada nors irgi). Žinau, kad mielinių blynų receptų pilnas internetas, tačiau kaip ir dauguma dalykų – pirmi būna įsimintiniausi.