Menu

Vištiena, marinuota jogurte

  • Vištiena, marinuota jogurte
  • Vištiena, marinuota jogurte
  • Details
  • 2 Comments
  • Related Items
Vištiena, marinuota jogurte


Autorius: Aušra

Data:

Man labai buvo sunku atrasti vištienai marinatą, kuris patiktų. Išbandžius šį, supratau, kad jis tikrai geras. Pirmą kartą darėm vištienos šašlyką – buvo be galo skanu. Antrą kartą kepiau kepsnelius, tačiau įtariu, kad šiek tiek perkepiau, todėl mėsytė buvo sausoka. Bet svarbiausia žinau savo klaidą ir kitą kartą stengsiuosi pasitaisyti. Nepaisant klaidų – marinatas tikrai vertas dėmesio!

Vištiena, marinuota jogurte

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Kaloringumas: 335 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 500 g vištienos filė
  • 200 g natūralaus jogurto
  • 2-3 a.š. kario
  • 1 a.š. maltos paprikos, gali būti aštri
  • 2-3 skiltelės česnako, smulkintos
  • 2-3 v.š. alyvuogių aliejaus
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Visus prieskonius sumaišyti su jogurtu ir marinatą užpilti ant gabaliukais pjaustytos vištienos.
  • Sumaišyti ir palikti šaltai per naktį.
  • Kepti ant griliaus.
  • Skanaus!

Šaltinis: Neringos blogas ir Vilko šaukštai

  1. Asta says:

    Kadangi mes būtent vištieną dažniausiai ir kepame, išgirtą marinatą išsisaugosiu 🙂 Gaila, bet tikriausiai jau tik kitai vasarai…

  2. Aušra says:

    Deja, aš šią vasarą labai mažai ką išbandžiau 🙁 Tas mano darbas mane nužudys… na tikiuosi jei iki kitos vasaros išgyvensiu, tai gal bus geresnis kepsnių sezonas 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Kaprio salos padažas su vištiena

Kaprio salos padažas su vištiena

Man tai ganėtinai neįprastas patiekalas, nes kažkaip neįsivaizduočiau, kad patiekalas su žirneliais ir kukurūzais gali būti aštrus. Bet bendras skonis buvo visai neblogas. Dariau pilną porciją, tai troškinį valgėm kelias dienas ir nenusibodo. Tik vieną dieną man aštrus buvo, kitą jau normalus, o vyrui kaip tik atvirkščiai. Va ir suprask kaip žaidžia tie skonio receptoriai ?

Šokoladinis jogurtas

Šokoladinis jogurtas

Pirmadienis sunki diena, bet vis tiek norisi pasidalinti labai paprastu receptu deserto, kurį man patinka ne tik gaminti bet ir valgyti. Na valgyti jį patinka visai mano šeimai 🙂 Sudėtis itin elementari, bet kažkodėl pati jos niekad nesugalvojau. Po kelių bandymų nusprendėme, jog mums skaniausia su pienišku šokoladu, nes su juoduoju šokoladu jautėsi kartumas ir mums trūko saldumo.

Vištiena su žirneliais ir kariu

Vištiena su žirneliais ir kariu

Autorius: Aušra Data: 2019-02-03 Kaip visada artėjant pavasariui norisi apsitvarkyti, apsišvarinti. Tad vakar bekilnodama šaldiklyje esančias atsargas atradau užmirštą žirnelių pakelį. O šiandien šaldytuve vištienos file reikalavo kažką iš jos pagaminti. Tad begalvodama, ką skanaus …

Aviečių ir jogurto glotnutis

Aviečių ir jogurto glotnutis

Vasariškas gėrimas, kuris bus ypač gaivus jei naudosite šaldytus bananus. O jei naudosite ir šaldytas uogas, gausite greitus ledus 🙂 Žinoma palaukus kelias minutes jie pavirs vis tiek į kokteilį 🙂 Iš tiesų tai truputį apsigavau (galvojau, kad turiu daug aviečių), o paskutinę minutę paaiškėjo, jog ten buvo raudonų uogų mišinys, bet visai skanus 😉

Vaisinis varškės desertas Švelnumas

Vaisinis varškės desertas Švelnumas

Gaivus ir visai nesudėtingas receptas su paskutinėmis braškėmis. Tiesą pasakius, kadangi dariau iš karto dvigubą porciją tai net ir braškių neužteko, tad panaudojau braškių pusseserių – žemuogių. Tikrai jį išbandysiu ir su kitomis uogomis ar vaisiais. Beje, šis receptas paimtas iš vaikiškų receptų archyvo, tad jei parinkus švelnesnius minkštus vaisius, puikiai galima būtų pamaloninti mažylių pilvukus. Tik būtina atšaldyti prieš tiekiant, nes kremas tada sutvirtėja.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux