Menu

Krabų lazdelių salotos su pomidoru

  • Krabų lazdelių salotos su pomidoru
  • Krabų lazdelių salotos su pomidoru
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Krabų lazdelių salotos su pomidoru


Autorius: Aušra

Data:

Krabų lazdeles pas mus šeimoje tikriausiai valgau tik aš. Tad kol vaikai dar sapnuodavo ryte sapnelius, o vyras jau darbuodavosi, aš pabandžiau kelis receptus su jomis. Šis itin paprastas ir lengvas. Ypatingai skanus, nes yra dar naminių pomidorų 😉 Aš valgiau užsidėjusi jas ant paskrudintos moliūginės duonos (dėl to ta duona tokia geltona) ir man buvo labai skanu. Tikiuosi ir jums patiks!

Krabų lazdelių salotos su pomidoru

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Kaloringumas: 158 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 1 pak. krabų lazdelių (dėjau 10 lazdelių)
  • 1 vidutinio dydžio pomidoras
  • 1 skiltelė česnako
  • 1-2 v.š. majonezo ar grietinės
  • druskos

Instrukcijos:

  • Krabų lazdeles supjaustyti riekutėmis.
  • Pomidorą supjaustyti kubeliais, jei labai vandeningas palikti tik pomidorų mėsą, o sėklas išmesti.
  • Česnako skiltelę susmulkinti.
  • Visus produktus sumaišyti ir padruskinti pagal skonį. Labai greita ir skanu!

Šaltinis: kuking.net

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Keptas lavašas

Keptas lavašas

Internete galima surasti daug lavašo panaudojimo būdų, tačiau kažkaip jie manęs vis neužkabindavo tiek, jog parduotuvėje nepamirščiau nusipirkti lavašo. Bet va šitas kažkaip sudomino ir net nusipirkau ne tik lavašą, bet ir maltos mėsos, kuriuos namie nebuvo ? Vyras valgydamas iš karto pareiškė, kad geriau nei jo kažkada kažkur valgyta lazanija. Aš kadangi dar nesusikaupiu lazanijos gamybai, taip jos gyvenime ir nevalgiusi, tad neturiu su kuo lyginti. Bet skanu, ir ganėtinai greitai, ir suvalgėm tik pusę, o kitą pusę užšaldžiau kokiems skaniems greitiems pietums.

Makaronų salotos su žaliaisiais žirneliais ir pomidorais

Makaronų salotos su žaliaisiais žirneliais ir pomidorais

Labai lengvas patiekalas, kuris tėvams patiks, nes greitai paruošiamas, o vaikams – nes jis skanus. Paskutiniu metu kaip pamišusi galvoju, kaip paskatinti vaikus valgyti daugiau daržovių. Šios makaronų salotos – vienas žingsnis link to. Vaikai net nesikabinėjo, kad yra laiškinių česnakų dėta 🙂 Net ir pakartojus po savaitės receptą, nuomonė vaikų buvo ta pati – labai skanu!

Graikiškas pyragas su fetos sūriu

Graikiškas pyragas su fetos sūriu

Autorius: Aušra Data: 2020-09-08 Savaitgalį labai daug gaminau daug senų receptų iš tinklaraščio. Ir taip jau ne vienas savaitgalis, kai neieškau idėjų toli – čia viskas kas išbandyta ir mums patikę, tad kai norisi tiesiog …

Pasileidę makaronai arba Pasta Puttanesca

Pasileidę makaronai arba Pasta Puttanesca

Wikipedijoje parašius pasta puttanesca jau pačiam pirmam sakinyje parašyta, jog tai pasileidusių mergelių stiliaus makaronai 🙂 Bet kaip ir dauguma itališkų receptų – šie lengvai ir greitai pagaminami. Man patiko, kad šie makaronai be sūrio, tad ir virškinasi daug lengviau, kas man labiau priimtina vakarienei. Vyrui, kaip fermentinio sūrio mylėtojui, jo jam visur trūksta. Tik kažkodėl valgant šiuos makaronus nieko nesakė. Gal tiesiog atsibodo kartoti, kad jam trūksta visur sūrio?

Šiltos makaronų salotos su fetos sūriu

Šiltos makaronų salotos su fetos sūriu

Nors oras atvėso ir norisi šilto maisto, tačiau dar vis nesinori kažko sunkaus, tad siūlau išbandyti makaronus su daržovėmis. Sotu tačiau tuo pačiu ir gaivu (dėl pomidorų).