Menu

Užkandėlė su žuvimi

  • Užkandėlė su žuvimi
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Užkandėlė su žuvimi


Autorius: Aušra

Data:

Pastaba: Duoną geriausia apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai įdėjau smulkintų svogūnų laiškų ir krapų.

Užkandėlė su žuvimi

Užtruksime:
Išeiga:
Kaloringumas: kcal / porcija

Ingredientai:

  • Balta sumuštinių duona
  • aliejus
  • 1 dėžutė žuvies konservų aliejuje
  • 1 svogūnas
  • 2 kiaušiniai, kietai virti
  • majonezas
  • prieskoniai

Instrukcijos:

  • Nupjaustyti duonos riekučių pluteles.
  • Vieną riekutę padalinti į keturis mažyčius kvadratukus.
  • Juos pakepinti keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Aliejų nuvarvinti ant servetėlės.
  • Žuvies konservus išimti į dubenį, sutrinti žuvies gabaliukus šakute.
  • Smulkiai supjaustyti galvutę svogūno ir sudėti prie žuvies.
  • Kiaušinius irgi susmulkinti ir sudėti prie žuvies.
  • Tada viską išmaišyti, įdėti majonezo, prieskonių pagal skonį.
  • Paruoštą aptepą užtepti ant pakepintų riekučių ir patiekti.
  • Skanaus!

Šaltinis: SuperMamos forumas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Cinamoniniai skrebučiai

Cinamoniniai skrebučiai

Čia mūsų šiandienos pusryčiai! Nuostabūs, saldūs ir be galo skanūs! Jei jūs irgi mėgstate cinamoną, tikrai patiks ir jums. Aš dariau greituoju būdu – tik sumaišiau produktus ir netryniau, kol cukrus ištirps. Gal būtų buvę tik dar skaniau, bet laikas buvo mano priešas ir reikėjo skubėti, nes jau alkani vaikai rinkosi prie stalo.

Makaronų ir tuno salotos

Makaronų ir tuno salotos

Tai pirmos mano makaronų salotos ir dar su tunu 🙂 Bet buvo tikrai skanu, jau darėm porą kartų. Tik trečią kartą dėl vyro salierų kiekį mažinčiau per pusę, nes jam pasirodo nepatinka salieras (tik dabar išsiaiškinom, nes iki šiol nenaudojom šio prieskoninio augalo).

Bulvių salotos su grietine

Bulvių salotos su grietine

Žinau, kad salotos neskamba labai vasariškai, tačiau jos greitos, kas man aktualiausia šiuo metu. Žinoma, viskas pasidarė labai greitai, nes kol pati sėdėjau darbe, paprašiau vyro išvirti bulves ir kiaušinius 🙂 Kad ir paprastos – vyrui ir man padarė didelį įspūdį. Vyras net nepajuto saliero koto, kurio nemėgsta 🙂 Visa paslaptis buvo svogūnuose 🙂

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Iš anksto ruošiami mėsos kepsniukai

Puikus būdas sunaudoti nedidelį mėsos gabaliuką, kai reikia pamaitinti ganėtinai didelę šeimyną. O jei valgytojų yra nedaug, tai drąsiai užmarinuotą mėsą galima palikti šaldytuve net iki savaitės.

Ramekin'as arba sūrio apkepas

Ramekin”as arba sūrio apkepas

Išbandžiau rusų forumuose rastą receptą ir tik vėliau internete paieškojau ką reiškia recepto pavadinimas. Ramekin – tai sūrio apkepas su kiaušiniais ir duona. Pavadinimas kilęs iš prancūzų kalbos žodžio “ramequin”.