Menu

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

  • Pyragėliai su fermentiniu sūriu
  • Details
  • 3 Comments
  • Related Items
Pyragėliai su fermentiniu sūriu


Autorius: Aušra

Data:

Labai skanūs pyragaičiai. Jei namuose turiu virtos dešros, visada ir ją sudedu. Tada belieka pasiimti pomidorų padažo ir gaunasi ale picos 🙂 Čia dedu jau dvigubą porciją, nes vienos per mažai, o nuo trigubos persivalgom 🙂

Pyragėliai su fermentiniu sūriu

Užtruksime:
Išeiga: 10 pyragėlių
Kaloringumas: 222 kcal / pyragėlis

Ingredientai:

  • 200 g miltų
  • 120 g sviesto ar margarino
  • 30 g šviežių arba 2 a.š sausų mielių
  • 90 ml pieno
  • 2 a.š. cukraus
  • druskos
  • 100 g fermentinio sūrio, tarkuoto (naudojau Gouda sūrį)
  • 1 kiaušinis

Instrukcijos:

  • Miltus, margariną, druską sudėti į smulkintuvą ir sutrinti į trupinius.
  • Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu.
  • Supilti į miltus ir užminkyti tešlą.
  • Tada tešlą plonai iškočioti, supjaustyti į gan didelius (10x10cm) kvadratus.
  • Ant kiekvieno berti sūrio. Priešingus tešlos kraštus suspausti viršuje ir taip suformuoti “vokelius”.
  • Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepti plaktu kiaušiniu ir 15-20 minučių kepti 180°C karštumo orkaitėje.
  • Skanaus!

Source: alfa.lt

  1. Indre says:

    :O kaip išsigandau, kai angliškai rašyt pradėjo – ne tai kad nesuprantu, bet nesusigaudžiau kas ir kaip 😀
    Skanūs krepšeliai – būtų pats tas naktipiečiams 🙂

  2. Aušra says:

    Na čia protingas blogas, tik kartais susimaišo 🙂
    Gerai, kad neišgąsdino ir likai, o ne pabėgai 😉
    Aš tai makaronų truputį padauginau, tai jau naktipiečių nenoriu… Dabar tik miegoti.

  3. Jeff Bennett says:

    Not only does this look like a whole bunch of healthy stuff, it sure looks delectable and palate-stimulating too. If only I need not have to have it translated.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Varškinis tinginys su persikais

Varškinis tinginys su persikais

Tikras tinginys, nes pasidarė vos per kelias minutes. Skonis kitą dieną buvo tik geresnis. Originalas su džiovintais vaisiais, bet toks variantas man pasirodė per sunkus. O kadangi norėjosi kažko gaivaus, džiovintus vaisius pakeičiau konservuotais persikais ir tuo tik džiaugiuosi 🙂

Cukinijų ir baziliko keksiukai

Cukinijų ir baziliko keksiukai

Autorius: Aušra Data: 2009-10-08 Nesinorėjo nieko saldaus, o cukinijos vis tiek į mane žiūrėjo, tad teko raitotis rankoves. Kaip ir visi keksiukai nereikalauja daug darbo, o tai labai gerai kai tiesiog norisi užkąsti. Man truputį …

Maybe not the real ones but really tasty kibinai

Gal ir ne tikri, bet tikrai skanūs kibinai

Prisipažinsiu iš karto – tikrų kibinų gyvenime nesu valgiusi ? Bet jau spėjau pavaišinti ir tuos, kurie yra dideli kibinų mylėtojai ir jie pripažino, jog kibinai pavyko tikrai labai geri (tam pritarė ir kibinai, nerealiu temptu bėgantys iš lėkštės ? )

Citrininis maskarponės tortas

Citrininis maskarponės tortas

Mes visada esame už gaivius tortus! Tad kai užsakyta buvo pagaminti tortą be kiaušinių ar želatinos, bet su maskarponės sūriu, rinkausi ir rinkausi tarp šokoladinio ar citrininio, žinoma laimėjo citrininis. Šį tortą įvertino teigiamai net ir tie, kurie dažnai linkę sukritikuoti tortus 🙂 Gaminau ir Kalėdoms, ir Naujiems metams, nes jis tikrai to vertas!

Marmurinis šokoladainis su moliūgu

Marmurinis šokoladainis su moliūgu

Taip taip, aš moliūgų masės dar tikrai turiu 🙂 Tad ir naudoju. Šį kartą važiuojant į svečius norėjosi kažko šokoladinio ir galbūt ne tokio sveiko. Gamyba tikrai labai paprasta, tik pabijojusi kepiau 10 minučių ilgiau, bet po antro bandymo sakiau tikrai kepsiu maksimum 5 minutėm ilgiau. Na aš tiesiog vis bijau, kad bus nevalgomas pyragas. Bet viskas buvo gerai, mano dukriukas, kuris šiaip nemėgsta sausų sausainių ar pyragų, labai išgyrė ir užsiprašė pakartoti. Antrą kartą kepdama pamažinau cukraus, ir deja, mane pastebėjo 🙂 Ir dukra, ir vyras pasakė, kad pyragas kitoks… Tad sakiau kepant dar kartą šį pyragą tikrai proporcijų nekeisiu – pasitikėsiu tuo kas jau yra atrasta 🙂

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux