Menu

Greitos baronkytės

  • Greitos baronkytės
  • Greitos baronkytės
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Greitos baronkytės

Autorius:
Data:

Baronkytės labai skanios ir kas svarbiausia greitai pagaminamos. Kitos dienos man regis net ir nesulaukė, nes įsisukom valgyti kaip “sėmkes” 🙂 .

Greitos baronkytės

Užtruksime:
Išeiga: 40 nedidelių baronkų
Kaloringumas: 53 kcal / baronka

Ingredientai:

  • 450 g miltų
  • 250 ml šilto vandens
  • 7 g sausų arba 30 g šviežių mielių
  • 1 a.š. druskos
  • 1 a.š. vanilinio cukraus
  • 4 v.š. cukraus
  • 2 v.š. tirpinto sviesto

Instrukcijos:

  • Sumaišyti mieles, cukrų ir vandenį. Palikti 10 min., kad suputotų.
  • Tada suberti druską, vanilinį cukrų, sviestą ir miltus. Užminkyti tešlą.
  • Tešlą pastatyti 15min. į šaldytuvą.
  • Po to imti nedidelį tešlos gabaliuką, iškočioti ploną virvelę ir formuoti baronkytę. Taip suformuoti baronkytes iš visos tešlos.
  • Kepti iki 180°C iš anksto įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Šaltinis: Gaminu su meile ir Jurgittos receptai

baronkos, užkandžiai
užkandžiai

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Avižiniai sausainiai su moliūgų sėklomis

Avižiniai sausainiai su moliūgų sėklomis

Seniai nužiūrėtas receptas ilgai laukęs savo eilės. Ir išaušo ta diena, kai užmigdžiusi savo mažąjį ėmiausi darbo pasiraitojusi rankoves, nes dar nebuvo laikas daryti vakarienės, o vienintelė vieta tolimiausia nuo miegančio vaiko yra virtuvė. Išsitraukiau …

Meduolinis namukas

Meduolinis namukas

Kalėdų jau laukiau nuo pat rugsėjo, bet kai atėjo Kalėdos širdyje jau laukiau pavasario 🙂 Gerai, kad viskas buvo iš anksto suplanuota ir kadangi žinau, jog tai galbūt pirmos ir paskutinės Kalėdos kai joms galiu skirti nemenkai savo laiko, dėjau į jas kiek įmanoma daugiau pastangų. Dėl to ir įrašų Kalėdinių pas mane tiesiog nebuvo, nes nenorėjau išsiduoti kuo artimieji (kartais paskaitantys šį blogą) bus nustebinti.

Braškių ir rabarbarų pyragas

Braškių ir rabarbarų pyragas

Blogai, kai neįdedi recepto iš karto suvalgius pyragą 🙂 Paskui tenka ne vieną dieną ieškoti recepto. Vežėmės jį į svečius į kaimą dar kai buvo braškių sezonas. Turėjo jis būti visas braškinis, tačiau laikas spaudė ir panaudojau rabarbarus, kurie buvo po ranka. Derinys ne naujiena – tikrai viskas puikiai tiko. O pačio pyrago tekstūra tai tokia daugiau biskvitinė. Man labai patiko.

Vyšnių pyragas su cinamonu

Vyšnių pyragas su cinamonu

Vieną dieną labai užsimaniau nusinešti ką nors skanaus į darbą. Šį pyragą jau seniai nusižiūrėjusi, bet kaip ir pas daugelį – planai visur labai dideli, tačiau laiko visai nedaug. Bet šį kartą nesusilaikiau – liepiau vyrui prižiūrėti vaikus, kol jie išsikuis lovose ir užmigs, o aš iškeliavau į virtuvę pyrago kepti. Viskas vyko labai sklandžiai. Valgiau kitą dieną su bendradarbėmis. Pyragas sėkmingai išnyko iki pietų.

Sultingi obuolių vafliai

Sultingi obuolių vafliai

“Va šitų blynų tai dar norėsiu” – pagaliau ištarė mano antroji pusė ? “Prie jų net padažo nereikia, nes labai sultingi” – pratęsė toliau. O aš nusprendžiau, kad kitą kartą dėčiau tik pusę sviesto normos, nes kiek jautėsi sviestas, o man patinka tokie sausučiai.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux