Menu

Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais

  • Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais
  • Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais


Autorius: Aušra

Data:

Kažkaip niekada iki šiol nesugalvojau įdėti į sriubą marinuotų agurkų. O jie tikrai priduoda kažko, kas priverčia mano mažąjį suvalgyti visą bliūdą sriubos. Taip pat reikia paminėti, jog sriuba tikrai lengvai ir greitai pagaminama bei iš kasdieninių produktų. Tad tikrai siūlau išbandyti 🙂

Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 264 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 1-2 morkos
  • 1 poras arba svogūnas
  • 3 bulvės
  • 1 l daržovių sultinio
  • 250 g maltos mėsos
  • 2 marinuoti agurkai
  • 1/2 a.š. džiovintų raudonėlių
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Morkas ir bulves supjaustyti mažais kubeliais, o porą griežinėliais.
  • Morkų kubelius sudėti į verdantį sultinį.
  • Po 5 minučių sudėti supjaustytas bulves ir virti dar 10 minučių.
  • Keptuvėje su aliejumi iš pradžių pakepinti porą, tada sudėti maltą mėsą ir dar pakepinti.
  • Pagardinti druska, pipirais ir raudonėliais.
  • Marinuotus agurkus supjaustyti kubeliais ir su malta mėsa sudėti į sriubą. Užvirti.
  • Užbarstyti smulkintų krapų ir patiekti su grietine.
  • Skanaus!

Šaltinis: Lengvi receptai I (Laisvos valandos)

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Chili con carne

„Chili con carne”

Meksikietiškas maltos mėsos ir pupelių troškinys. Pagaminamas labai greitai. Mes bijojom, jog pupelės užgoš viską, tačiau klydom ir tuo labai džiaugiuosi. Puikiai tiko, nes norėjom kažko aštresnio.

Mėsos rutuliukai su ruduoju padažu

Mėsos rutuliukai su ruduoju padažu

Mėsos kukuliukai tiesiog tirpstantys burnoje. Labai skanu! Tik jei gardinsite sojos padažu – labai atsargiai elkitės su druska.

Faršo kepsneliai su bulvėmis

Faršo kepsneliai su bulvėmis

Patiekalas labai praktiškas 🙂 Puikiai tinka šventiškesniems susibūrimams, nes darbo tikrai nėra daug, o ir prie puodų nereikia stovėti. Viskas pasigamina kartu – ir mėsa, ir garnyras. Belieka tik paruošti salotas ir skanauti patiekalu. Tikrai nusprendėm, kad kartosim dar ne kartą.

Sluoksniuotos salotos su malta mėsa

Sluoksniuotos salotos su malta mėsa

Autorius: Aušra Data: 2013-06-12 Ganėtinai greitai ir nesudėtingai paruošiamos salotos. Išbandytos dar pernai, tačiau tik šiais metais nufotografuotos. Žinoma lėkštėje jų išvaizda kaip ir visų sluoksniuotų salotų ne itin gera, bet skonio tai nekeičia 😉 …

Tinginių balandėliai

Tinginių balandėliai

Tikrus balandėlius esu dariusi tik gal vieną kartą gyvenime. Labai jau daug darbo, o dar ilgiau laukti kol jie išsitroškina ? Va šis variantas man kuo patiko – greitas, ypatingai jei dieną prieš išsiverdi ryžius ir susimali kopūstą bei užpili verdančiu vandeniu. Beje, šį kartą tik dalį kopūsto maliau, bet kitą kartą tikrai malsiu visą, nes nepatiko kad kur papuolė storesnė kopūsto lapo dalis, tai ji nepilnai išsitroškinusi buvo. O dar viena priežastis – tik aptikusi kopūstą mano mergina iš karto susiraukė ir daugiau nevalgė ? Bet va vyrukui patiko, nes mėsa buvo minkšta ir jis dar neturi tokių nusistatymų kaip sesė ?