Menu

Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais

  • Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais
  • Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais


Autorius: Aušra

Data:

Kažkaip niekada iki šiol nesugalvojau įdėti į sriubą marinuotų agurkų. O jie tikrai priduoda kažko, kas priverčia mano mažąjį suvalgyti visą bliūdą sriubos. Taip pat reikia paminėti, jog sriuba tikrai lengvai ir greitai pagaminama bei iš kasdieninių produktų. Tad tikrai siūlau išbandyti 🙂

Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 264 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 1-2 morkos
  • 1 poras arba svogūnas
  • 3 bulvės
  • 1 l daržovių sultinio
  • 250 g maltos mėsos
  • 2 marinuoti agurkai
  • 1/2 a.š. džiovintų raudonėlių
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Morkas ir bulves supjaustyti mažais kubeliais, o porą griežinėliais.
  • Morkų kubelius sudėti į verdantį sultinį.
  • Po 5 minučių sudėti supjaustytas bulves ir virti dar 10 minučių.
  • Keptuvėje su aliejumi iš pradžių pakepinti porą, tada sudėti maltą mėsą ir dar pakepinti.
  • Pagardinti druska, pipirais ir raudonėliais.
  • Marinuotus agurkus supjaustyti kubeliais ir su malta mėsa sudėti į sriubą. Užvirti.
  • Užbarstyti smulkintų krapų ir patiekti su grietine.
  • Skanaus!

Šaltinis: Lengvi receptai I (Laisvos valandos)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Aitriųjų paprikų šiupinys su ryžiais

Aitriųjų paprikų šiupinys su ryžiais

Vyras visada mėgsta aštresnį maistą, tad vieną dieną nusprendžiau palepinti jį. Liko patenkintas ir su šypsena veide 🙂 Net netrukdė kukurūzai, kurių jis nemėgsta. O pomidorai įneša labai reikiamos gaivos. Manau šitam recepte tikrai viskas suderinta puikiai.

Faršo ir sūrio apkepas

Faršo ir sūrio apkepas

Puikus variantas, kai turite faršo užmaišyto kotletams kepti, tačiau prie keptuvės nenorite stovėti. Labai dažnai šį apkepą paruošiu iš anksto šeimynai ir palieku šaldytuve, o grįžus po darbo net ir vyras sugeba iškepti jį. Mano šeimynai jis labai patinka, nors atrodo tai paprasčiausias netikras zuikis. Bet, matyt, kaip visada sužaidžia svarbiausią rolę čia sūris.

Mėsos rutuliukai su ruduoju padažu

Mėsos rutuliukai su ruduoju padažu

Mėsos kukuliukai tiesiog tirpstantys burnoje. Labai skanu! Tik jei gardinsite sojos padažu – labai atsargiai elkitės su druska.

Maltos mėsos ir žiedinių kopūstų apkepas

Maltos mėsos ir žiedinių kopūstų apkepas

Švelnaus skonio apkepas, kuriame labai tinka grietinėlė. Man labai patiko, nors ir ganėtinai užtrukau jį gamindama.

Maltos mėsos ir cukinijų kepsnys

Maltos mėsos ir cukinijų kepsnys

Sultingas kepsnys, švelnaus skonio, tad ypatingai skanu su aštriu pomidorų padažu.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux