Tortilijų suktinukai su burokėlių įdaru
- Details
- 1 Comment
Švelnaus skonio užkandis ar lengva vakarienė. Gaminta jau labai seniai, tačiau prisimenamas burokėlių švelnumas, labai maloniai nuteikia. Tad tikrai vertos pateikti į blogą 🙂
Tortilijų suktinukai su burokėlių įdaru
Užtruksime:
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Kaloringumas: 326 kcal / porcija
Ingredientai:
- 6-7 (800 g) švieži burokėliai
- 1 svogūnas
- 2 v.š. aliejaus
- 2 v.š. raudono vyno acto
- 1 v.š. medaus
- 1 a.š. druskos
- žiupsnelis stambiai maltų juodųjų pipirų
- 4 didelės kukurūzų miltų tortilijos (naudojau kvietinių miltų)
- 200 ml tarkuoto sūrio
Instrukcijos:
- Nulupti ir stambiai sutarkuoti burokėlius.
- Nulupti ir griežinėliais supjaustyti svogūną.
- Sudėti burokėlius ir svogūnus į keptuvę su aliejumi ir kepti ant vidutinio stiprumo ugnies, kol jie ims minkštėti.
- Supilti vyno actą ir medų. Pagardinti druska ir pipirais.
- Sudėti burokėlių košę ant paplotėlių ir suvynioti juos.
- Sudėti suktinukus į orkaitės skardą ir užberti sūrį.
- Nustatyti 250°C temperatūrą ir maždaug 10 minučių kepti vidurinėje orkaitės dalyje.
- Patiekti su supjaustytais salotų lapais ir šaukštu jogurto. Skanaus!
Very nice post. I definitely love this website. Keep
it up!