Menu

Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais

  • Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais
  • Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais


Autorius: Aušra

Data:

Kažkaip niekada iki šiol nesugalvojau įdėti į sriubą marinuotų agurkų. O jie tikrai priduoda kažko, kas priverčia mano mažąjį suvalgyti visą bliūdą sriubos. Taip pat reikia paminėti, jog sriuba tikrai lengvai ir greitai pagaminama bei iš kasdieninių produktų. Tad tikrai siūlau išbandyti 🙂

Maltos mėsos sriuba su marinuotais agurkais

Užtruksime:
Išeiga: 4 porcijos
Kaloringumas: 264 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 1-2 morkos
  • 1 poras arba svogūnas
  • 3 bulvės
  • 1 l daržovių sultinio
  • 250 g maltos mėsos
  • 2 marinuoti agurkai
  • 1/2 a.š. džiovintų raudonėlių
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Morkas ir bulves supjaustyti mažais kubeliais, o porą griežinėliais.
  • Morkų kubelius sudėti į verdantį sultinį.
  • Po 5 minučių sudėti supjaustytas bulves ir virti dar 10 minučių.
  • Keptuvėje su aliejumi iš pradžių pakepinti porą, tada sudėti maltą mėsą ir dar pakepinti.
  • Pagardinti druska, pipirais ir raudonėliais.
  • Marinuotus agurkus supjaustyti kubeliais ir su malta mėsa sudėti į sriubą. Užvirti.
  • Užbarstyti smulkintų krapų ir patiekti su grietine.
  • Skanaus!

Šaltinis: Lengvi receptai I (Laisvos valandos)

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Tinginių balandėliai v2

Tinginių balandėliai v.2

Autorius: Aušra Data: 2020-03-22 Šiais metais išsikeltas mano mini tikslas – daugiau gaminti iš turimų žurnalų. Atrodytų viskas paprasta – vakare nusižiūri, kitą dieną pagamini ir džiaugiesi rezultatais. Deja… pastebėjau, kad po gaminimo žurnalą netyčia …

Maltos mėsos, svogūnų ir kmynų troškinys

Maltos mėsos, svogūnų ir kmynų troškinys

Troškinys nereikalauja daug laiko gamybai, tiesiog jam reikia laiko išsitroškinti. Žinoma per tą laiką galima pasiruošti salotas. Man prie jo itin būtų tikusios naminės šviežiai keptos bandelės, tačiau tokio malonumo negalėjau sau leisti, tad teko pasitenkinti batonu. Originaliame recepte kmynų dedasi smarkiai daugiau, tačiau čia pateikiu jau mums tikusį kiekį. Taip pat noriu įspėti – jei naudosite sultinį, tai druskos gali prireikti ir visai nedaug arba rizikuojate truputį nusūdyti (kaip kartais nutinka man 🙂 ).

Lietinių suktinukai su maltos mėsos įdaru

Lietinių suktinukai su maltos mėsos įdaru

Pamėgtas nuo pirmo kąsnio 🙂 Ypatingai patiko vyrui, kuris mėgsta aštriai. Žinoma vaikams net nedaviau paragauti 🙂 Ne dėl to, jog pavydėjau, jie pas mane dar labai švelnų maistą mėgsta.

Faršo ir sūrio apkepas

Faršo ir sūrio apkepas

Puikus variantas, kai turite faršo užmaišyto kotletams kepti, tačiau prie keptuvės nenorite stovėti. Labai dažnai šį apkepą paruošiu iš anksto šeimynai ir palieku šaldytuve, o grįžus po darbo net ir vyras sugeba iškepti jį. Mano šeimynai jis labai patinka, nors atrodo tai paprasčiausias netikras zuikis. Bet, matyt, kaip visada sužaidžia svarbiausią rolę čia sūris.

Dešrelių salotos

Dešrelių salotos

Švarinu šaldytuvą ir ieškau, kur sunaudoti konservuotus žirnelius, nes vieni kažkaip nepatinka, o mišrainių nėr kada daryti. Bet va šitos salotos pasidaro vos per kelias minutes. O ir likusių reikalingų produktų mūsų šaldytuve visada pilna 🙂