Menu

Vištiena su jogurtu

  • Vištiena su jogurtu
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Vištiena su jogurtu


Autorius: Aušra

Data:

Greitas patiekalas, jei pasiruoši iš vakaro. Patiko tuo, jog čia kiek kitoks skonis nei mums įprasta.

Vištiena su jogurtu

Užtruksime:
Išeiga: 2 porcijos
Kaloringumas: 396 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 300 g vištienos krūtinėlės
  • 200 ml natūralaus jogurto
  • 1 didelis svogūnas
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 raudona paprika
  • 1 žalia paprika
  • 1/2 a.š. malto džiovinto imbiero
  • 1 a.š. vyno acto
  • druskos
  • pipirų

Instrukcijos:

  • Vištienos krūtinėlę supjaustyti plonomis juostelėmis.
  • Svogūną, česnaką ir imbierą sumesti į smulkintuvo indą, įpilti truputį vandens ir sutrinti į vientisą tyrę.
  • Į gautą masę supilti jogurtą, vyno actą, smulkiomis juostelėmis pjaustytas paprikas, vištieną.
  • Viską sumaišyti, pagardinti druska ir pipirais. Palikti marinuotis 6-8 valandoms.
  • Paskui vištieną su visa jogurtine mase sukrėsti į įkaitintą keptuvę ir troškinti, kol vištiena suminkštės, apie 15-20min.
  • Skanaus!

Šaltinis: Delfi gyvenimas

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Vištiena, marinuota jogurte

Vištiena, marinuota jogurte

Man labai buvo sunku atrasti vištienai marinatą, kuris patiktų. Išbandžius šį, supratau, kad jis tikrai geras. Pirmą kartą darėm vištienos šašlyką – buvo be galo skanu. Antrą kartą kepiau kepsnelius, tačiau įtariu, kad šiek tiek perkepiau, todėl mėsytė buvo sausoka. Bet svarbiausia žinau savo klaidą ir kitą kartą stengsiuosi pasitaisyti. Nepaisant klaidų – marinatas tikrai vertas dėmesio!

Kaprio salos padažas su vištiena

Kaprio salos padažas su vištiena

Man tai ganėtinai neįprastas patiekalas, nes kažkaip neįsivaizduočiau, kad patiekalas su žirneliais ir kukurūzais gali būti aštrus. Bet bendras skonis buvo visai neblogas. Dariau pilną porciją, tai troškinį valgėm kelias dienas ir nenusibodo. Tik vieną dieną man aštrus buvo, kitą jau normalus, o vyrui kaip tik atvirkščiai. Va ir suprask kaip žaidžia tie skonio receptoriai ?

Širdelių ir morkų troškinys

Širdelių ir morkų troškinys

Jei praeitas receptas buvo sveikas, tai šis pigus. Juk visokių reikia turėti variantų. Šį troškinį gaminau net tris kartus, kol galų gale apsisprendėm, kad jis visgi mums patinka. Antrą kartą kai gaminau mus buvo išgąsdinęs morkiškas skonis. Tad rinkitės šviežias, traškias ir skanias morkytes ir tikrai viskas bus labai gerai. Mūsų vaikai šitokių nesusipratimų nevalgo, tad skanavom su vyru pietums. Ir buvo taip skanu, kad suvalgėm tikrai daugiau nei porcijai priklauso. 🙂

Aviečių ir jogurto glotnutis

Aviečių ir jogurto glotnutis

Vasariškas gėrimas, kuris bus ypač gaivus jei naudosite šaldytus bananus. O jei naudosite ir šaldytas uogas, gausite greitus ledus 🙂 Žinoma palaukus kelias minutes jie pavirs vis tiek į kokteilį 🙂 Iš tiesų tai truputį apsigavau (galvojau, kad turiu daug aviečių), o paskutinę minutę paaiškėjo, jog ten buvo raudonų uogų mišinys, bet visai skanus 😉

Jogurtinė duona

Jogurtinė duona

Karts nuo karto pabandau naujus duonų receptus, tačiau retai kada užsikabinu ir ties vienu lieku ilgesniam laikui. Dauguma bandymų net nepasiekia mano tinklaraščio, nes nesudarė didelio teigiamo įspūdžio. Tačiau ši duonytė yra visiškai kitokia – puikiai iškyla, atrodo dailiai, o ir vidus visada būna labai labai baltas. Kitas jos privalumas – jogurtas. Jo pas mus beveik visada galima rasti šaldytuve, o vat pieno – retai.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux