Menu

Smulkintos vištienos blyneliai su jogurtiniu padažu

  • Smulkintos vištienos blyneliai su jogurtiniu padažu
  • Smulkintos vištienos blyneliai su jogurtiniu padažu
  • Smulkintos vištienos blyneliai su jogurtiniu padažu
  • Details
  • Leave a Comment
  • Related Items
Smulkintos vištienos blyneliai su jogurtiniu padažu


Autorius: Aušra

Data:

Kažkada seniai seniai, mes ganėtinai dažnai gamindavome šiuos mėsos kepsnelius, tačiau mane erzinti pradėjo mintis naudoti majonezą. Tad kai tarp vaikams skirtų receptų suradau šį – išsisaugojau išbandymui. Kaip visada jam teko nemenkai palaukti. Nors ir be majonezo, tačiau žolelės ir prieskoniai čia sužaidžia gražiai. Mano šeimyna įvertino puikiai! Tad manau senąjį receptą pamiršim ir naudosimės šiuo. Nors pagal šį receptą blyneliai gaunasi ganėtinai trapūs, arba mano šakutė atšipusi buvo, bet kepant nedidelius blynelius, apverčiant tikrai niekas nebyrėjo.

Smulkintos vištienos blyneliai su jogurtiniu padažu

Užtruksime:
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Kaloringumas: 365 kcal / porcija

Ingredientai:

  • 400 g vištienos ar kalakutienos filė
  • 1 kiaušinis
  • 100 g liesos grietinės
  • 1 v.š. miltų
  • 1 v.š. manų kruopų
  • 1 v.š. smulkintų krapų ar petražolių
  • druskos
  • juodųjų pipirų
  • Padažui:
  • 100 g natūralaus jogurto
  • 2 v.š. smulkintų krapų
  • 2 skiltelės česnako, susmulkintos ar sutraiškytos
  • druskos

Instrukcijos:

  • Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais.
  • Sudėti visus blyneliams skirtus produktus į indą ir išmaišyti. Pagardinti prieskoniais ir leisti pastovėti keletą minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
  • Per tą laiką galima pasiruošti padažą – inde sumaišyti visus padažo produktus. Pagardinti druska.
  • Keptuvėje įkaitinti aliejų.
  • Į įkaitintą keptuvę šaukštu dėti blynelių masę ir kepti blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  • Tiekti iš karto su paruoštu padažu.
  • Skanaus!

Šaltinis: Наслаждение вкусом

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Sluoksniuotos sūrio ir burokėlių salotos

Sluoksniuotos sūrio ir burokėlių salotos

Labai skanios salotos. Tik va fotografija to neatspindi viso gėrio.

Manų kruopų apkepas

Manų kruopų apkepas

Visada darau iš pusės normos, nes ir jos sočiai pakanka mano šeimynai.

Moliūgų sriuba su vištiena

Moliūgų sriuba su vištiena

Autorius: Aušra Data: 2018-10-09 Ruduo jau atėjo! Tai rodo ne tik atvėsęs oras, bet ir rudeninių daržovių gausa bei noras skanauti jaukų maistą. Mes retai valgom sriubą, tačiau noras išsivirti ją neapleido jau kurį laiką. …

Greitas vištienos apkepas

Greitas vištienos apkepas

Vos keli produktai, o kol kepa – puiki proga susipjaustyti salotas. Man labiausiai patiko tai, kad vištienos krūtinėlė čia gaunasi sultinga. O su prieskoniais ir papildomais priedais galima ir paeksperimentuoti.

Vištienos ir cukinijų pyragas

Vištienos ir cukinijų pyragas

Kai tik atradom cukinijų pyragą su tunu, jis mūsų šeimoje tapo favoritu. Tačiau turėjom bėdą – vaikai nevalgo tuno. Po kiek laiko atradau Forellės puslapyje panašų pyragą su kalakutiena (aš naudoju vištieną). Ir žinoma, tik kelis kartus iškepusi supratau, kad tai tas pats pyragas, tik tunas pakeistas į kalakutieną. Kaip bebūtų, tuno ir vištienos pyragai skoniu labai skiriasi, čia manau didžiausią įtaką daro būtent prieskoniai. Kadangi pyragą su vištieną valgo jau vienas iš mano vaikų, tai darau ganėtinai švelnų, bet šiaip mes su vyru mėgstam įdėti daugiau aštresnių prieskonių, tad paskutinį kartą kepdama sudėjau vištienos marinato likutį, kuris buvo tikrai aštrus. Tai vyras sakė – the best 🙂

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux